Op de thee – Maar misschien wil je liever chocolademelk?
Delicious! Lieve @thisgirlcanshopcom en ik zijn goed geslaagd met alle kerstinkopen ❤️ En deze heerlijke chocolademelk zorgde voor extra shoppower! #happy #shopping #love #friends #fun #christmass #xmass #chocolate #delicious

Op de thee – Maar misschien wil je liever chocolademelk?

Regelmatig plaats ik in de rubriek ‘Op de thee’ updates over hoe het met mij gaat en wat ik in het dagelijkse leven doe. Maar chocolademelk met slagroom is natuurlijk ook heerlijk! En daarom vandaag tijdens de high tea een variant onder het motto chocolate is always a good idea! 

Ik hoop van harte dat alles goed met je gaat en je een fijn begin hebt van 2016. Altijd spannend zo’n nieuw, fris jaar dat voor je ligt en vraagt om kleur te geven. Want wat wil je graag ondernemen en heb je leuke plannen? De lange lijsten aan voornemens domineren dit jaar juist niet bij mij, ik kies dit keer wat liever voor meer rust en balans. Een doel waar ik al héél lang naar streef, maar door geweldige hoogtepunten (die écht geen straf zijn dus ik klaag niet) is het er nog niet echt van gekomen. Ik geniet met volle teugen van het nu, maar had ook wel even de tijd nodig om te landen na de geweldige vakantie in Thailand. Nu ben ik weer volop aan het werk, houd ik mij bezig met het plannen van te gekke events en ben ik ondertussen ook druk bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft!

Ik heb wel gemerkt dat dit ’tussen weertje’ mij niet veel goeds brengt. Voor de klachten die ik ervaar door fibromyalgie zijn dit geen gunstige omstandigheden: de kou en nattigheid zorgen voor extra pijn, maar ik geef niet graag het weer de schuld. Toch is het de kunst om in beweging te blijven, hoe aantrekkelijk de bank met kruik ook is. Maar ik zal eerlijk zijn: dat is makkelijker gezegd dan gedaan! In mijn achterhoofd heb ik nu wel de extra motivatie dat ik straks maar al te graag in die witte jurk zou willen passen, maar lekker lezen voelt natuurlijk ook heerlijk ontspannend.

Ik ben onder andere nu druk bezig met het organiseren van de Winter Books, Blogs & Borrel. Dit is een event voor boekliefhebbers en bloggers; met auteurs maken we er ook dit jaar een goed feestje van! Daarnaast komen er weer heerlijke boeken uit waarvoor ik persberichten schrijf, PR en marketing campagnes mag bedenken en waar ik de social media van mag doen. Altijd spannend het begeleiden van auteurs (vooral als je er ook nog eens zelf fan van bent!), maar ik geniet er volop van en ik vind het ook niet erg als de dagen soms wat langer zijn. Als ik dan thuis ben wacht er ook genoeg leuks op mij, zo zijn mijn vriend en ik ondertussen bezig met locaties, uitnodigingen en de planning van de bruiloft. Spannend allemaal! Ik hoef niet bang te zijn dat ik mij zal vervelen… En wou ik niet heel graag wat meer rust en balans voor 2016? Hashtag #oeps! Alle tips zijn erg welkom ♥

Genoeg over mij, hoe gaat het met jou? Ben je erg druk nu of valt het mee? Denk goed aan jezelf!

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 22 reacties.

 1. Femke

  Ik heb gewoon nog geen warme chocolademelk met slagroom op afgelopen tijd! Dat zit er voorlopig overigens ook even niet in, detoxen he,. dan krijg je dat. Haha! Wel is het heerlijki als het ontzettend koud is!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #2: A-Z over beautyMy Profile

 2. Sophie

  Ah ik vroeg het me gisteren nog af hoe het met je gezondheid ging. Balen zeg dat je zoveel last hebt van het weer. De bruiloft dus zeker plannen met heeel mooi weer haha, al is dat net als gokken in de casino. Ben benieuwd naar de winter bbb! Heel veel succes!
  Sophie onlangs geplaatst…Druk in mijn hoofdMy Profile

 3. Anniek

  Hm, doe mij eerst nog maar even een kopje thee, zo op de vroege ochtend, een lekker rooibosje :) Fijn om te lezen hoe het met je gaat. De moeite hebben met het vinden van rust kan ik me heel goed voorstellen, ik heb er zelf ook last van. Er zijn nou eenmaal zoveel dingen die gewoon móeten gebeuren… Wel heel tof waar je nu mee bezig bent op je werk, ik kijk ook erg uit naar de borrel!

 4. Dita

  Oeh lekker die warme choco! Met mij gaat het goed. Ik ben bezig met de laatste loodjes van de zwangerschap, nog 2 a 3 weken dan komt de baby. Ze ligt in stuitligging dus de kans op keizersnee is heel groot. Vind ik overigens geen probleem hoor, als de baby maar gezond ter wereld komt.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn favoriete verzorgingsproducten – januari 2016My Profile

 5. anna

  Ik pakte er maar even een lekker ontbijtje bij, voordat ik begon met lezen, haha :-). Fijn om te lezen dat er zoveel leuke dingen op de planning staan! Maar inderdaad, wel weer erg druk allemaal, dus je verdient het om ook af en toe lekker een boek te lezen – volgens mij pas jij sowieso wel in die jurk ;-). Met mij gaat het nu erg goed, ik zit lekker in mijn vel – mede dankzij mijn nieuwe stage – en ik heb heel veel positieve energie. Het kostte me alleen maanden om dit weer omhoog te trekken!
  anna onlangs geplaatst…6 X MIJN FAVORIETE BLOGGERSMy Profile

 6. Amy

  Wat vervelend dat je last ervaart van het weer Dagmar. Hopelijk gaat het snel een beetje beter. Probeer je wel echt rust te pakken tussen al je bezigheden? (En winter bbb, leuk veel plezier!)
  Amy onlangs geplaatst…Review: Jojo Moyes – Een week in ParijsMy Profile

 7. Rosanne

  Ik ga voor een lekkere warme chocolade melk!
  Wat een boel leuke (en spannende) dingen staan er bij jou op je planning!
  Wel vervelend dat je door het weer meer last hebt van pijn..
  Ik ben vooral bezig met tentamens leren en heb de komende tijd ook nog een aantal gezellige feestjes, ook lekker druk dus :)
  Rosanne onlangs geplaatst…Ik ben toch niet de enige..?My Profile

 8. Lotte

  Waar en wanneer zal dat event voor boekliefhebbers doorgaan? Ik ben namelijk geïnteresseerd, maar grote kans dat het veel te ver rijden is vanuit België …

 9. Ja heerlijk warme chocolademelk, ik ben dit jaar gezond begonnen en ben nu met shakes bezig om af te vallen om mijn grotere toekomstdoel in werking te kunnen gaan zetten hoop ik. Verder druk bezig met werk zoeken en opzoek naar iets van sport wat ik kan doen
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…Leuke Blogtips #2My Profile

 10. Danielle

  Ah elke keer zo leuk om te lezen over je trouw-kriebels! Ik heb zelf helaas geen direct idee voor een locatie maar ben heel benieuwd. Wat vervelend dat je door dit weer zon extra last hebt :( dat is nooit leuk!
  Danielle onlangs geplaatst…Ik ga naar Lapland!My Profile

 11. Je schrijft altijd zo lekker open en sociaal, ik hou ervan! ik ben zo benieuwd wat voor jurk het gaat worden! en wat rot dat je zo last hebt van het weer en dat het zo effect op jou heeft..

 12. Jantine

  Ik pak er nog even lekkere thee bij :) Je leven klinkt inderdaad erg druk, op een leuke manier! Maar ik kan me zeker voorstellen dat het zo moeilijk is om de balans te vinden, juist omdat het allemáál zo leuk is ;)

  (Oh ja, en ik ben ook heel nieuwsgierig naar het waar/wanneer/hoe van dat evenement, dus … )
  Jantine onlangs geplaatst…Ik las | ‘Kafka on the Shore’ van Haruki MurakamiMy Profile

 13. Nadia

  Lekker, doe mij maar een warme choco met slagroom!
  Succes met je doel in 2016 en natuurlijk met de organisatie van Winter Books, Blogs & Borrel. Komt vast helemaal goed :)
  Nadia onlangs geplaatst…Legging met leatherlook detailsMy Profile

 14. Echt gek eigenlijk hoeveel effect het weer heeft op hoe je je voelt. Ik dacht vroeger steeds dat het aan mij lag, tot ik het een keertje aan de specialist vroeg en die me zei dat het heel normaal is. Gelukkig heeft het slechte weer ook minstens één pluspunt … het ideale excuus om met een boek onder de fleece weg te duiken in de zetel. Nog beter wanneer er ook zo’n lekkere chocolademelk in de buurt te vinden is.

 15. De warme chocolade melk sla ik af, doe mij maar een lekkere cappuccino. ;) Hier gaat alles zijn gangetje. Goed om te lezen wat je allemaal aan het doen bent, hoop dat je jezelf niet voorbij gaat. Maar door alles ken jij je lichaam denk ik wel goed genoeg, maar er naar luisteren is niet erg vrouwen eigen. Succes met de organisatie van de borrel en alle andere dingen die je op poten aan het zetten. En vooral het heel succes met het vinden van een mooie lokatie.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Interessante boekhandel #1. van Pampus in AmsterdamMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge