Blog

Plog 6/3 – Me-time, Primark en een gezichtsbehandeling

Februari3Heerlijk ontspannen op de bank met warme thee, zo typ ik momenteel dit artikel. Ik heb een ultiem me-dagje gehad en het was lang geleden dat ik zo heb kunnen ontspannen. Dit kwam door een goed geslaagde shopsessie bij de Primark én een heerlijke gezichtsbehandeling inclusief prachtig gelakte nagels bij Engels Creations in Zeist. Ik haalde Jord op van werk en ’s avonds kwamen lieve vrienden van ons langs. Dat klinkt behoorlijk perfect nietwaar? Zo voelt het ook én ik heb geplogd, kijk je mee naar mijn vrijdag?

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Kan je een keertje uitslapen en dan lukt het niet, vast herkenbaar? Haha zo gek, maar mij hoor je niet klagen. Heerlijk juist dat je nog de hele dag voor je hebt. Ik wou al een tijdje graag met yoga beginnen, maar ik wist niet goed waar ik precies mee aan de slag kon gaan. Daarom pakte ik het boek Yoga helpt van yogagoeroe Tara Stiles erbij om het concreet te maken. Ook kwam de prachtige yogamat recent binnen van Superyoga.nl, daar ben ik echt heel enthousiast over. Hij is wat dikker en zó mooi! Maar ik vertel er gauw meer over, want ik wil ook graag met jullie mijn eerste yoga ervaringen delen. In het boek stonden trouwens ook geweldige oefeningen voor mensen met fibromyalgie en om beter in slaap te vallen… Ik kan er geen genoeg van krijgen, het voelt echt als een cadeautje om met yoga bezig te zijn. Waarom ontdek ik dit nu pas?

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Lekker ontbijten en jullie lieve reacties lezen, dit combineer ik heel graag. Zo begin ik elke dag stralend en met een grote glimlach op mijn gezicht. Ook bekijk ik graag vlogs en lees ik artikelen, perfect begin van de dag!

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Yay bloemetjes in huis! Wat een heerlijke geur komt er toch vanaf, I love it! Oeps, de tijd vloog voorbij en om tien uur had ik een afspraak voor mijn gezichtsbehandeling, wenkbrauwen en nagels, spannend! Gauw aankleden en mijn favoriete sieraden om.

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Bij Engels Creations bij mij om de hoek in Zeist wou ik altijd al een keer een behandeling ervaren. Via Treatwell mocht ik de behandeling boeken en werd ik volledig in de watten gelegd. Mijn huid was de laatste tijd erg onzuiver, daarom koos ik voor een gezichtsbehandeling inclusief als extra het epileren van mijn wenkbrauwen en mooie nagels. Engels Creations is een prachtige salon met voor iedereen passende behandelingen; van een pedicure, tot het lakken van nagels, massages en gezichtsbehandeling maar ook de kapper. Zo leuk om via Treatwell te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, dit had ik echt veel eerder moeten doen. Ook kan je bij Engels Creations heerlijke producten aanschaffen, waaronder van Inglot, Aveda en OPI: producten waar ik fan van ben. En dan heb ik het nog helemaal niet over het interieur gehad van de winkel, maar dat is zo magisch! Mijn mond viel echt open, ik liep naar binnen en voelde mij al ontspannen worden. De uitstraling doet echt iets met mij, het is zelfs lastig te verwoorden!

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

De behandeling was minstens zo bijzonder , Lindsey heeft mij behandeld en wat is zij getalenteerd! Laat ik beginnen met het feit dat ik fibromyalgie heb en daardoor heb ik veel pijn in mijn gewrichten, spieren maar ook mijn huid. Dit laatste klinkt misschien een beetje vreemd, maar mijn huid voelt regelmatig aan alsof het onder de blauwe plekken zit. Elke plek die dan wordt aangeraakt, doet dan pijn of is heel gevoelig. Bij de behandeling zat ook een massage en wonder boven wonder heeft mij dit zoveel goeds gedaan dat ik erna pijnvrij de dag doorkwam! De producten tijdens de behandeling waren van Aveda, een merk waarmee ik eerder wel in aanraking ben gekomen, maar nog niet concreet de werking van had ervaren. Nu ik de belevenis achter de rug heb, ben ik echt heel erg enthousiast! We begonnen met een geurenreis, waarbij ik moest aangeven welke geur ik het prettigst vond. Deze zou aansluiten bij mijn chakra en de geur zou worden gebruikt gedurende de behandeling, dit werkte extra ontspannend en ik voelde mij helemaal tot rust komen. Mijn wenkbrauwen werden gedaan (ik zou dit echt nooit zo goed kunnen doen, dankjewel Lindsey!), mijn gezicht werd gereinigd en gevoed én ik werd gemasseerd. Ik ben nog niet eerder gemasseerd, maar wat voelde het na afloop lichter en fijn! Ik ben echt onder de indruk!

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Na afloop werden mijn nagels nog gelakt met een lakje van OPI uit de prachtige Hawaii collectie. Ik koos voor een chique, maar stralende en vrouwelijke kleur paars ‘Hello Hawaii Ya?’ van OPI en wat ben ik blij met het eindresultaat! Echt heel mooi gedaan, ik kan mijn ogen niet geloven: zoveel verwennerij en fijne momenten in zo’n korte tijd. Ultieme me-time!

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Pijnloos en helemaal ontspannen liep ik naar huis waar mijn geluk een vervolg kreeg.Ik ontving prachtige pakketjes voor mijn blog, waaronder deze nieuwste parfum van Bruno Banani. Alleen al de flacon is ge-wel-dig, maar de geur is minstens zo fijn! Hierover schrijf ik gauw een review, oeps nu heb ik dus wel al verklapt dat ik enthousiast ben… Doe je net alsof het als een verrassing komt please?

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Yay in de shopmodus, want ik ging in de middag naar Almere om bij mijn vriend langs te gaan op werk én om de Primark te bezoeken. De eerste stop? Bij Bakker Bart voor een heerlijke lunch. De tweede stop? Bij The Body Shop om deze prachtige lente lakjes aan mijn collectie toe te voegen, ik kon de prachtige gele niet weerstaan en toen bleek de 2e met 50% korting… Tsja, dan is het een goede investering nietwaar?

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Op naar Almere! Lekker genieten van de lunch in combinatie met een goed boek. Ik ben momenteel bezig in ‘De gloriedagen van Walter Gom’, wat een heerlijk boek en een superleuke verrassing. Alleen al de cover maakt mij blij, maar het verhaal is minstens zo lekker te lezen. Ik ben een echte OV-lezer overigens, ik lees vliegensvlug in bussen en treinen met licht geklets van medereizigers op de achtergrond.

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Hoeraaaaaa de Primark gevonden! Dat was trouwens echt een eitje, ik liep het station uit van Almere en was er al, superleuk! In deze Primark was ik nog niet eerder geweest, maar dat had geen gevolgen voor mijn slagingspercentage. Het ene na het andere item verdween namelijk in de mand! En ik spotte superleuke minion pyjamas, shirtjes én deze trolley! Hoe briljant is dit?!

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Geslaagd! Met twee flinke tassen vol superleuke items ( o.a. fijne kleding voor Thailand) ging ik naar het werk van mijn vriend om hem op te halen, zijn leuke collega’s te ontmoeten (in het echt nog gezelliger dan in de al enthousiaste verhalen) en samen naar huis te rijden. De shoplog volgt binnenkort!

ByDagmarvalerie blog Dagmar ByDagmarvalerie blog Dagmar

Yay, mijn hard werkende vriend met de shopaholic op de foto! Haha welnee dat valt reuze mee en ik werkte op andere dagen ook heel hard. Dit is de eerste keer sinds…. wow dit jaar dat ik echt heb geshopt! Oké in Milaan een beetje, maar wat fijn om leuke items te scoren en er zo blij mee te kunnen zijn, terwijl ik relatief niet veel heb uitgegeven (dankjewel Primark dat je zo budgetproof bent!). De dag sloten we af met lekker eten, thee, lezen en vrienden die bij ons kwamen. Het was zo’n fijne en geslaagde dag vol geluksmomenten, extra leuk dat het is vastgelegd zodat ik de dag op ‘repeat’ kan zetten en het geluk nogmaals kan ervaren. Helemaal zen het weekend in!

Waar bestaat jouw ultieme me-time dag uit?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.