Blog

Op de thee – Zwangerschapsbucketlist, loslaten en Fittea

macarons
Het is tijd om gezellig bij te kletsen onder het genot van een dampende mok choco, thee of kopje koffie. Voorheen plaatste ik regelmatig dit soort ‘klets’ artikelen en het leek mij leuk om dit weer een keertje te doen. Ik hoop namelijk van harte dat alles goed met je gaat. Heb je een fijne tijd achter de rug? Zit je lekker in je vel? Heb je leuke plannen in het vooruitzicht? Pak een koekje en klets gezellig mee!

Zwangerschapsbucketlist
Een tijdje geleden deelde ik op mijn blog een zwangerschapsbucketlist (klik hier voor het artikel). Het werd een lijstje met activiteiten en momenten die ik nog graag voor de komst van de kleine zou willen ondernemen. En of ik deze heb gehaald? Tsja, de kleine is er nog niet maar mijn verlof is al wel begonnen. Natuurlijk is het nog een grote verrassing wanneer ons kruimeltje zal komen, maar ondertussen weet ik wel dat ik geen wilde activiteiten meer zal ondernemen en vooral ga genieten van de rust en lekker op kan laden. Concrete lijstjes en activiteiten van deze zwangerschapsbucketlist zal ik daarom niet meer oppakken, maar heb ik het eigenlijk al gehaald of staan er nog enkele activiteiten open? Het leek mij leuk om er even op terug te blikken en bij stil te staan in dit artikel waarin ik gezellig met jullie bijklets hoe het allemaal gaat.

We zijn zoals op mijn wensenlijstje stond naar Kopenhagen en Antwerpen geweest, gezellig met lieve vrienden op stap om nog mooie citytrips te ervaren is helemaal gelukt. Het waren geslaagde dagen en we hebben er veel moois gezien. Ook lekker naar het strand kunnen we afvinken, want we hebben er heerlijke wandelingen gemaakt en we zijn er een aantal keer geweest. Van Castricum tot Zandvoort, Scheveningen… Wij zijn dol op de zee, het strand en mooie wandelingen met als enige vereiste: het moet droog zijn. Het kanoën vind ik helemaal geweldig, maar dit is ons dit jaar niet gelukt om te doen. En of ik dat erg vind? Nee, het was verstandiger om even niet met een groeiende buik op het water te bivakeren want zo comfortabel zit je er dan eenmaal niet bij. Maar voor de volgende zomer staat het echt al op ons lijstje! Wat betreft het lanceren van mijn boek Liever met lef is alles goed gekomen en heeft het al mijn verwachtingen overtroffen. Het was een onvergetelijke ervaring en erg bijzonder om nog te mogen realiseren in deze spannende en speciale periode. Ook de babykamer afmaken stond op deze bucketlist, de kamer is zo goed als af met hier en daar nog wat accessoires die geplaatst moeten worden. Straks moet natuurlijk blijken of alles daadwerkelijk op een praktische plek staat, maar… het is een mooi begin! Ook het blijven bewegen en lekker lezen is gelukt, ik ben nog steeds erg actief en verslind boek na boek. Echt genieten! Dan blijft er nog één puntje over, namelijk een letterlijk ’taartpuntje’. Er stond op mijn lijstje dat ik een taart zou bakken, maar dit is er nog niet van gekomen. Mocht de kleine nog even op zich laten wachten, dan heb ik zeeën van tijd om er eentje te maken. Welke smaak heeft jullie voorkeur? Dan kunnen we binnenkort high tea’en!

Loslaten
En voor de rest gaat het eigenlijk ontzettend goed zoals je in de wekelijkse zwangerschapsupdates ook kunt lezen. Mijn verlof is ingegaan, het loslaten is begonnen en we kijken uit naar de komst van ons lieve zoontje. Tot die tijd rommel ik gezellig wat aan, staan er nog gezellige activiteiten met vrienden en familie op de planning en zou het leuk zijn als nesteldrang nog even om het hoekje komt kijken om nog even het huis lekker aan kant te maken. Ik lees veel, heb mijn eerste middagdutje gedaan (*zingend* niet omdat het moet, maar omdat het kan…) en ik zit lekker in mijn vel. Ik kijk uit naar alles wat komen gaat!

Nieuwe thee – Tea makes everything better
Ook nam ik altijd een nieuwe theesoort onder de loep in de ‘Op de thee’ artikelen, dit keer zal ik het hebben over Fittea waarvan ik dit heerlijke True Happiness Tea-setje ontving. Deze set bestaat uit verfrissende en smaakvolle thee met een vleugje aardbei en besjes voor de nodige vitamienen. Het is echt een van mijn favoriete theesmaken aan het worden, omdat het zorgt voor een luchtige, frisse en fruitige smaak. Voor de zwangerschap dronk ik liters thee, vooral de warmere en zwaardere smaken vond ik heerlijk. En sinds ik zwanger ben, is mijn smaak een stuk kritischer geworden wat betreft thee en spreken juist de lichte en fruitige smaken mij aan waaronder deze Happiness Tea. Grappig dat dit zo kan veranderen. De andere smaken laat ik namelijk nu echt links liggen, omdat het ‘verkeerd’ lijkt te landen. Maar dat dit een topper is die mij erg aanspreekt, staat vast. Ook zit er bij deze set een handige Bamboo Bottle die er zowel fashionable als kwalitatief mooi uitziet. De perfecte accessoire om onderweg of op werk van de verse thee te genieten. Ik heb de Bamboo Bottle dan ook regelmatig meegenomen en vond het erg handig voor onderweg. Nu ik meer thuis ben gebruik ik hem stiekem nog steeds veel, omdat je zo extra lang van je thee kunt genieten; hij zit voller dan een dampende mok heerlijke thee en zo hoef je niet steeds nieuwe te zetten! Een leuke tip? Je krijgt met de kortingscode ’15dagmar’ 15% korting op alle producten (zowel thee als toebehoren) middels de online shop www.fittea.eu. Altijd leuk om nieuwe thee te ontdekken en ik ben benieuwd of jullie al bekend zijn met dit merk voorzien van verschillende smaken en accessoires rondom thee. Met een bonuspunt voor de geweldige uitstraling van de producten!

Hoe gaat het met jou? Heb je fijne plannen in het vooruitzicht? En heb je een leuke tijd achter de rug of was het flink aanpoten? Maak er een mooie novembermaand van!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.