Blog

September was de maand waarin…

septemberWelkom in oktober! De herfst is een feit, de kaarsjes branden gezellig in huis en de sjaals worden uit de kast gehaald. Ik schrijf dit artikel met een dampende kop thee naast mij; wat een sfeervolle en fijne periode is het toch. De dagen worden korter, dat vind ik wel een beetje jammer, maar anderzijds kan het niet op tegen de gezelligheid die het met zich meebrengt. En de tikkende regen tegen de ramen? Daar slaap je toch heerlijk door! Het is tijd om afscheid te nemen van september en de maand oktober in te luiden. Heb je een fijne maand achter de rug? September was voor mij de maand waarin…

☆ Er kwamen 16 artikelen in september die ik met veel plezier heb geschreven. ☆ Ik las 4 boeken, ondanks het feit dat ik in de avond behoorlijk moe was en ik steeds in slaap viel na het lezen van enkele pagina’s. Oeps! Slapen is ook goud waard. ☆ We genoten van onze vakantie in Spanje, in dit artikel vertel ik wat we hebben gedaan. Mag ik alsjeblieft terug? Wat was het een geweldige tijd! ☆ We zijn uitgerust teruggekomen en zijn helemaal opgeladen om te genieten van dit najaar. ☆ Ik ging kanoën met een bedrijfsuitje en het voelde fantastisch om dit weer te kunnen doen. Lekker in het zonnetje op het water; heerlijk! ☆ We bezochten Sea Life en Lucas genoot zichtbaar van alle visjes, schildpadden en haaien. Onze kleine held is echt nergens bang voor en begon te schateren bij het zien van wandelende krabbetjes. ☆ Lucas was in september 9 maanden oud geworden.  Net zo oud als ik hem mocht dragen!☆ Ik ben begonnen met geweldige trainingen op het gebied van marketing. Echt een verrijking om weer te mogen leren en groeien. Daar geniet ik volop van. ☆ We hadden feestjes en beleefden mooie dagen met vrienden en familie. ☆ Mijn boek Liever met lef bestaat een jaar! ☆ Ik schreef het confronterende artikel over de combinatie van fibromyalgie met het moederschap. Zo bijzonder om jullie lieve reacties te mogen ontvangen! Dank voor jullie hartverwarmende woorden. ☆ Ik maakte mooie plannen voor oktober, nu al zin in deze nieuwe maand. ☆ We hielden een grote schoonmaak in huis; het kan altijd beter maar we hebben een goed begin gemaakt. Daar ben ik heel blij mee. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. ☆ Oktober = boektober! Ik sluit deze blogpost af en ga lekker lezen. Ik ben momenteel bezig in het boek Pijn is persoonlijk geschreven door Marleen Schefferlie. Bijzonder hoe herkenbaar het is. De recensie volgt binnenkort! ☆ Wat was september een fijne maand! Oktober gaat nog beter worden, can’t wait!

Ben jij klaar voor oktober? Heb je leuke plannen gemaakt? Wat is jouw leukste herinnering aan september?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.