Blog

Tag – Something about food

Eten. Een primaire levensbehoefte en ik ben er dol op. Net als slapen en wifi, maar dat heeft helemaal niks met deze tag te maken. Alhoewel, wifi heb ik nodig om deze tag te kunnen publiceren…  Yes, ik heb een tag over food ingevuld, ben je al nieuwsgierig? Ik werd getagd door lieve Tedje en vertel je meer over mijn lievelingseten, favo ontbijt en ik maakte de keuze tussen chips en chocolade. Delicious

♧ Als je iedere dag nog maar een soort gerecht als avondeten zou mogen eten, wat zou dat dan zijn? 
Met aardappels maak je mij zielsgelukkig! Dit is misschien niet het antwoord waarop je hoopte, maar ik ben half Pools en we aten vroeger heerlijke, verse aardappels en daar kon ik intens van genieten. Nu ik samenwoon met mijn vriend en hij thuis vooral veel pasta en rijst at, hebben we nu een gouden combinatie gevonden in onze avondmaaltijden. De ene dag iets met aardappel en de andere dag iets met rijst of pasta. Pretty perfect! En voor sushi mag je mij trouwens ook altijd wakker maken hoor, no problem!

♧ Welk drankje bestel jij altijd in een restaurant? 
Ice tea lemon, dat vind ik zo lekker! Tenzij ik behoefte heb aan iets met prik, dan moet ik de uitdaging aan om de keuze te maken tussen fanta en cola #Firstworldproblems.

♧ Wat was vroeger je lievelingseten?
Hmm… dat heb ik stiekem al een beetje verklapt bij de eerste vraag: alles met aardappel! Maar de homemade soepjes die oma maakt vond ik toen ook al heerlijk en natuurlijk de gerechten die mijn mama op tafel toverde. Die zijn altijd heerlijk, vooral haar pannenkoeken! Als je mij nu vraagt naar mijn favo gerecht, dan kies ik voor de burrito’s die mijn vriend maakt. Ik noem hem niet voor niets mijn burrito-prins! Meer over deze bijzondere bijnaam kan je lezen in dit artikel haha. 

♧ Wat is het laatste dat je hebt gegeten of hebt gedronken?
Ik drink nu verse muntthee met honing, heerlijk zo voor het slapen gaan. En wat ik voor het laatst heb gegeten? Tsja, de paaseitjes waren te verleidelijk, dus ik heb er twee gesnoept… Wel zo eerlijk mijn antwoord toch?

♧ Als jij mag kiezen waar je uiteten wil, waar ga je dan naartoe? 
Sushi, all you can eat anders raken we failliet! Haha, goed rijmpje met een kern van waarheid. Ik kan ontzettend genieten van goede sushi met als toetje ijs inclusief chocolade van de chocoladefontein. Dan kan mijn avond echt niet meer stuk!

♧ Wat lust je écht niet?
Olijven en bier. Haha bah volgende vraag anders word ik zo groen als Shrek!

♧ Om welk gerecht sta jij bekend? 
Om mijn wraps denk ik? En appeltaart, want dat vind ik ook heel leuk om te maken en het eindresultaat is tot nu toe elke keer heerlijk. Ook vind ik het huis dan zo lekker ruiken.

♧ Chips of chocolade? 
Chips! Ik ben een chipsmonster geen chipszak is bij mij veilig… *angstaanjagend muziekje op de achtergrond*

♧ Wat eet jij het liefst in de bioscoop? 
Ik ga eigenlijk niet vaak naar de bioscoop, maar als ik ga dan kies ik voor popcorn. De ene keer zout en de andere keer zoet, meestal moet mijn vriend dan de knoop doorhakken bij het keuzemoment anders komen we te laat bij de film… Ik ben net een bed, een echte twijfelaar als het aankomt op popcornsmaakkeuzes.

♧ Wat eet jij het liefst als ontbijt?
Vers fruit vind ik echt heerlijk, ook als ontbijt. Ook vind ik stokbrood met brie, honing, walnoten en mosterd ontzettend lekker of warme croissantjes met jam. Nu krijg ik echt trek van deze vragen!

♧ Je moet kiezen: alleen nog maar voorgerechten of hoofdgerechten eten? 
Dan kies ik voor het hoofdgerecht, daar zit vaak veel variatie in en het vult goed. Een soepje vooraf of carpaccio vind ik ook heerlijk, maar met een hoofdgerecht kan je lekker afwisselen en zit er altijd wel iets tussen wat ik lust.

♧ Je staat voor het snoepschap in de supermarkt. Welk snoep kies je uit? 
Jelly beans natuurlijk! Lekker kleurrijk en zo vrolijk, maar ook zeer verslavend. En zure matten *rent naar de winkel*, want ik ben uit mijzelf een zéér zuur persoon haha.

Hou jij ook van lekker eten? Dan ben ik heel nieuwsgierig naar je antwoorden. Vul je ook de tag in en laat je het mij weten, ik ben benieuwd! Ook tag ik kookprinsessen Maaike, Marloes, Anniek en Kelly. Eet smakelijk!

Wat is jouw guilty pleasure op het gebied van snoep?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.