Blog

Terugblik – Mijn gelukkigste verjaardag ooit

IMG_4331Dankjewel! Dat wil ik eerst zeggen, want ik werd overspoeld met lieve woorden, prachtige felicitaties en ontzettend mooie wensen. Rijker kon ik mij niet voelen, wat gaf dit een energieboost! Zo vlieg ik 2015 door, zo bijzonder! Ik kan oprecht zeggen dat dit de fijnste verjaardag is die ik heb gevierd, ik zit lekker in mijn vel en werd heel erg verwend. En extra leuk nieuws, ik had op mijn verjaardag geen pijn! Lees je mee?

Dubbel feest en geen pijn
Ik ben 31 december jarig en dat betekent dat de oliebollen standaard op tafel staan op mijn verjaardag. En heel erg attent dat er zelfs vuurwerkshows worden georganiseerd op deze speciale dag! Het oude jaar wordt uitgezwaaid en de voornemens staan klaar tijdens het inluiden van de schone lei, 365 dagen om kleur te geven en een nieuw hoofdstuk van het boek: het nieuwe jaar. En ik krijg er een (lach!)rimpeltje bij, want ik ben 23 geworden. Deze in-de-twintig-leeftijden zijn mij tot nu toe heel erg goed bevallen en ik hoop dat dit jaar ook een speciale zal worden, ik ben benieuwd! Mijn nieuwe levensjaar begon extra goed, want mijn moeder had mij als verjaardagscadeau in Polen naar de thermale baden gestuurd en door de warmte verdween de pijn (voor de nieuwe lezers: tijdelijk, want ik heb CVS en Fibromyalgie ) uit mijn lichaam. Wat voelt het heerlijk om even zonder die lasten rond te kunnen lopen en wat een verschil! Dit is echt een magisch cadeau en voelt zo fijn, dankjewel mama! Ook voor onderstaande prachtige taart, waarbij ik alle lucht verzamelde en de kaarsjes in één keer uitblies, hoppa!

FullSizeRender (42)
1400 volgers, een felicitatie overload en doei mobiele batterij
Ook kreeg ik een heel speciaal cadeau van jullie! Toen ik wakker werd de 31e, zag ik dat mijn Bloglovin aantal op 1400 volgers stond! Hoe bijzonder is dat! Ik kon mijn ogen niet geloven en dacht echt dat ik droomde, maar het is realiteit. 1400 lieve en inspirerende personen, dat zijn er nog meer dan mijn hele middelbare school bij elkaar! En die waren niet eens allemaal lief en inspirerend ;) Wauw wat een mijlpaal! En toen viel mijn Iphone halverwege de dag uit. De oorzaak? Whatsapp, Facebook en Twitter… Ik deed in de ochtend een poging om alle felicitaties gelijk te bedanken, maar die strandde al snel. Echt onvoorstelbaar en heel erg lief, dankjewel voor alle lieve woorden en hartverwarmende felicitaties!


Garmin Vivofit, Risk en sieraden
Yay, de postbode maakte mij héél blij (en ik hem: stond ik daar in pyjama met een vest erover haha) toen hij de Garmin Vivofit kwam brengen. Hoe te gek is dat?! Ik ben er dan ook gelijk mee aan de slag gegaan in combinatie met Evy en wat is het toch een geweldige gadget. Ik zal er gauw een review over delen, maar dat ik er heel enthousiast over ben dat staat vast. Ook kreeg ik het spel Risk (yes, ik ben een spelletjes addict) en prachtige sieraden, ik ben goed verwend!

Concert, sloffen en het vlooienspel
Mijn vriend verraste mij met een huiskamerconcert. Nee grapje, ik kreeg van hem het superlieve cadeau dat we samen naar een concert gaan! Ik mag kiezen naar welke en dan gaat hij uitzoeken of er zitplaatsen zijn (ik kan helaas niet de hele tijd staan) en dan gaan we het gewoon doen! Mijn eerste concert, yay! En ik kreeg nieuwe, warme sloffen en het vlooienspel. Deze stonden allebei op mijn verlanglijstje en ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Wat een liefde!


Oliebollen en vuurwerk
Aan alles komt een einde, zo ook aan het jaar én mijn verjaardag. Ik heb mij nog niet eerder zo goed gevoeld op mijn b-day en sprong als een Bambi (ongecontroleerd, maar vol energie) rond de hele dag. De dag sloten we af bij mijn schoonouders met oliebollen en champagne, nadat we bij mijn mama lekker hadden gegeten. We keken de oudejaarsconference en kletsen gezellig bij. Een rustige, maar hele fijne afsluiter. En heel passend bij mijn goede voornemens: niet elke minuut volproppen, maar meer rust inbouwen. Mijn knalerwten deden het ontzettend goed, net als de sterretjes!

Dankjewel voor het geven van zo’n stralende verjaardag!

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.