Secret Project – Ik heb jouw hulp nodig! Denk je mee?

Secret Project – Ik heb jouw hulp nodig! Denk je mee?


Volgende week heb ik een spannende deadline van een project waar ik deze maand hard aan heb gewerkt. Daarover mag ik helaas inhoudelijk nog niet veel vertellen, maar het is echt een droom die uit gaat komen. Gelukkig hoef ik vanaf half juni niet meer zo geheimzinnig te doen en kan ik het ein-de-lijk met jullie delen. Maar ik heb jouw hulp nodig en ik hoop dat je mee zou willen denken. Wat staat er op jouw bucketlist?

Ik hoop dat je met mij het antwoord zou kunnen delen en wie weet staat het binnenkort op een speciale plek. Laat het weten in de reacties, ik ben ontzettend benieuwd! Welke droom hoop jij op een dag waar te maken? Het mag juist lekker gek, uniek, speciaal en bijzonder zijn. Misschien wil je wel een land bezoeken, iets leren of een angst overwinnen? Niets is te gek en je inspiratie is heel erg welkom!

Heel erg bedankt voor het meedenken, overigens vormt dit ook de oorzaak dat er de afgelopen maand wat minder artikelen online zijn gekomen. Het is even een drukke tijd in combinatie met de laatste voorbereidingen die we treffen voor de bruiloft, maar er komen alleen maar hoogtepunten voor terug.

Wat staat er op jouw bucketlist? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 43 reacties.

 1. Sandra

  Momenteel staan er eigenlijk verschillende dingen op m’n wishlist.
  Eentje daarvan is kleiner en eenvoudiger door mezelf (En de BF) te realiseren en dat is het verder personaliseren van ons eerste (huur)huisje samen. Ik zou nog heel graag andere gordijnen ophangen in huis. We wonen er nu 5 maanden en we hebben nog steeds de ouwe meuk van de vorige bewoners hangen.. meh! En we willen ons tuintje nog ’n beetje opknappen en mooi maken :) met meubeltjes en spul. Komt vanzelf wel goed

  Iets anders wat ik ook nog zo ontzettend graag zou willen doen, is reizen maken. De wereld zien en ontdekken. De BF en ik zijn deze maand 5 jaar samen, maar we zijn (jammer genoeg) nog geen één keer samen, alleen, just the two of us, weggeweest.
  De BF houdt daar niet van, dus.. dat vind ik wel jammer.. maar we hebben nog wel de wens om samen naar Ierland te gaan. Afzonderlijk van elkaar hebben we beiden wel ‘iets’ met het land. Voor de BF was het één van zijn mooiste vakanties toen ‘ie nog jong, klein en onbezonnen was. Voor mij is het de magie van het land dat me aanspreekt. En misschien ook wel de herinneringen die ik heb aan de mensen die ik heb leren kennen en waarmee ik heb gewerkt tijdens mijn buitenland stage, alweer 8(!) jaar geleden.

 2. Renate

  Wat bovenaan mijn bucketlist staat is het schrijven van een boek. Dit is al een droom sinds ik klein ben, alleen het is me nog niet gelukt. Maar hopelijk ooit op een dag lukt het wel!
  Renate onlangs geplaatst…The Infernal DevicesMy Profile

 3. Isabelle

  Bovenaan mijn bucketlist staat dat ik heel graag de wereld rond wil reizen! Het liefst wil ik overal heen, alle mooie steden en prachtige natuur zien. Dat is echt mijn droom.

 4. Femke

  Wat leuk, ik ben benieuwd. Toevallig heb ik laatst een artikel met mijn bucketlist gedeeld :-). Daar staan o.a. op mijn PADI duikbrevet halen, naar Schiphol rijden en daar last minute een vakantie boeken zonder van tevoren enig idee te hebben waar we naar toe gaan, een week als vegetariër leven en een nachtje in de Sahara slapen :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Leuke ideeën voor vaderdag + WIN!My Profile

 5. Judith

  Wat spannend! Ik roep al van jongs af aan dat ik echt eens naar Amerika wil. Eerst was het alleen New York, maar nu gaat mijn hart toch echt uit naar Los Angeles. Helaas moet ik naast studeren ook echt nog wel even doorsparen voor ik deze wens van mijn bucket list af kan strepen.
  Judith onlangs geplaatst…Shary-an – Summer of my lifeMy Profile

 6. Eleni

  Ik wil heel graag de hele marathon lopen. Wat een fantastisch gevoel moet het zijn om 42 km uit te kunnen lopen.

 7. Anita

  Bovenaan mijn bucketlist staat het voldragen van een zwangerschap, afgelopen half jaar 2 miskramen gehad en dat hakt er toch wel in moet ik zeggen. Daarna staat een reis mogen maken naar New York en een boek schrijven.
  Anita onlangs geplaatst…Joy in my mind #22My Profile

 8. Laurien

  Bovenaan mijn bucketlist stond een parachutesprong doen. Deze droom heb ik na 8 jaar wachten enkele maanden geleden kunnen verwezelijken. Wow wat een machtig gevoel was dat! Graag zou ik, nu ik nog student ben, naar Budapest gaan. Of eens een citytrip met sprs.me doen. Dat zou pas een onvergetelijk avontuur zijn!

 9. Amy

  Na mijn stage in Tel Aviv is het reizen enorm gaan kriebelen. Ik ben klaar met mijn studie en heb me niet ingeschreven voor een nieuwe. Ik wil namelijk heel graag voor een jaar in Amerika gaan wonen. Ik heb op de planning staan (en werk hard om het mogelijk te maken) om aan het einde van dit jaar te vertrekken als au pair naar Amerika! Hoop geregel, zeker niet makkelijk gezien ik natuurlijk familie en vrienden achter laat maar ik denk echt dat dit een geweldige ervaring is. Hard werken voor mij dus het komende half jaar maar zeker weten voor een goed doel!

  Ik vond een quote op pinterest die ik heel erg bij mijn “bucketlist wish” vond passen:

  “The distance between dreams and reality is called action”.
  Amy onlangs geplaatst…Gezonde gevulde pannenkoeken (zuivelvrij)My Profile

 10. Marleen

  Op mijn bucketlist staan drie dingen. Ik wil heel graag naar New York (en gelukkig staat dat voor volgend jaar op de planning!)
  Daarnaast is het mijn grote droom om ooit een boek te schrijven en dat terug te zien in de boekwinkels.
  Ik zou het ook supertof vinden om Italiaans te leren! Ik ben nog niet heel vaak in Italië geweest maar ik ben dol op de taal!

  Ik ben heel benieuwd naar je secret project!

 11. Leonie

  Ik heb 3 dingen op mijn bucketlist:

  – Een rondreis maken door Amerika
  – Een rol krijgen in een film of serie (acteren)
  – Vrienden vinden. Heel simpel misschien, maar voor mij heel lastig en daarom juist is wat ik graag wil
  Leonie onlangs geplaatst…Eeuwige studentMy Profile

 12. Leonie

  O en ik wil heel graag moeder worden! Maar dat is zo’n grote wens die hoe dan ook in vervulling gaat komen dat ik die altijd vergeet mee te nemen in dit soort lijstjes.
  Leonie onlangs geplaatst…Eeuwige studentMy Profile

 13. Deisy

  Wat spannend lieve Dagmar: ik weet zeker dat het iets moois gaat worden en dat het een prachtig resultaat gaat worden <3 Mijn grootste droom? Een leven te creëren waarbij ik werk doe waar ik gelukkig van word, veel kan reizen en daarbij mooie culturen in mij opnemen en mijn moeder de zorg geven -zonder verzorgingstehuis waarin ze nu zit- die ze altijd al heeft verdient. Ik hoop haar dit financieel te kunnen geven. Dat is eigenlijk wel kort samengevat mijn droom haha ;-)
  Deisy onlangs geplaatst…Daag jezelf uit & leer jezelf kennen door het boek Wat je schrijft ben je zelfMy Profile

 14. Sophie

  Er staat maar één ding op mijn bucketlist: Leven! En daar probeer ik het gehele jaar door aan te werken door te genieten van het moment, te doen wat ik niet laten kan, anderen gelukkig maken en proberen te kiezen voor mezelf als dat nodig is. Zo kan ik, wanneer de dood ook komt, op elk moment van mijn leven zeggen, ik heb geleefd! :) Dat is toch wel de grootste droom die ik heb.
  Sophie onlangs geplaatst…Juni, een maand die ik niet ga vergeten.My Profile

 15. Dieke

  Bovenaan mijn bucketlist staat toch een trip naar de Noordkaap! Het lijkt mij prachtig eens door het mooie Noorwegen te reizen, naar het Noordelijkste puntje. Bij voorkeur in de zomer, om er een extra tintje aan te geven; ervaren dat de zon niet ondergaat. Dat lijkt mij zo indrukwekkend! Hopelijk wordt het ooit werkelijkheid!

 16. Stephanie

  De eerste plaats op mijn bucketlist, is een boek schrijven. Ik ben er hard aan bezig. Ik zit momenteel aan bijna 15000 woorden, maar heb nog een lange weg te gaan. Mijn droom is dat het ooit wordt uitgegeven. En als tweede zou ik graag naar de Harry Potter studio’s gaan in Londen.
  Hopelijk heb ik je een beetje kunnen helpen :)
  Stephanie onlangs geplaatst…Geluksmomentjes mei #5My Profile

 17. Denise

  Oeh super tof dat je aan zo’n project mag werken. Ik ben heel benieuwd wat het is! Bovenaan mijn bucketlist staat een bezoekje aan Amerika en dan in het bijzonder New York. Ik weet niet was het is, maar ik wil daar al zolang ik mij kan herinneren dolgraag naartoe. Lekker ronddwalen door de stad waar niemand je kent en waar niemand nog voordat ze je hebben gezien een oordeel over je heeft. Het liefst ging ik voor een langere tijd naar Amerika maar het is natuurlijk erg duur, en de droom om er te werken als au pair heb ik helaas wegens mijn gezondheid op moeten geven. Maar een tripje zal ik zeker ontzettend graag willen. Ik denk dat ik daar heel veel positieve energie van krijg :-)
  Denise onlangs geplaatst…What makes me happy #30 – Vakantie, vriendinnen en de zonMy Profile

 18. Kimberley

  Ik wil nog heeeeel graag een keer naar Vietnam vanwege de bijzondere geschiedenis en de cultuur. Ik ben gek op Azië en kan niet wachten dit land te bezoeken.

 19. Katja

  Er staan zo veel dingen op mijn bucketlist, maar er is één ding die er met kop en schouders boven uit steekt. En dat is dat ik minimaal een jaar lang wil leven als een Digital Nomad. Dat houdt in dat je over de wereld reist en woont en je werk is online. Vandaar dat je het overal ter wereld kan doen. Al mijn passies komen hierdoor bij elkaar. Reizen, bloggen, fotografie, o en vergeet niet: #Culturejunkie en #Girlboss. Dat ik tijdens mijn tijd als Digital Nomad andere dingen kan afstrepen van mijn bucketlist zoals lopen over de Chinese muur of een road trip door Amerika is natuurlijk een leuke bijkomstigheid. ;)

  1. Lisa

   Ha, dit is ook ongeveer mijn droom! Maar dan niet voor een jaar maar voor een langere periode (wie weet wel voor altijd…). Het lijkt me zalig om gewoon locatieonafhankelijk te kunnen werken zodat je zelf kan beslissen waar en wanneer je werkt. Heb je zin in een maand “vakantie” in het zuiden van Spanje? Je kan je werk meenemen, gewoon part-time werken en part-time vakantie nemen en je volledig onderdompelen in de cultuur. Lijkt me echt té gek!
   Lisa onlangs geplaatst…5 ultieme cadeautipsMy Profile

 20. Larissa

  Tuurlijk willen we meedenken! Heel leuk zelfs. Mijn bucketlist is immens groot. Zo groot, dat ik het meeste niet af zal kunnen vinken (hoewel ik dit uiteraard wel ga proberen!). Één bucketlist item is om ooit naar Amerika te mogen verhuizen. Desnoods enkel een strandhuisje. Als het maar aan de westkant is, in Californië. En als het dan nog een beetje meezit, lijkt het me echt een droom om een eigen Jetski school daar te beginnen. Om maar gelijk te komen bij het volgende bucketlist item: jetskiën. Dat heb ik inderdaad nog nooit gedaan, maar ik wil het al zó lang. Helaas werken de wetten tegenwoordig niet zo mee, en zou ik momenteel illegaal bezig zijn als ik op een jetski stap, vanwege mijn leeftijd. Ondanks dat lijkt het me wel súpertof om hier later iets mee te kunnen doen, en hoe leuk zou het zijn als dat op de mooiste plek op aarde kan?
  Larissa onlangs geplaatst…My week in pictures #34My Profile

 21. Amy

  Wat spannend Dagmar, enorm benieuwd naar jouw secret plannen! :-) Mijn Bucketlist? Een bezoek aan New York staat al jaren op mijn lijstje en dat hoop ik dus wel binnen afzienbare tijd te kunnen afstrepen. Maar veel belangrijker: ik hoop binnen nu en een paar jaar opnieuw naar Zweden te kunnen emigreren. De enige plek op aarde waar ik mij volledig relaxed en energiek voel.
  Amy onlangs geplaatst…Dag lieve Guus.My Profile

 22. Marijke

  Op mijn bucketlist staat een eigen domein voor mijn blog.
  Maar ook het schrijven van een boek en samen met dochterlief onbeperkt (dus zonder budget) shoppen.
  Marijke onlangs geplaatst…Tag: Mijn kind houdt van…My Profile

 23. Tessa

  Ik zou graag mijn eigen bakkerij willen openen

 24. Barbara

  Mijn bucket list is eindeloos, maar mijn top drie op dit moment (de lijst wil nog wel eens wisselen) is:
  1. Een waanzinnig, mooi, stylish thuis maken van ons nieuwe huisje
  2. Een ballonvaar over Bagan in Myanar maken
  3. Trouwen in het buitenland met zijn tweetjes
  Barbara onlangs geplaatst…#expeditienederland | TerschellingMy Profile

 25. anna

  Leuke vraag! Hier moest ik wel even over na denken. Ik leef voornamelijk met de dag en ik heb niet echt ee bepaald iets wat ik nog graag wil doen. Waar ik wel erg naar uit kijk is een eigen plekje na mijn studie, die ik helemaal naar mijn smaak kan inrichten. En oh, mijn vliegangst overwinnen zou ook erg fijn zijn. Het is niet zo dat ik me erdoor laat tegenhouden, maar een hele lange reis naar bijvoorbeeld Australie zou mij zoveel stress geven dat ik helemaal niet van de vakantie zou kunnen genieten. En dat is toch wel heel erg zonde..
  anna onlangs geplaatst…MLBB #74 | NIEUWE PRIMARK, BLOND HAAR EN GADO GADOMy Profile

 26. Jenn

  Mijn complete bucketlist staat op mijn blog. Bovenaan staan (heel origineel) een boek uitgeven en een gezond gewicht behalen. Maar ik wil bijvoorbeeld ook een keer lijk spelen en een parachutesprong maken.
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #73My Profile

 27. Danielle

  Ik wil ooit kunnen zeggen dat ik élk continent ter wereld een keer bezocht heb. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien, Australië en Nieuw-Zeeland, Antarctica en een land in Afrika (het liefst Tunesië!) staan nog heel hoog op mijn bucketlist :)

 28. jolanda dijkstra - klinkenberg

  Staat het op mijn bucketlist of is het meer een droom of een wens. Maar ik zou wel eens gewoon met één van mijn vriendinnen een maand weg willen. Ergens aan het strand waar elke dag de zon schijnt en waar ik niets hoef en alleen maar mag lezen en uitrusten van alles. Ik loop al jaren over mijn schoenen en ga maar door. Af en toe een week weg maar dat helpt niet. Even een maand geen werk/gezin. Gewoon rust.

 29. Maartje

  Een wereldreis staat stipt op nummer 1. Maar zal wel nooit gebeuren omdat m’n man niet zo avontuurlijk is. En we dan nogal wat geld nodig hebben. Nummer 1 land om te bezoeken is Israël. Verder graag naar Canada en Indonesië. Verder graag met een luchtballon mee en op een olifant rijden (wat miss over 2 weken gaat gebeuren. Jippie!! Verder zou ik graag een kinderboek ontwerpen en illustreren. Verder gewoon gelukkig zijn!

 30. Vivian

  Ik ben echt zo ontzettend benieuwd Dagmar! Wat staat er op mijn bucketlist… poeh. In Parijs wonen? Haha! Nee, eerste wat bij me opkomt is dat ik de Nobelprijs voor het Onderwijs in het leven mag roepen en die ook een keer zelf mag winnen! En natuurlijk wil ik graag de Nobelprijs voor de Literatuur winnen =D
  Vivian onlangs geplaatst…Het leven dag voor dag nemenMy Profile

 31. Naomi

  Momenteel is nummer 1 op mijn bucketlist een rondreis in Thailand maken om daar te kunnen fotograferen. Een ander iets wat op mijn bucketlist staat is een bruiloft fotograferen maar het allerbelangrijkste is natuurlijk genieten van alles wat je doet :)

 32. Op mijn blog heb ik een bucket list staan met zowel grote als minder grote dingen. Op dit moment zou ik denk ik het liefst een mooie verre reis maken. Azië trekt mij daarin wel, maar ook Zuid-Amerika lijkt me erg mooi.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Wat doe je als doktersassistent?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge