Blog

Tag – Internet A B C

IMG_6155

Ha, wat leuk! Er bestaat een internet A B C Tag waarbij je het alfabet moet langsgaan en de sites moet doorgeven die er in je scherm ploppen, so I did! Het is al een iets oudere tag, maar ik vond het heel leuk om deze in te vullen, kijk je mee naar mijn Internet A B C?

A – AnneSolveig.nl ! Hoe kan het ook anders, bij de A komt gelijk de site van Anne. Ik kijk er dagelijks váák op, omdat ik het echt een mooie blog vind en daarnaast is het ook nog eens de blog van mijn liefste vriendinnetje. Ik geniet dagelijks volop van haar mooie artikelen.

B – Bloglovin is een site die ik dagelijks bezoek in de ochtend en de avond. Ik bezoek vanaf Bloglovin andere blogs en vind het fijn om mijn favoriete artikelen op een overzichtelijke manier te bewaren. Ook vind ik het ontdekken van nieuwe blogs superleuk, volg jij mij al op Bloglovin?  Ook de blog van Aranka (ByAranka.nl) is een aanrader om te volgen, ik kan van haar artikelen heel erg genieten.

C – De C is van Cocogold.nl, kortom van lieve Nicole. Nicole geeft tips & tricks voor een low-budget lifestyle en haar artikelen zijn heel creatief en vernieuwend. Ik hou echt van haar stijl. 

D –  Wat dacht je van Dagmar mijn blog ByDagmarValerie.nl? Omdat ik mijn eigen online plekje ontzettend fijn vind en ik het voor geen goud zou kunnen missen.

E – Ebay, Eline en Elise! Ebay.com bezoek ik al wel, maar het is een wonder dat ik er nog nooit iets heb besteld. Dat is nog eens een prestatie haha. Ik ben benieuwd hoe lang ik dit vol ga houden! Eline en Elise zijn allebei ontzettend lieve bloggers waar ik veel plezier elke dag een kijkje op neem. De reviews zijn compleet, leuk geschreven en zij maken allebei ontzettend mooie foto’s. Maar vooral zijn het twee onwijs lieve vrouwen waarbij je hun passie voor het bloggen in elk artikel terugziet.

F – Facebook en Funda! Haha ik wist niet dat Funda bij mij zo hoog zou scoren, maar blijkbaar kijk ik er vaker op dan ik dacht. En ik neem nog regelmatig een kijkje op Facebook voor leuke updates, nieuwtjes en meer inspirerende artikelen die in groepen voor bloggers worden gedeeld. Daar kan ik ook echt heel erg van genieten.

G – Ik check dagelijks váák mijn Gmail, zowel op mijn telefoon als op mijn laptop. En Google is ook een geweldige uitvinding waar ik niet zonder kan.

H – H&M, HEMA en House of Lou. Bij De H krijg ik gelijk te gekke webshops waar ik regelmatig een kijkje op neem. Natuurlijk kijk ik vaak op de site van H&M, ik vind de kleding betaalbaar en stijlvol. Op de site van HEMA word ik graag geïnspireerd en kijk ik voor informatie over de nieuwste collecties, superleuk. En ik ben fan van de mooie sieraden van House of Lou. Vooral de statement kettingen vind ik fantastisch!

I – Instagram natuurlijk! Ik vind Instagram echt een heel leuk platform en ik kan dan ook echt genieten van mooie foto’s die worden geplaatst. En ik vind het ook te gek om met lezers van mijn blog via Instagram meer interactie te hebben in de comments of door hen te volgen. Echt super dat het kan!

J – De J is voor mijn internet A B C van Jennie (Jenniefromtheblog.com) en Joyce (joyfromjoyce.nl). Ik volg deze twee toppers intensief, omdat ik hun blogs echt mooi vind. Jennie’s warme persoonlijkheid lees je door alle artikelen heen en Joyce is echt een prachtige mama waar ik veel bewondering voor heb. Zeker meerdere bezoekjes waard!

K – Kelly van Kellycaresse.nl natuurlijk! Maar ook Kras.nl voor de fijne reisinspiratie en leuke stedentrips. En ik volg Kelly sinds de Beautygloss party 2013, echt al lang zeg! Ik vind het zo bijzonder hoe sterk Kelly is en hoe goed zij het bloggen weet te combineren met het moederschap. Super om te zien en te lezen!

L – De L is van LoisLorinde.nl. Lois is ontzettend creatief en ook nog eens een vriendinnetje met een hart van goud. Ik vind het zo knap dat zij met weinig zoveel moois kan maken! Heel erg gaaf, keep on blogging!

M – Ik volg veel lieve bloggers waarvan hun blognaam begint met de M, maar ik wil graag lieve Sophie via deze weg in het zonnetje zetten met haar mooie blog MintsandMangos.nl! Haar foto’s zijn prachtig, de content is leerzaam, interessant en volledig en zij is in een relatief korte tijd echt zo ontzettend goed geworden waardoor ik hoop dat nog véél meer lieve blogliefhebbers haar mooie plekje online zullen vinden. Dus snel allemaal een kijkje nemen!

N – Nu.nl en Ns.nl. Ja, op deze praktische sites neem ik graag een kijkje voor het nieuws én updates voor de trein. Toch voor vertrek even checken of er geen storingen zijn op mijn traject.

O –  Opzij.nl is de site die gekoppeld staat aan het magazine Opzij. Het gaat voornamelijk over de positie van vrouwen in de maatschappij. Ook worden er ontzettend veel inspirerende artikelen gedeeld waar ik echt een boost van krijg als ik het lees. Dat doet mij veel plezier.

P – PicMonkey.com en PixelsbyEmilia.nl. PicMonkey gebruik ik af en toe voor online editing van foto’s. Het is heel gebruiksvriendelijk en ook nog eens heel snel, waardoor hier regelmatig mijn voorkeur naar uitgaat. En kennen jullie de blog van lieve Emilia al? Check it out!

Q – Hmm iets met Quiz of Quotes? Bij mij komt er geen site naar boven met de Q behalve afbeeldingen van quotes die ik in het verleden heb gezocht ter inspiratie.

– Rabobank en Rtlgemist.nl gebruik ik aan sites met de letter R. Rabobank vind ik erg praktisch via internet, omdat op de site veel bruikbare uitleg en informatie staat. RTLgemist.nl is echt een fijne site voor een avondje ontspanning en om natuurlijk leuke programma’s terug te kunnen kijken.

S – Sieraden4life.nl en Stipreizen.nl. Ik vind het assortiment van de webshop Sieraden4life echt heel erg mooi. Sieraden4life is onderdeel van Stichting4Life. Deze stichting steunt kinderen en vrouwen in Kenia door middel van scholingsprojecten en economische projecten. Met de aankoop van sieraden van Sieraden4Life stuen je vrouwen en kinderen in deze sloppenwijken. Ik vind het echt heel erg mooi dat zulke projecten zijn gecreëerd om deze mensen te helpen. Via Stipreizen oriënteer ik regelmatig voor aantrekkelijke stedentrips, fijne aanbiedingen en laat ik mij graag inspireren door mooie reizen. 

T – Twitter it is! Ja, ik tweet erop los, maar het is ook gewoon een heel ‘gezellig’ kanaal. Het gaat heel snel in de timeline, maar dat maakt het tegelijkertijd extra leuk. En die 140 tekens om informatie te delen is opeens appeltje eitje, terwijl ik er eerst zo mee worstelde. Supergrappig hoe snel je hieraan kunt wennen!

U – Bij de U komt gelijk de site van mijn werk naar boven, UitgeverijDeFontein.nl. En dit had ik ook verwacht, omdat ik er ook veel op kijk in mijn vrije tijd. Ik kan niet altijd de boeken loslaten, maar daar werk ik aan haha.  En wat dacht je van de leuke blog van Sarah? Zij blogt over fashion op Ultimatefashionlover.nl én heeft ook nog eens een leuk YouTube-kanaal, aanrader!

V – VeraCamilla.nl! Deze site kwam voor mij niet als een verrassing toen ik de V in de balk typte, want ik volg Vera al héél erg lang en zij is echt mijn favoriete blogger die schrijft over beauty. Ook weet zij heel erg leuk haar persoonlijke stijl in de tekst en foto’s te verwerken en ik heb veel bewondering voor haar professionaliteit.

W – De W staat voor WeTransfer.com en Wonderlicht.com, maar eigenlijk ook WordPress omdat mijn blog hierop draait. WeTransfer gebruik ik vaak om grotere bestanden mee te versturen, heel erg handig. En de blog Wonderlicht.com van creatieve en inspirerende blogger Karlijn  bezoek ik vaak, omdat ik het echt een ontspannen en heel mooi plekje op het grote WWW (om even in de W-sfeer te blijven) vind. Zeker het volgen waard!

X – Xenos.nl breng ik regelmatig een bezoekje voor fijne inspiratie om het interieur net even iets warmer en sfeervoller te maken. De items die worden verkocht zijn over het algemeen betaalbaar en van een fijne kwaliteit. Ook bezoek ik regelmatig de site van Charlotte (Xxxcharr.nl) omdat ik hier heel blij van word.

Y – De Y staat voor Youtube! Ik kijk regelmatig op Youtube voor leuke filmpjes, tutorials en natuurlijk ook om bloggers te volgen die ook op Youtube actief zijn. Maar ik kijk ook supervaak op de blog Youniqueblog.nl van lieve Femke. Wist je dat de tranen van het lachen heel vaak over mijn wangen lopen als ik de leuke artikelen van Femke lees?

Z – Zalando.nl is toch wel een site die ik iets te vaak bezoek. Maar het assortiment is er ook gewoon heel aantrekkelijk, bijna vervelend haha. Ook kijk ik regelmatig op Zoover.nl zie ik nu ik de eerste letter in de balk toets. Dat komt vast door de mooie vakantieoorden en heerlijke reistips waar ik maar geen genoeg van kan krijgen.

Dit was mijn Internet A B C! Ik vond het super om in te vullen en stiekem ook erg… leerzaam om te ontdekken op welke sites ik regelmatig een kijkje neem. En bij sommigen nog vaker dan ik dacht!

Welke site staat er in jouw favorieten? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.