Blog

Op de thee – Trouwvoorbereidingen, Liever TV en Snapchat


Heb je ook zin om gewoon gezellig bij te kletsen? Pak een kop thee erbij of als je liever koffie hebt, dan maak ik een lekker bakje. Links staan de koekjes en neem er ook een paaseitje bij! Met mij gaat het eigenlijk wel goed, al is er veel gebeurd sinds de vorige ‘op de thee’. Lees je gezellig mee? 

Trouwvoorbereidingen
Yes, we gaan als een speer! Als je dit leest zijn we druk bezig met het vouwen van de trouwkaarten waarschijnlijk, want het zijn er nogal wat en dan voelt het opeens heel echt en is er geen weg terug. Binnenkort zal het doorpassen van de trouwjurk plaatsvinden en ook daar heb ik veel zin in. Al moet ik wel zeggen dat ik laatst droomde dat de trouwjurk niet op tijd geleverd zou worden haha. Wat een nachtmerrie! Maar goed, zoals ik ook steeds tegen Jord zeg ‘Als we maar op het juiste moment ja zeggen, de rest wat lukt is fantastisch maar wel bijzaak’. We hebben zoveel plezier in de voorbereidingen dat we dit voor geen goud zouden willen missen. Zo waren Anne, Jord en ik ook laatst op de Love & Marriage beurs in Utrecht en ook dat was een feestje (de vlog ervan komt nog online op ons YouTube kanaal Liever TV). We zijn druk bezig om de puntjes op de i te zetten én we hebben net de ringen gekocht. Ik moet alleen niet vergeten nog mijn make-up te regelen *note to myself* haha.

Liever TV
Yes, het is zover! We mochten het aan jullie verklappen en wat vinden we het leuk: Liever TV is geboren. Anne en ik vinden het nu al echt een feestje om de video’s kleur te mogen geven en we beleven er veel plezier aan. Hopelijk merken jullie dat ook aan de video’s die we uploaden, al jullie reacties zijn in ieder geval echt fantastisch. Dankjewel daarvoor! We hadden niet verwacht dat we nu al de 250 abonnees zouden hebben en ook is het zo’n bijzondere gedachte dat zoveel lieve kijkers de filmpjes zien. Nog een beetje onwerkelijk, maar nu al een onvergetelijke ervaring. We hebben inmiddels de introductie van LieverTV, de Draw Our Friendship tag én de HEMA pressday 2016 vlog online staan. Veel kijkplezier!

Snapchat
Haha wauw ik kom echt onder een steen vandaan, maar door mijn lieve vriendinnetjes Anne en Amanda werd ik zo geënthousiasmeerd om ook op dit socialmediakanaal aan de slag te gaan dat ik het ben gaan proberen. En wat vind ik het nu grappig en leuk om te doen! Het is nog flink wennen, dus alle tips en tricks zijn welkom, maar ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou kunnen vinden. Ik vertel jullie binnenkort meer over mijn eerste snapchat ervaringen haha. En mocht je mij willen volgen? Dat kan, op snapchat heet ik net als op mijn blog bydagmarvalerie. Ik doe mijn best om regelmatig te ploggen én te vloggen. See you there!

Gezondheid
Ja deze vraag krijg ik vaak en dat vind ik echt super superlief. Hoe het nu met mijn gezondheid gaat, ik hou er niet van om het regelmatig terug te laten komen, maar over het algemeen gaat het… redelijk. Vooral de ochtenden zijn gek genoeg heel lastig, dan is de pijn erg heftig en dan met name in mijn benen en onderrug. Echt alsof er een tram overheen heeft gereden, niet te doen! Opstaan, afleiding zoeken en bewegen helpt tot nu toe het beste. Ook heb ik de afgelopen tijd extra vaak de sportschool en de infraroodsauna bezocht, omdat warmte en beweging de doorbloeding stimuleert en het extra verwarmd. Ik heb het gevoel dat dit wel een beetje helpt, alles is winst toch? Maar ik kan niet wachten dat het warmer gaat worden en de lente komt! Niet alleen voor mijn gezondheid trouwens, ook omdat we nu eindelijk weer kunnen genieten van de groene knopjes, de vrolijk fluitende vogeltjes en de zonnestralen. Zin in!

Ik hoop dat het met jou ook allemaal goed gaat en dat er veel mooie momenten op je pad komen waar je plezier door beleeft. Komt er veel leuks aan of moet je even doorbijten? Geniet van de mooie dagen en maak er een fijne tijd van!

Hoe gaat het bij jou?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.