Blog

Op de thee – Ons eigen huis, zonnebloemen en Cowboy Cocktails

Wie heeft er zin in een high tea? Je mag gelijk aanschuiven, want je bent van harte welkom bij mij op de thee. Of koffie natuurlijk, inclusief cupcakes en versgebakken appeltaart. Ruik je de geur al? We hebben veel om bij te kletsen, want er is zoveel gebeurd! En natuurlijk is deze high tea meeverhuisd naar onze nieuwe woning, waar we volop aan het klussen zijn. Maar tijd genoeg om lekker op te laden en samen te genieten. Zal ik nog een kopje inschenken?

Hoera, wij kunnen officieel dansen in onze nieuwe woonkamer!
De sleuteloverdracht van onze nieuwe woning ging echt super, we tekenden ook ons samenlevingscontract en nu is alles officieel en rond. We waren heel zenuwachtig, dat zal ik niet ontkennen, het is ook zo’n bijzondere en grote stap. We zijn al een jaar geleden begonnen met het oriënteren voor een woning en dat het nu echt van ons is, dat maakt het extra speciaal. De tuinkachel heeft inmiddels een mooi plekje gekregen haha. Ook werd er geplopt met champagne en genoten we van onze eerste stappen in ons nieuwe huis. En ik moest natuurlijk even dansen door de woonkamer, wát een ruimte! En al die kamers boven, pff het is allemaal zo groot en mooi! Natuurlijk moeten er nog bergen worden verplaatst, maar daar zijn we druk mee bezig. Gelukkig hoeven we het niet alleen te doen en krijgen we veel hulp van familie en vrienden, zo dankbaar dat zij ons een handje komen helpen! Dat maakt het extra gezellig en op deze manier vliegen we er doorheen.

IMG_2442

Hoe het op werk gaat
Op mijn werk gaat het ook heel goed, al zit ik ook hier in een enorm drukke tijd. April en mei zijn net als oktober en november de drukste maanden van het jaar en we hebben net het piekmoment in de werkzaamheden gehad. Mocht je het nog niet weten, ik verzorg de marketing en PR van boeken met veel passie en plezier. We hebben hard gewerkt en werken nog steeds aan de leukste zomerboeken die mee kunnen in de koffers, maar ondertussen zijn we ook druk bezig met de boeken voor in het najaar. Al moet ik aan dat seizoen nog even niet denken, laat eerst het zonnetje maar flink schijnen! Ook organiseer ik met collega’s een groot event én komt er nog een bloggersevent aan, waardoor mijn agenda een beetje bol staat naast het klussen. Het allerbelangrijkste:

The only way to do great work is to love what you do!

Zin in de zomer
Krijgen jullie ook zoveel energie van dit mooie weer? Dat je wakker mag worden en je al een glimp opvangt van de blauwe lucht en het stralende zonnetje? Ik geniet er echt volop van en heb dan gelijk zin om alles wat ik even binnen moet doen af te ronden en daarna lekker naar buiten te gaan om zon te vangen. De zonnebloemen hebben een mooi plekje gekregen in de tuin (Jaaaa ik heb een upgrade gehad van balkonieren en vensterbankieren naar tuinieren!) en ze worden al lekker lang. Ook gaan dit weekend wat andere vrolijke plantjes en bloemetjes de tuin in, zodat er wat meer kleur in komt. Ik heb van die appelkistjes gekocht, misschien verf ik die wel wit of mintkleurig? Ik heb zin om alles te doen haha, gelijk mijn vuilkuil: met mate en een beetje de energie doseren. Joepie ik heb zin in de zomer! Wil je nog thee of liever een ijsje?

IMG_2425

Theenieuws! 
AriZona weet mij elke keer weer op te vrolijken met de feestelijke flesjes die het schap een vrolijke boost geven. Ik vind de ice tea die zij op de markt brengen de aller allerlekkerste, maar misschien heeft de uitstraling daar ook een flinke bijdrage aan. De flesjes zijn te mooi om weg te doen, maar nu maakt AriZona mij dus nóg blijer. AriZona komt namelijk met een nieuwe frisdrank die minstens zo leuk en lekker is; de Cowboy Cocktails. Deze nieuwe frisdrank wordt in vier verschillende smaken gebracht die allemaal onwijs lekker zijn, want ze zijn door mijn kritische test gekomen. Mucho Mango, daar kan ik zeeën van drinken (niet zo gek ook als je mango fan bent!) en die raad ik je ook zeker aan om zo snel mogelijk te proeven. Maar ik geef je als waarschuwing mee dat je nooit meer iets anders wilt drinken na het proeven! Strawberry Lemonade, Watermelon en Fruit Punch zijn ook meer dan de moeite waard om die lasso uit te gooien en de flesjes binnen te halen. Yeehaw! *Lucky Luke is verleden tijd, hello Cowboy Cocktails!

Genoeg over mij, hoe gaat het met jou? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.