Blog

Op de thee – Veel werken, hardlopen en ons nieuwe huis

IMG_6427

Wat gezellig dat je even langskomt op de thee of heb je liever een bakje koffie? Laten we even ploffen op de bank, dan kletsen we lekker bij! Hup, de koekjes op tafel en bijpraten want dat is al veel te lang geleden. Hoe gaat het met jou? Ik hoop dat je een fijne tijd hebt en lekker kunt genieten van deze zomer. Hoe het met mij gaat? Wacht, ik zet eerst nog even wat extra warm water op! 

Veel werken
De afgelopen weken waren op mijn werk vol verrassingen. Elke week kwam er veel informatie op mijn pad met betrekking tot leuke projecten die we aangaan en innovatieve ideeën die we gaan realiseren. Ontzettend bijzonder dat ik hier deel uit mag maken, ik voel mij nog keer op keer vereerd (voor de nieuwe lezers: ik ben marketeer bij VBK Media). Gaat het op een dag wennen? Dat vraag ik mij af, het blijft voor mij stiekem toch nog onwerkelijk dat ik dagelijks mag doen wat mij zoveel plezier en energie geeft. Natuurlijk horen daar ook de minder favoriete activiteiten bij, maar die vallen in het niet bij wat ik allemaal mag doen. Afgelopen week liep flink anders dan anders voor mijn lieve collega (waar ik dagelijks in gedachten bij ben), zonder in details te treden komt het erop neer dat ik bij zal springen bij Uitgeverij De Fontein (hier heb ik mijn afstudeerstage gelopen) bij de fondsen Spanning & Romans voor zolang het nodig is. Dit ga ik doen naast mijn huidige werkzaamheden, waardoor ik deze zomer in ieder geval 40 uur ga werken per week bij twee verschillende uitgeverijen. Voor mij is het niet meer dan logisch dat je klaar staat en het in je mogelijkheden ligt, om dit te kunnen doen. Als je hierdoor een steentje bij kunt dragen dan doe je dit zonder twijfel. Ik heb dit uiteraard ook goed besproken met Jord en we gaan extra letten op mijn gezondheid en de basis. Het wordt een intensieve en uitdagende periode die veel van mij zal vragen, maar als ik goed op mijzelf let dan móet het lukken. Ook mijn lieve collega’s (superlief!) houden een oogje in het zeil, maar die verantwoordelijkheid ligt natuurlijk bij mijzelf.

Overal spierpijn
Waarom ik er een beetje stijfjes bijloop? Dat heeft een goede reden, want ik ben weer begonnen met hardlopen! Oh dát was confronterend! Liep ik eerst 10 kilometer, strompel en hijg ik nu al na 3km! En ik maar denken dat ik sterker was geworden door die verhuizing, maar dat is natuurlijk op een totaal ander gebied, jammer… Maar extra beweging kan geen kwaad, want mijn conditie moet natuurlijk wel op peil blijven zodat ik straks weer mooie afstanden kan lopen. En het fietsen gaat ook ontzettend leuk, wat heb ik dat gemist! Ik vind het echt super om te doen, je kijkt je ogen uit en vliegt overal naartoe. Love it! En nu maar duimen dat mijn lichaam weer gauw kan wennen aan al die vormen van bewegen, weg met die spierpijn please. En ehm… Bikini body je bent meer dan welkom hoor! *schenkt nog wat thee in en pakt een koekje #oeps*

Ons nieuwe huis
Bijna twee maanden geleden kregen we de sleutel, kan jij het geloven? De sleuteloverdracht voelt alsof het gisteren nog heeft plaatsgevonden. Het nieuwe huis voelt steeds meer als thuis en ook Poes is zichtbaar gelukkig. Ze loopt zelfs lekker in de tuin rond of trekt sprintjes naar boven en beneden via de trappen. Ik heb haar zelden zo hard horen knorren dagelijks als in deze periode, de ultieme bevestiging! We voelen ons hier heel erg goed en we proberen de puntjes op de i zo snel mogelijk af te ronden, al heb je met een huis altijd wel iets te doen. Zo gaan we binnenkort de voortuin onder handen nemen en komen mijn opa en oma uit Polen gezellig bij ons logeren, zo bijzonder en leuk! Kan ik mijn opa laten zien hoe goed ik inmiddels kan barbecueën na al zijn tips via Skype in de praktijk te hebben gebracht haha. Ik kan niet wachten! We hebben een verhuisboek gemaakt (bij Webprint.nl dit fotoboek) met alle before & after foto’s en het is een superleuk geheel geworden waar iedereen die langskomt ook graag in bladert. Zo leuk dat alle vrienden en familie hebben meegeholpen om van dit huis een thuis te maken! Echt een eer!

Nieuwe thee 
Je vraagt je natuurlijk af welke thee we net hebben gedronken. Ik vind het heerlijk om nieuwe theesoorten uit te proberen (en ik heb een la vol met lekkere smaken). Mijn favoriet? De nieuwe thee van De Tuinen: Black Mojito. Deze thee bezorgt mij een echt vakantiegevoel, heerlijk voor deze zomer. Zon, zee en het strand vormen mijn grote verslaving, dus het sluit perfect aan bij deze heerlijke thee! De zwarte thee melange met de smaak van verfrissende groene munt, fruitige citroenstukjes en limoenolie  maken deze thee tot een must drink voor deze zomer! De combinatie is op mijn lijf geschreven, het was liefde op het eerste…. slokje? Ik drink deze thee graag ’s avonds bij de tuinkachel of overdag als ice tea. Aanrader!

Je hoort het al, met mij gaat het supergoed maar ik moet wel extra opletten de komende periode dat ik mijzelf niet voorbijloop. Hoe gaat het met jou?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.