Op de thee – Familie, feest en België

Op de thee – Familie, feest en België

IMG_6428Wat gezellig dat je langskomt voor een kop thee, ik zal gelijk even het water opzetten. Of heb je liever ice tea met deze temperaturen? Heerlijk dat het zonnetje zich vaker laat zien, hopelijk houdt het weer nog een tijdje zo aan. Ik zet even wat verse broodjes op tafel dan kunnen we genieten van een high tea en gezellig bijpraten. Hou je ook van verse muntthee? Ik heb precies nog een bosje staan. Cheers! Hoe gaat het met jou?

Alles is familie
Dit artikel typ ik terwijl mijn lieve oma en opa al slapen; in ons huis, in ons bed! Voor de nieuwe lezers, mijn opa en oma wonen in Kraków (Polen) en zijn speciaal naar Nederland gevlogen om bij ons te zijn en ons nieuwe huis te bekijken. Ik voel mij echt bevoorrecht dat we dit samen mogen meemaken en dat ze speciaal hier zijn om deze tijd met ons te delen. Ik hou ontzettend veel van hen, de afstand maakt het niet altijd even gemakkelijk omdat ik hen vaak erg mis. Gelukkig zijn ze zo bij de tijd dat we regelmatig kunnen Skypen, maar om elkaar dan weer  echt te kunnen knuffelen is onbetaalbaar. Ik zou echt de tijd willen stilzetten als dat nu even kon, omdat ik niet wil dat deze heerlijke tijd zo snel voorbij gaat. We genieten volop van elkaar, als je dit leest zijn we misschien al in België waar we hen Brugge laten zien (de stad waar ik verliefd op ben geworden) of we zijn samen aan het wandelen over het strand (de favo plek van mijn oma en mij). Ook is de kans groot dat we aan het barbecueën zijn, waar ik alle trucjes die ik van opa via Skype heb geleerd dapper probeer toe te passen. Ik kan mijn geluk niet op en ben superblij en dankbaar dat we samen zijn. Ik ga elke seconde dubbel en dwars genieten!

Home is where the heart is!
Ik hou superveel van mijn lieve vriend en ik ben heel erg trots op ons dat het is gelukt om in een relatief korte tijd ons hele huis af te maken. We zijn nog elke dag heel gelukkig met onze nieuwe woning en de verbouwing vonden we erg intensief, maar uiteindelijk was het eindresultaat te gek. De puntjes op de i vonden we ook erg intens, maar nu ook onze voortuin (hebben we zelf geschetst, bestraat en beplant hashtag trots) af is, de gordijnen hangen én we een schoenenkastje hebben kunnen we het van de daken (ons dakkapel?) schreeuwen: we zijn er klaar mee! Het voelt helemaal, zonder twijfel, als thuis en het is nog mooier geworden dan we ooit durfden te dromen.

2000 & 1200
Wat een feest, alsof de hoogtepunten van de afgelopen weken nog niet voldoende waren, doen jullie er nog een geweldig schepje bovenop! Stond ik rustig te wachten in de winkel om mijn spulletjes op de band te leggen, plopt er opeens een berichtje in de inbox: Wowza, ByDagmarValerie reached 2000 followers! Dankjewel lieve allemaal voor het volgen via Bloglovin, zo onwerkelijk en lief! Ik had het echt niet zien aankomen, het was een geweldige verrassing. En als klap op de vuurpijl kwam daar ook nog een fantastische mijlpaal bij: 1200 volgers op Facebook. Ik heb er echt geen woorden voor, maar reken er maar op dat ik een afschuwelijk vrolijk vreugdedansje door de winkel deed en dat klanten mij vreemd aankeken. Oeps!

Nieuwe ontdekking van thee
In Groot Brittannië wordt het geschonken in luxe hotels, in kastelen, op Westminster Abbey en op toernooien van Wimbledon: de thee van Newby. De missie van Newby Teas? Jouw als theeliefhebber een herontdekking van de wereld van thee in de eenentwintigste eeuw te laten ervaren. Thee is Newby’s passie, kunst, wetenschap, geschiedenis, nalatenschap, leven. En ik kan beamen dat je de passie proeft, ik heb er ontzettend van genoten en kan je deze thee erg aanraden. Het is absoluut een verwenmomentje voor jezelf, deze thee maakt je me-time moment compleet. In Nederland is deze thee sinds kort te koop in maar liefst 200 smaken én de verpakking is tevens een plaatje. Enjoy!

 Hoe gaat het met jou? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 18 reacties.

 1. Leah

  Geniet vooral van de tijd dat je opa en oma bij jullie zijn! Erg leuk om te lezen en veel plezier in Brugge!

 2. Marion

  Je opa en oma zijn er! Wat fijn!!! Geniet er maar flink van en knuffel ze maar tot ze er gek van worden. Gefeliciteerd met die prachtig mooie aantallen. Je hebt het verdient hoor met je mooie blog!
  Marion onlangs geplaatst…Uitleg orakelkaarten en readingsMy Profile

 3. Wow wat een geluk dat je opa en oma er zijn. Dat genieten gaat wel lukken!
  En een heleboel volgers die je verdient hebt!Met mij gaat het goed…trots op het feit dat ik weer een volledige werkdag kan volhouden! Nog even en we zijn weer volledig aan het werk!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Photo diary. Memory Lane 2 – 8 augustusMy Profile

 4. Desiree

  Wat goed om te lezen dat het nu allemaal zo goed en fijn gaat. Geniet van de tijd met je opa en oma! En gefeliciteerd natuurlijk met je mijlpaal!

 5. Sophie

  Wat héérlijk dat ze er zijn; geniet ervan! En geniet ook van Brugge; dat lijkt me een fantastische stad om naartoe te gaan. Fijne dag vandaag mop!
  Sophie onlangs geplaatst…Slow Smoothie | Inner BeautyMy Profile

 6. Anna

  Wat leuk om te lezen! Zo lief en mooi dat je opa en oma langskwamen, ik heb zelf geen opa en oma, maar kan me voorstellen dat dat veel voor je betekent. En gefeliciteerd met je volgers, je verdient het!
  Anna onlangs geplaatst…HAPPY MOMENTS #9 | JULIMy Profile

 7. Kim

  Wat ontzettend fijn dat je opa en oma er zijn. Geniet ervan!
  En ook nog gefeliciteerd met de 1200 en 2000! Wat een mega aantallen. :-)
  Liefs
  Kim onlangs geplaatst…Op kamers en een eetstoornisMy Profile

 8. Maaike

  Zo leuk dat jullie de voortuin helemaal zelf hebben gedaan! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met al die mooie mijlpalen, echt tof om je blog zo te zien groeien en je verdient het ontzettend. Ik wens je een heel fijne tijd met je opa en oma, familie is het beste wat er is!
  Maaike onlangs geplaatst…Recensie: Vrees me – Tahereh MafiMy Profile

 9. Leanne

  Gezellig artikel! Fijn dat jullie huis nu helemaal af is! Op dit moment staat ons appartement te koop, maar het lijkt mij ook heerlijk om in een nieuw huis lekker aan de gang te gaan met inrichten en zo. Niet dat we al een nieuw huis gekocht hebben, maar ideeën voor de inrichting heb ik al genoeg ;) Fijn dat je opa en oma hier zijn, geniet van je dagen met hen!
  Leanne onlangs geplaatst…Inkijkexemplaren #1My Profile

 10. Saar

  Hopelijk heb je genoten van je tijd met je opa en oma! En een tripje naar België is dan natuurlijk een ontzettend goed idee! Die thee ziet er trouwens heerlijk uit. Alleen al door de verpakking, haha!
  Saar onlangs geplaatst…De moed van imperfectie | Brené BrownMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge