Blog

Plog 21/02 – Eerste meeting, BFF Event én karaoke


Als ik naar deze foto kijk, dan voel ik het geluk door m’n lichaam stromen. Het was een dag die voelde alsof ik droomde, ik knijp mijzelf nog steeds. Ik vond het onwijs spannend, maar ik mocht negen lezeressen ontmoeten en mijn eerste meeting organiseren op het BFF Event! Het was een onvergetelijke dag vol hoogtepunten en ik ben iedereen onwijs dankbaar voor de hulp, de gezelligheid en de lieve woorden. Je weet hoe jarig zijn voelt? Zo voelde ik mij ook, maar dan nóg beter. En in plaats van dat ik moe thuiskwam, bruiste ik van de energie! De avond eindigde met vrienden, sushi en karaoke; pretty perfect! Ik heb tijdens deze speciale dag geplogd, kijk je mee?

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Opstaan! Ik kan het ontkennen, maar dat heeft geen zin: de zenuwen gierden door mijn lijf. Ik vond het echt heel spannend, want hoe zou het lopen en zouden de lezeressen die mee mochten mij offline net zo vinden als online? Ik doe mij nooit anders voor, maar ik begon opeens toch zenuwachtig te worden, maar mijn lieve vriend stelde mij gerust dat het vooral onwijs gezellig zou zijn en dat ik niet moest stressen maar genieten. Dikke knuffel aan lieve Poes die in the bloglights werd gezet met tien feitjes over haar <3

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Laatste spulletjes in de goodiebag en strikje er omheen! Even een mini unboxing, de goodiebag t.w.v. 60 euro was gevuld met producten van GOSH, een van mijn favo cosmeticamerken, twee boeken (Versplinterd van Dani Atkins en Makkelijk van Tammara Webber) een notitieboekje en pen van Inspirerendleven.nl en de prachtige gedichtjes van Lars mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Daarnaast kregen de lezeressen ook een dagticket voor het BFF Event waardoor je ook toegang kreeg tot de Huishoudbeurs.

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Strikje om de goodiebags en klaar! Al werd het een stuk zwaarder dan ik had verwacht, daar had ik mij een beetje in vergist… Mijn lieve mama bood daarom aan om mij te brengen, wederom een heldin! Tijd om mij om te kleden, make-up te doen en snel te ontbijten. Op naar Amsterdam!

ByDagmarValerie Meeting BFF Eventmeeting

Het regende onderweg, maar het voelde alsof het een stralend dag zou worden! Eenmaal in de RAI in Amsterdam ontmoetten we elkaar en er was gelijk een klik! Zo leuk hoe je eigenlijk al best veel van elkaar weet door de blogs en om elkaar dan in het echt te zien en te spreken. Allemaal meiden met een hart van goud, zo gezellig was het! V.l.n.r. Elianne, Kim, Ingeborg, Anne (hoi met dat roze hoedje op ben ik), Brittany, Lieke, Denise, Patricia & Lucinda.

bff eventByDagmarValerie Meeting BFF Event

We kletsten gezellig bij, bekeken de stands en lachten om de trolleys die vooral bij de huishoudbeurs graag over onze tenen werden gereden. Nieuwe hashtag die we daarom voor de meeting gebruikten voor de grap #TrolleyXL haha.

ByDagmarValerie Meeting BFF Event

We luisterden naar de Q&A met bloggers Martine & WillemijnVera & Suzanne; het was echt heel inspirerend en leuk om hen te zien!  En wat gaven zij makkelijk antwoord, echt heel geslaagd! Ook vind ik het heel erg leuk dat Vera & Suzanne samen zijn gaan bloggen op Versusa.nl, zij hebben ook echt een vliegende start gemaakt en ik vind de artikelen echt super. Leuk om de Q&A bij te kunnen wonen!

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Even een hapje eten op de Huishoudbeurs, wat was het er onwijs druk! En we zagen mega grote kroonluchters van 8.000 euro. Mocht er een geïnteresseerde zijn, dan laat ik wel even weten waar het ongeveer hing haha. Heftig! We aten heerlijke panini’s en ik dronk een sapje dat ik er kocht waar goud in moest zitten, want het mini flesje kostte maar liefst 3 euro… Dus haha.

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Een workshop waar ik mijn niet-creatieve kant kon showen: armbandjes maken. Het was onwijs leuk om te doen, maar geen idee of het is gefilmd door iemand van ons: ik bakte er niks van en was onwijs blij dat Anne mij soms even aanwijzingen en tips gaf. Of het afmaakte haha <3

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Jaaaa zo trots op Carlijn, zij gaf namelijk de Masterclass bloggen op het event! Ook interviewde zij Jennie en het was ontzettend leuk om te luisteren en geïnspireerd te worden door deze toppers. Ter afsluiting haalde ik deze lekkere muffins en we kletsten nog even lekker bij terwijl we genoten van deze méga muffin, want groot was hij zeker!

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Nog even op de foto bij Fashionista én in de photobooth! Het paste precies haha, zo leuk! Deze foto ga ik inlijsten, een herinnering aan deze geweldige dag en de lieve meiden <3 Zo’n eer dat zij erbij waren en dat we deze dag konden delen samen.

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

In de trein gebeurde er iets geweldigs, we mochten omroepen! De conductrice was ontzettend aardig en zij vond het ook een leuk idee als we ‘Utreeecht’ zouden roepen om het aan te kondigen dat we er bijna waren. Zij vertelde daarop ‘Welkom dames en heren, we rijden bijna station *en wij: Utreeeeeeeeeeeecht* binnen’ haha, zo geniaal! Eenmaal thuis zat mijn hoofd vol van alle indrukken, ondanks de intensieve dag kon ik dansen van blijdschap en zat ik vol energie. Dat kwam goed uit, want we gingen gezellig naar vrienden voor…

ByDagmarValerie Meeting BFF EventByDagmarValerie Meeting BFF Event

Veel gelach, lekker bijkletsen, zelf sushi maken (en opeten, we hadden bijna een meter aan sushi!) én karaoke! Ik kan echt niet zingen, maar het was ontzettend grappig en gezellig. We hebben gelachen tot in de late uurtjes en eenmaal in bed kon ik amper beseffen dat deze dag echt had plaatsgevonden, wat was het magisch! Gelukkig hebben we de foto’s nog. Super dat jullie erbij waren lieve ElianneKimIngeborgAnneBrittanyLiekeDenisePatricia & Lucinda (neem ook een kijkje op hun mooie blogs!) en ik hoop in de toekomst nog veel meer lieve lezeressen te mogen ontmoeten, jullie zijn echt heel inspirerend en mooi. Dankjewel lieve lieve allemaal die hieraan bij hebben gedragen, het was echt een stralende dag propvol geluksmomenten!

Heb jij al een keer zelf sushi gemaakt? Of aan karaoke gedaan?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.