Blog

Op de thee – Maar misschien wil je liever chocolademelk?

Regelmatig plaats ik in de rubriek ‘Op de thee’ updates over hoe het met mij gaat en wat ik in het dagelijkse leven doe. Maar chocolademelk met slagroom is natuurlijk ook heerlijk! En daarom vandaag tijdens de high tea een variant onder het motto chocolate is always a good idea! 

Ik hoop van harte dat alles goed met je gaat en je een fijn begin hebt van 2016. Altijd spannend zo’n nieuw, fris jaar dat voor je ligt en vraagt om kleur te geven. Want wat wil je graag ondernemen en heb je leuke plannen? De lange lijsten aan voornemens domineren dit jaar juist niet bij mij, ik kies dit keer wat liever voor meer rust en balans. Een doel waar ik al héél lang naar streef, maar door geweldige hoogtepunten (die écht geen straf zijn dus ik klaag niet) is het er nog niet echt van gekomen. Ik geniet met volle teugen van het nu, maar had ook wel even de tijd nodig om te landen na de geweldige vakantie in Thailand. Nu ben ik weer volop aan het werk, houd ik mij bezig met het plannen van te gekke events en ben ik ondertussen ook druk bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft!

Ik heb wel gemerkt dat dit ’tussen weertje’ mij niet veel goeds brengt. Voor de klachten die ik ervaar door fibromyalgie zijn dit geen gunstige omstandigheden: de kou en nattigheid zorgen voor extra pijn, maar ik geef niet graag het weer de schuld. Toch is het de kunst om in beweging te blijven, hoe aantrekkelijk de bank met kruik ook is. Maar ik zal eerlijk zijn: dat is makkelijker gezegd dan gedaan! In mijn achterhoofd heb ik nu wel de extra motivatie dat ik straks maar al te graag in die witte jurk zou willen passen, maar lekker lezen voelt natuurlijk ook heerlijk ontspannend.

Ik ben onder andere nu druk bezig met het organiseren van de Winter Books, Blogs & Borrel. Dit is een event voor boekliefhebbers en bloggers; met auteurs maken we er ook dit jaar een goed feestje van! Daarnaast komen er weer heerlijke boeken uit waarvoor ik persberichten schrijf, PR en marketing campagnes mag bedenken en waar ik de social media van mag doen. Altijd spannend het begeleiden van auteurs (vooral als je er ook nog eens zelf fan van bent!), maar ik geniet er volop van en ik vind het ook niet erg als de dagen soms wat langer zijn. Als ik dan thuis ben wacht er ook genoeg leuks op mij, zo zijn mijn vriend en ik ondertussen bezig met locaties, uitnodigingen en de planning van de bruiloft. Spannend allemaal! Ik hoef niet bang te zijn dat ik mij zal vervelen… En wou ik niet heel graag wat meer rust en balans voor 2016? Hashtag #oeps! Alle tips zijn erg welkom ♥

Genoeg over mij, hoe gaat het met jou? Ben je erg druk nu of valt het mee? Denk goed aan jezelf!

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.