Blog

Personal – Fall Favorites tag

primark mutsWoeeeeei het is herfst! Als dit als een verrassing komt, dan is het misschien handig om even naar buiten te kijken. Of je moet gewoon even goed luisteren, dan hoor je de regen vanzelf tegen de ramen tikken (tenzij je nu een reactie aan het tikken bent, dan hoor je vooral het toetsenbord). Ik werd getagd door superlieve bloggers én vriendinnetjes Kimberly, Malou en Joyce om te vertellen over mijn herfst favorieten. Lees je mee?

♧ Thee
Liters graag! Of het nu citroen, munt, rooibos, kersen, cranberry, warm óf koud is: ik ben een theeliefhebber en als ik de rest van mijn leven alleen maar thee zou moeten drinken dan zou ik het doen. Best overtuigend toch?

♧ Koffie
Is voor de gootsteen. Koffie drink ik alleen als mijn smaakpapillen zijn afgestorven (noot van de redactie haha dus gewoon van mij: smaakpapillen zijn zenuwuiteinden op de tong die door stoffen in voedsel worden geprikkeld. De laatste tijd vind ik het heel grappig om random woorden op te zoeken in Wikipedia. Weet je wat er bij het getal 11 wordt geschreven?  Elf is 11, 10 + 1. Elf is het natuurlijke getal dat tien opvolgt en twaalf voorafgaat. Elf (11) is het op vier na kleinste priemgetal. Haha dus dat was even flink leerzaam, misschien moet ik mijn blognaam veranderen naar ByDagmarValerieEducatieveWikipediaExpertpuntenel.nl? )

♧ Avondeten
Sushi is always a good idea! Deze zou ook in de favoriete winter, zomer én lente tag als antwoord komen maar dat zou saai zijn. Dus kies ik voor spruitjes en zuurkool. Dat vind ik zó ontzettend lekker en ik geloof dat het niet bij iedereen als favoriete eten wordt genoemd, dus dan worden de spruitjes misschien nog lekkerder na deze eervolle spruitilicous benoeming op mijn blog. Spread the spruit!

♧ Snoep/Koek
Wauw ik was écht een mega snoepkont. Vooral in de zomer ging ik helemaal los met lekker eten en lette ik totaal niet op wat ik binnenkreeg. En dat werpt zijn vruchten (nee geen fruit) af, maar snoepjes en koek blijven lekker. Het is lastig om er vanaf te blijven, maar ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit als ik het laat voor wat het is (vooral verrukkelijk, heerlijk, onweerstaanbaar etc.). En met beter in mijn vel bedoel ik dat ik minder suikers binnenkrijg en mijn lichaam op de langere termijn meer energie overhoudt.

♧ Sjaal
Als de sjaal in kwestie een aztec of zebraprint bevat, dan ben ik al snel in de wolken. Of hij moet So fluffy I’m gonna die-zijn. Daar kan ik ook heel gelukkig van worden namelijk.

Jas
Een dikke! Ja, want ik heb het al koud als het kwik naar 20 graden daalt…

♧ Schoenen
Ja, graag twee want anders is het wel heel ingewikkeld lopen. Stond er favoriete schoen dan moest ik links of rechts kiezen en dat zou helemaal lastig worden, al neig ik naar rechts. Of favoriete onderdeel van de schoen… de veter? Maar omdat er dus gewoon gevraagd wordt naar favoriete schoenen ga ik voor pam pam pam… UGGS! Ja, dat zou ik geven als het gaat om comfortabele en heerlijk, warme schoenen. Maar als de vraag alleen comfortabele favoriete schoenen zou zijn, dan kies ik voor mijn Adidas Superstars. Maar is de vraag mooiste schoenen dan kies ik voor Louboutins. Tsjongejonge is het nog een ingewikkelde vraag ook! Laat mij maar vertellen over schoenen hoor, heb je even? Of misschien moet ik mijn blognaam veranderen in ByDagmarSchoenerie?

♧ Geurkaars
Mijn vriend en ik waren nooit van de geurkaarsen, want… ik dacht dat Jord er helemaal niet van hield. Dat had ik beter kunnen vragen, want dan hadden we al een jaar geleden kunnen genieten van lekkere kaarsen in huis. Toen ik twee prachtige JewelCandles ontving en deze sfeervol brandden, zei Jord dat hij ze erg lekker vond ruiken. Mijn mond viel open van verbazing en ik staarde hem (vast met geen intelligente blik) aan. We hebben nu de JewelCandles met de geur van rozen en de witte ruikt naar cupcakesWait whaat? Ja, echt delicious! Nu wacht ik in spanning af op het sieraad dat erin zit… Het is echt een leuk cadeautje om te geven én om te ontvangen. En op het moment dat ik dit schrijf, hoor ik AU! Mijn vriend stopte zojuist zijn vinger in het  kaarsvet om te kijken of hij de ketting al kan pakken. Tip: je kunt beter wachten op het moment dat het is afgekoeld.

♧ Lipstick
Koraal! Of moet ik hier een merk noemen? Want dan kies ik voor… alle-merken-die-koraal-lipstick-maken-want-die-kleur-vind-ik-heel-mooi-maar-eigenlijk-niet-alleen-in-de-herfst-maar-ook-in-de-zomer-vind-je-dat-goed-Begint-het-stemmetje-in-je-hoofd-nu-ook-zo-eentonig-te-kletsen-door-de-streepjes?

♧ Parfum
Oelalaa ik vind de geurtjes van Victoria Secret heerlijk en DKNY kan ook mijn hartje (of eerder neus) veroveren. Het zijn dan niet specifiek zomerse geuren, maar je maakt mij er wel heel gelukkig mee.

♧ Bezigheid
Dansen in de regen whoopwhoop! Maar eigenlijk zie ik het vaker in films, dan dat ik het zelf doe… Daar moet dan maar eens gauw verandering in komen, want zoveel films kijk ik niet. Wat ik extra leuk vind is het verkleuren van de bladeren aan de bomen en in het bos wandelen terwijl er overal paddenstoelen uit de grond schieten (dit gaat nog steeds geleidelijk hoor, niet dat ik voorbij loop en er overal opeens kabouterdorpjes ontstaan). De scherpere lucht, het zachte zonnetje en de prachtige kleur van de bomen zorgen ervoor dat ik ultiem kan ontspannen. En als het heel hard regent? Dan ben ik vast aan het cocoonen met een boek, thee, een kruikje en een warme sweater. Love it!

Ik ben mega nieuwsgierig geworden naar jou favorieten! En ik ben minstens zo benieuwd naar de antwoorden van lieve Kelly, Nicole, Maaike, Aranka en Denise.

Wat behoort er tot jouw herfst jouw favorieten? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.