Terugblik – Mijn gelukkigste verjaardag ooit

Terugblik – Mijn gelukkigste verjaardag ooit

IMG_4331Dankjewel! Dat wil ik eerst zeggen, want ik werd overspoeld met lieve woorden, prachtige felicitaties en ontzettend mooie wensen. Rijker kon ik mij niet voelen, wat gaf dit een energieboost! Zo vlieg ik 2015 door, zo bijzonder! Ik kan oprecht zeggen dat dit de fijnste verjaardag is die ik heb gevierd, ik zit lekker in mijn vel en werd heel erg verwend. En extra leuk nieuws, ik had op mijn verjaardag geen pijn! Lees je mee?

Dubbel feest en geen pijn
Ik ben 31 december jarig en dat betekent dat de oliebollen standaard op tafel staan op mijn verjaardag. En heel erg attent dat er zelfs vuurwerkshows worden georganiseerd op deze speciale dag! Het oude jaar wordt uitgezwaaid en de voornemens staan klaar tijdens het inluiden van de schone lei, 365 dagen om kleur te geven en een nieuw hoofdstuk van het boek: het nieuwe jaar. En ik krijg er een (lach!)rimpeltje bij, want ik ben 23 geworden. Deze in-de-twintig-leeftijden zijn mij tot nu toe heel erg goed bevallen en ik hoop dat dit jaar ook een speciale zal worden, ik ben benieuwd! Mijn nieuwe levensjaar begon extra goed, want mijn moeder had mij als verjaardagscadeau in Polen naar de thermale baden gestuurd en door de warmte verdween de pijn (voor de nieuwe lezers: tijdelijk, want ik heb CVS en Fibromyalgie ) uit mijn lichaam. Wat voelt het heerlijk om even zonder die lasten rond te kunnen lopen en wat een verschil! Dit is echt een magisch cadeau en voelt zo fijn, dankjewel mama! Ook voor onderstaande prachtige taart, waarbij ik alle lucht verzamelde en de kaarsjes in één keer uitblies, hoppa!

FullSizeRender (42)
1400 volgers, een felicitatie overload en doei mobiele batterij
Ook kreeg ik een heel speciaal cadeau van jullie! Toen ik wakker werd de 31e, zag ik dat mijn Bloglovin aantal op 1400 volgers stond! Hoe bijzonder is dat! Ik kon mijn ogen niet geloven en dacht echt dat ik droomde, maar het is realiteit. 1400 lieve en inspirerende personen, dat zijn er nog meer dan mijn hele middelbare school bij elkaar! En die waren niet eens allemaal lief en inspirerend ;) Wauw wat een mijlpaal! En toen viel mijn Iphone halverwege de dag uit. De oorzaak? Whatsapp, Facebook en Twitter… Ik deed in de ochtend een poging om alle felicitaties gelijk te bedanken, maar die strandde al snel. Echt onvoorstelbaar en heel erg lief, dankjewel voor alle lieve woorden en hartverwarmende felicitaties!


Garmin Vivofit, Risk en sieraden
Yay, de postbode maakte mij héél blij (en ik hem: stond ik daar in pyjama met een vest erover haha) toen hij de Garmin Vivofit kwam brengen. Hoe te gek is dat?! Ik ben er dan ook gelijk mee aan de slag gegaan in combinatie met Evy en wat is het toch een geweldige gadget. Ik zal er gauw een review over delen, maar dat ik er heel enthousiast over ben dat staat vast. Ook kreeg ik het spel Risk (yes, ik ben een spelletjes addict) en prachtige sieraden, ik ben goed verwend!

Concert, sloffen en het vlooienspel
Mijn vriend verraste mij met een huiskamerconcert. Nee grapje, ik kreeg van hem het superlieve cadeau dat we samen naar een concert gaan! Ik mag kiezen naar welke en dan gaat hij uitzoeken of er zitplaatsen zijn (ik kan helaas niet de hele tijd staan) en dan gaan we het gewoon doen! Mijn eerste concert, yay! En ik kreeg nieuwe, warme sloffen en het vlooienspel. Deze stonden allebei op mijn verlanglijstje en ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Wat een liefde!


Oliebollen en vuurwerk
Aan alles komt een einde, zo ook aan het jaar én mijn verjaardag. Ik heb mij nog niet eerder zo goed gevoeld op mijn b-day en sprong als een Bambi (ongecontroleerd, maar vol energie) rond de hele dag. De dag sloten we af bij mijn schoonouders met oliebollen en champagne, nadat we bij mijn mama lekker hadden gegeten. We keken de oudejaarsconference en kletsen gezellig bij. Een rustige, maar hele fijne afsluiter. En heel passend bij mijn goede voornemens: niet elke minuut volproppen, maar meer rust inbouwen. Mijn knalerwten deden het ontzettend goed, net als de sterretjes!

Dankjewel voor het geven van zo’n stralende verjaardag!

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 65 reacties.

 1. Sophie

  Oh wat fijn om zoveel geluk te lezen :) Ik zei toch dat het je ging lukken op je verjaardag!

 2. Sara

  Wat een ontzettend fijne dosis aan positiviteit. Wauw. <3 Je verjaardag klinkt inderdaad heerlijk. Bij deze wil ik je nog feliciteren met je nieuwe levensjaar en je een goed nieuw (levens)jaar wensen. X

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel voor je superlieve wensen! Ik hoop dat je dromen werkelijkheid zullen worden in dit nieuwe jaar en er veel stralende momenten op je pad komen! Enjoy <3

 3. Manon

  Wat fijn dat het zo’n geslaagde dag was, heerlijk om te lezen al die vrolijkheid!

 4. Emily

  Wat gek dat je op 31 januari verjaart! Alleszins nog een gelukkige verjaardag toegewenst en een fantastisch 2015. Wat een toeval dat je dan ook nog eens zo’n mooi getal als volgers hebt, je hebt ze verdient! Het is natuurlijk altijd fijn om vuurwerk en oliebollen op je verjaardag te hebben, ik hoop dat je er van genoten hebt, liefs.
  Emily onlangs geplaatst…2015My Profile

 5. Wauw, wat klinkt het allemaal fantastisch. Wat ge-wel-dig dat je even geen pijn had, werd er helemaal emotioneel door toen ik het las, al hoewel ik ben een erg emotioneel persoon haha, maar werd er gewoon erg blij van toen ik dat las! Ik wens je al het beste in 2015 en ik hoop dat wij elkaar ooit een keer mogen ontmoeten bij een event, lijkt mij super gezellig!

  Liefs, Brittany

  1. Dagmar Valerie

   Lieve lieve Brittany, nu word ik het ook door je lieve reactie, dankjewel <333 En ik hoop ook van harte dat we elkaar gauw zullen ontmoeten en spreken, dat lijkt mij super! Ik wens je een stralend 2015 toe vol hoogtepunten en fijne momenten. Dankjewel voor je onwijs lieve reactie!

 6. Marion

  Ik ben blij om te lezen dat je zo enorm genoten hebt. :-)

 7. Annemijn

  Wauw dat klinkt als een leuke verjaardag! En wat fijn dat je even geen pijn had.

 8. Ingeborg

  Wat fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad! Dat verdien je ook echt. Nog een gelukkig nieuwjaar schatje <3

 9. Veerlez

  Dat klinkt echt als een heerlijke verjaardag <3
  Pijnloos, dat klinkt mij momenteel ook als muziek in de oren!

 10. Wauw, wat een leuke kado’s. Ik was zo blij om te lezen dat de thermen in Polen je even van je pijnen verlost hebben. Was dit maar een blijvend effect. Ik duim dat je de pijn onder controle kunt houden…

  1. Dagmar Valerie

   Ongelooflijk lief je mooie reactie, je stralende woorden geven al zo’n boost! Echt heel erg bedankt voor zoveel moois <333

 11. Manon

  Wat heerlijk dat je geen pijn had! En wat een leuke cadeaus heb je gekregen, superleuk :)

 12. Manon

  Ik ben helemaal glimlachend op een saaie werkdag je artikel aan het lezen. Wat fijn dat je zo een een super verjaardag hebt gehad! Die taart ziet er wel heerlijk uit hoor. Je hebt ook echt leuke cadeaus gekregen. Wat balen trouwens van je telefoonbatterij. Wel heel erg fijn om te weten dat je even geen pijn hebt gehad. Ik wou dat ik al je pijn kon wegnemen, maar helaas <3

  1. Dagmar Valerie

   Ik kan het echt onmogelijk droog houden door je lieve comment, zit ik hier half snikkend en glimlachend te kijken naar je lieve woorden… Heel erg bedankt lieve Manon wat ongelooflijk lief van je! Je maakt de dag nog mooier dan deze al was <3 Ik wens je een onvergetelijk en mooi jaar toe <3

   1. Manon

    Aah ik ben blij om dat te horen <3 Ik ben echt benieuwd naar de rest van al je geweldige artikels <3

 13. Svenja

  Super dat je zo een geweldige dag hebt gehad, je verdient het dubbel en dwars <3

 14. Daphne

  Wat heerlijk dat het zo’n geslaagde dag is geweest. Je hebt zoveel moois gekregen maar dat verdien je dubbel en dwars! Je positieve artikelen helpen me echt door wat optimistischer te zijn over alles; en in 2015 wil ik echt hard gaan werken aan geluk. Dankjewel voor al je mooie woorden in 2014; ik hoop dat 2015 jou nog zoveel prachtigs gaat brengen, happy 2015 <3

  1. Dagmar Valerie

   Ik vind het zo bijzonder om je hartverwarmende reactie te lezen, wauw echt heel erg bedankt voor je lieve woorden! 2015 gaat jouw jaar worden, dat weet ik zeker. Denk goed aan jezelf en maak van je dromen werkelijkheid <333 Je kunt het!

 15. Bente

  Nog van harte gefeliciteerd! En wat super fijn dat je gewoon geen pijn had, een heel groot cadeau denk ik zo! Erg leuk om dit verslagje te lezen :)

 16. Saar

  Wat een heerlijke verjaardag gehad! Absoluut iets om dankbaar over te zijn! Ik wens je alvast veel rustmomenten toe, want met jouw diagnoses is dat idd een must! En vooral, blijf genieten!

 17. Anna

  Oh wat fijn dat je zo gelukkig bent! Ik wens je het allerbeste! Liefs

 18. Emma

  Wat klinkt dat leuk zeg, wat fijn dat je even geen pijn had!<3
  X Emma

 19. Gefeliciteerd ;-)
  Wat fijn dat je geen of nauwelijks pijn had.
  Leuke kado’s had je gehad.
  Dat klinkt zeer goed om een dag in zulke speciale baden door te kunnen brengen.
  De warmte doet het ;lichaam veel goed.s.

  1. Dagmar Valerie

   Wat superlief je comment, dankjewel! Het was zeker een verademing, wat is het toch een groot verschil. Het mooiste cadeau dat ik kon krijgen :) Ik hoop dat je ook een hele fijne jaarwisseling hebt gehad <3

 20. Talitha

  Wat fijn, klinkt goed! Heerlijk zo’n dagje spa, fijn dat het voor je werkt! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Super leuk dat je naar een concert gaat met je vriend (:

 21. Amy

  Mooi dat je zo hebt genoten van de bijzondere dag!

 22. mariëlle

  Wat een heerlijk vrolijk artikel, wat fijn dat je het zo goed hebt gehad, het is je gegund!

 23. Linda

  Oh wat een fijne verjaardag heb je gehad! Heerlijk moet het zijn om lekker zonder pijn te doen wat je wil :) En wat een mooie cadeautjes! Ik ben benieuwd welk concert het gaat worden!

 24. Denise

  Wat een heerlijke dag heb je gehad. En wauw, wat fijn dat je die dag geen pijn had. Wat moet jij hebben genoten zeg! Aah een concert! Dat is zó leuk, Ik ben echt een big fan van concerten. Ben benieuwd welke het gaat worden! :)

 25. Kimberly

  Wat een mooi cadeautje van je moeder!! Super dat je even geen pijn hebt gehad tijdens je verjaardag. En wat leuk dat jij en Jordy samen naar een concert gaan! Weet je al welke je uit gaat kiezen? Wat heerlijk dat je zo’n fantastische dag hebt gehad lieverd!

  1. Dagmar Valerie

   Zo lief je comment, ik moet mij er nog even goed in verdiepen maar Miss Montreal… Daar ben ik al heel lang fan van en het lijkt mij te gek om haar in het echt te horen zingen :)

 26. Evelien

  Dat klinkt als een hele fijne verjaardag, dat is je gegund. Wat een fijn cadeau van je moeder en wat lief dat je van Jordy een concertkaartje cadeau hebt gekregen! Geniet nog lekker na van je verjaardag <3

 27. Ach, lachrimpeltjes, ik vind het net een heel positief iets. (: Toont aan dat je je niet inhoudt eens goed te lachen, iets wat menen vaak vergeten te doen. Van harte gefeliciteerd, beter laat dan nooit toch? (Ook al ben ik dus 3 dagen te laat..) Lijkt me langs de ene kant erg leuk, al die typische oudejaar dingetjes kan je dan bekijken alsof het speciaal voor jou is.

 28. Renee

  Wat fijn om te lezen, ik had je al gefeliciteerd maar als nog nog een keer gefeliciteerd. Gewoon omdat ik het leuk vind om te zeggen! X

 29. Petra

  Wat heerlijk dat je zo hebt genoten. En pijnvrij. Fijn.

 30. Xaviera

  Wat een heerlijke dag heb je gehad, heel fijn om te lezen! En wat fijn dat je even pijn-vrij was, echt een geweldig cadeau van je mams! Leuk dat je ook een bezoek aan een concert cadeau hebt gekregen :) Ik hoop dat je lekker aan het nagenieten bent van deze mooie dag <3

 31. Nicole

  Lieve Dagmar wat vind ik dat super om te lezen! Je verdient ook zo’n mooie dag!!

 32. Claudia

  Wauw Dagmar, wat vind ik het fijn om dit te lezen :) Super dat je een te gekke verjaardag hebt gehad en zo goed in je vel zit. Je maakt mij blij met jouw blijheid :) En nog een heel gelukkig 2015!

 33. Kim

  Wat een ontzettend leuk artikel! Zo lekker spontaan. Wat fijn dat je een heerlijke verjaardag hebt gehad.

  Heel veel liefs.

 34. Saskia

  Zo superfijn om te lezen dat je zo genoten hebt. Dat zijn pas leuke verjaardagen

 35. Geertruid

  Lieve Dagmar, wat word ik elke keer toch weer blij van je stralende glimlach! Ik wist tot voor kort niet wat lange tijd pijn hebben voor je kan betekenen, maar je bent hierin een grote bron van inspiratie in het verdragen hiervan voor me <3

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat een prachtige woorden, heel erg bedankt voor je ongelooflijke boost in je reactie! Ik wens je het aller allerbeste toe voor in het nieuwe jaar en hoop van harte dat je van je dromen werkelijkheid kunt maken. Veel liefs en nogmaals heel erg bedankt!

 36. Romy

  Ik wou zo graag dat ik de pijn een dag van je kon wegnemen. Ik hoop dat je een hele fijne verjaardag en jaarwisseling hebt gehad en dat je naar een leuk concert kan gaan! Je verdiend nog veel meer volgers, ik hoop dat 2015 jouw jaar wordt!

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat een onwijs lieve en mooie woorden, ik ben er stil van <3 Echt zo lief... Heel erg bedankt voor je ontroerende reactie! Ik wens je een onvergetelijk jaar toe (met tijd en rust om je mooie illustraties te kunnen maken,wauw wat heb je toch veel talent!). Veel liefs Xx

 37. Fleur

  Wat een ontzettend lief en positief artikel! Heel fijn om te horen dat je pijnvrij de dagen door bent gekomen! Fijn 2015 toegewenst! Liefs!

 38. Amanda

  Dat klinkt als een hele fijne verjaardag :) Alsnog gefeliciteerd!

 39. Marijke

  Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten! Zo zou elke dag moeten kunnen zijn! Ben ook heel benieuwd welk concert je gaat kiezen!
  XOX

 40. Amy

  Dit klinkt als een heerlijke dag! Fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad Dagmar en daarmee een fantastisch einde van 2014 en mooi begin van 2015! :)

 41. Dionne

  Wat een fijne terugblik. Fijn dat het zo’n goed jaar voor je was! :D

 42. Pauline

  Leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met je 23e verjaardag :-).

  Liefs,
  Pauline

 43. alexa

  wat heerlijk dat door de warmte je pijn verdween, heerlijk om inderdaad geen lasten te hebben! en wat zie je er fantastisch uit toen je jarig was, nogmaals van harte gefeliciteerd <3

 44. Aaah, dat klinkt als een heerlijke verjaardag! Mooie dat het zo’n topdag is geweest, volgend jaar weer!

 45. Mandy

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat heb je er een mooie blogpost over geschreven. Je bent echt een beauty! Van binnen en van buiten!

 46. Wauw wat een geweldige verjaardag heb je achter de rug! Echt fijn dat de pijn even weg was :) Ik ben nu al benieuwd wat voor concert je gaat kiezen trouwens ;)

Geef een antwoord

CommentLuv badge