Blog

Personal – It’s weekend tag


Zebralicious! Natuurlijk moest ik met lieve Koemba op de foto toen ik naar de bios ging voor een andere film en ik deze poster zag hangen. Ik ging in het weekend naar de bios met vrienden en laat deze tag nou net over het weekend gaan! Ik geniet altijd extra van het weekend en ik hoop dat jullie dat ook volop kunnen doen. Ik werd getagd door lieve Kelly om deze heerlijke tag in te vullen met vragen over (hoe kan het ook anders) de mooiste dagen van de week: w to the eekend! Zo lees je wat ik graag op vrije dagen doe, hoe ik ontbijt en ik beantwoord nog veel meer gerelateerde weekendvragen. Enjoy!

 

1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij? Ik geniet zaterdag en zondag van mijn weekend. Doordeweeks werk ik veertig uur in dienst en daarnaast schrijf ik voor mijn blog en heb ik regelmatig leuke projecten om uit te voeren voor opdrachtgevers. Maar naast het werk geniet ik ook van mijn vriend, want we wonen nu ruim een jaar samen én ik heb geweldige vriendinnen waar ik graag mee afspreek. Het is daarom soms erg druk en hectisch, waardoor ik extra van mijn weekend kan genieten.

2. Hoe laat sta je op in het weekend?Ik ben niet iemand die goed is in uitslapen. Als ik wakker word gemaakt door Poes die trek krijgt (standaard om zeven uur doordeweeks en om acht in het weekend) dan sta ik op, geef ik haar te eten en ga ik lekker ontbijten. Mijn vriend is een betere uitslaper en ondertussen geniet ik van mooie artikelen op blogs die online zijn gekomen of rommel ik wat in ons huisje. Wel echt heel lekker als het lukt om uit te slapen, maar over dit talent beschik ik niet zo. Jij wel?

3. Hoe ontbijt je in het weekend? Meestal met verse broodjes of lekkere bolletjes uit de oven. De tafel staat dan vol met beleg en zo eten we wat we lekker vinden. Ook nemen we wat vers fruit erbij en drinken we thee of verse juice. Lekker!

4. Hoe ziet jouw weekend er meestal uit? Meestal probeer ik doordeweeks vooruit te schrijven voor mijn blog, zodat ik in het weekend minder hoef om te kijken naar de artikelen die gepland zijn. We trekken er graag samen op uit (zoals jullie regelmatig zien op Instagram, omdat we doordeweeks drukker zijn. Echt quality-time! We bezoeken familie, gaan gezellig naar vrienden of ondernemen leuke activiteiten zoals een dagje naar het strand of een stedentrip.

5. Wat doe je het liefst in het weekend? Eigenlijk niet anders dan hoe wij de weekenden nu proberen in te vullen. We bezoeken graag familie en vrienden, maar ook op het strand zijn we niet weg te slaan. Als ik een favoriete plek mag noemen, dan is het wel het strand. Haha zelfs in MoodieZ is dit te lezen!

6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend? Haha ik kan er echt de hele week naar uit kijken. Gelukkig ga ik fluitend naar werk en ik heb superleuke collega’s waardoor het ook doordeweeks een heus feestje is. Maar ik plan graag mijn activiteiten iets vooruit, zodat ik een mooi vooruitzicht heb. Ik probeer mijn vrije tijd steeds meer op een ontspannen manier in te plannen en om dit te realiseren moet ik ook af en toe wat meer vooruitdenken, maar dan weet ik zeker dat de activiteiten een onvergetelijke tijd worden. En we maken regelmatig stedentrips en dan is het heel leuk om dit spontaan te doen, maar enige voorbereiding kan soms ook geen kwaad.

7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend? Sinds twee maanden ben ik helemaal klaar met studeren en werk ik fulltime doordeweeks. Ik ben echt heel blij dat ik in het weekend helemaal vrij ben, al vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te schrijven en dit doe ik dan ook met veel plezier. Maar dat zie ik eigenlijk niet als werk, maar een verlengde van mijn passie en hobby.  

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend? Haha ik ga nog steeds elke avond echt te laat naar bed. Ik doe heel erg mijn best om eerder te gaan, maar al maanden mislukken deze pogingen en neem ik het mij elke avond weer voor om het écht te doen. Maar het zijn de vroege uurtjes waarin ik lekker kan slapen zonder wakker te liggen, maar ik ga vanaf nu nog meer mijn best doen om eerder naar bed te gaan. Nu beloof ik het!

Heb jij nog mooie plannen voor het weekend? En wat is jouw favo bezigheid?

Ik wens je een stralende en onvergetelijke tijd toe!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.