Blog

Q&A – Ask me anything

14160771231_683d03f23a_zHeb je altijd al iets van mij willen weten? Grijp je kans! Ik blog persoonlijk en vertel regelmatig meer over mijzelf. Ik schrijf artikelen over beauty, fashion, travel en happiness, maar dit alles vertel ik met een persoonlijk sausje waardoor ik regelmatig een kijkje geef in mijn leven. Maar daarmee zijn vast niet al je vragen beantwoord! Ook via Twitter, Facebook en Instagram (of per mail natuurlijk) kun je vragen stellen die ik zo snel mogelijk probeer te beantwoorden. Nu kan je je vraag ook in dit artikel stellen en zal ik ze allemaal beantwoorden in een apart artikel. Wat wil jij van mij weten?

Of het nu gaat over het bloggen, vriendschap, positiviteit, studeren, Polen, CVS/Fibromyalgie, hoe ik sport, mijn werk of over samenwonen, mijn lievelingskleur of mijn schildpad: het mag allemaal! Niets is te gek ( denk ik) en je kunt je vraag in de comments stellen. Ik ben superbenieuwd en vind het eigenlijk ook wel erg spannend waarmee jullie komen. Waarom ik het spannend vind? Ik ben natuurlijk mega nieuwsgierig welke vragen jullie zullen stellen. Brand los en jullie krijgen gauw de antwoorden.

 Wat wil jij graag van mij weten? Ask me anything!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.