Blog

Secret Project – Ik heb jouw hulp nodig! Denk je mee?


Volgende week heb ik een spannende deadline van een project waar ik deze maand hard aan heb gewerkt. Daarover mag ik helaas inhoudelijk nog niet veel vertellen, maar het is echt een droom die uit gaat komen. Gelukkig hoef ik vanaf half juni niet meer zo geheimzinnig te doen en kan ik het ein-de-lijk met jullie delen. Maar ik heb jouw hulp nodig en ik hoop dat je mee zou willen denken. Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik hoop dat je met mij het antwoord zou kunnen delen en wie weet staat het binnenkort op een speciale plek. Laat het weten in de reacties, ik ben ontzettend benieuwd! Welke droom hoop jij op een dag waar te maken? Het mag juist lekker gek, uniek, speciaal en bijzonder zijn. Misschien wil je wel een land bezoeken, iets leren of een angst overwinnen? Niets is te gek en je inspiratie is heel erg welkom!

Heel erg bedankt voor het meedenken, overigens vormt dit ook de oorzaak dat er de afgelopen maand wat minder artikelen online zijn gekomen. Het is even een drukke tijd in combinatie met de laatste voorbereidingen die we treffen voor de bruiloft, maar er komen alleen maar hoogtepunten voor terug.

Wat staat er op jouw bucketlist? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.