Blog

Op de thee – Familie, feest en België

IMG_6428Wat gezellig dat je langskomt voor een kop thee, ik zal gelijk even het water opzetten. Of heb je liever ice tea met deze temperaturen? Heerlijk dat het zonnetje zich vaker laat zien, hopelijk houdt het weer nog een tijdje zo aan. Ik zet even wat verse broodjes op tafel dan kunnen we genieten van een high tea en gezellig bijpraten. Hou je ook van verse muntthee? Ik heb precies nog een bosje staan. Cheers! Hoe gaat het met jou?

Alles is familie
Dit artikel typ ik terwijl mijn lieve oma en opa al slapen; in ons huis, in ons bed! Voor de nieuwe lezers, mijn opa en oma wonen in Kraków (Polen) en zijn speciaal naar Nederland gevlogen om bij ons te zijn en ons nieuwe huis te bekijken. Ik voel mij echt bevoorrecht dat we dit samen mogen meemaken en dat ze speciaal hier zijn om deze tijd met ons te delen. Ik hou ontzettend veel van hen, de afstand maakt het niet altijd even gemakkelijk omdat ik hen vaak erg mis. Gelukkig zijn ze zo bij de tijd dat we regelmatig kunnen Skypen, maar om elkaar dan weer  echt te kunnen knuffelen is onbetaalbaar. Ik zou echt de tijd willen stilzetten als dat nu even kon, omdat ik niet wil dat deze heerlijke tijd zo snel voorbij gaat. We genieten volop van elkaar, als je dit leest zijn we misschien al in België waar we hen Brugge laten zien (de stad waar ik verliefd op ben geworden) of we zijn samen aan het wandelen over het strand (de favo plek van mijn oma en mij). Ook is de kans groot dat we aan het barbecueën zijn, waar ik alle trucjes die ik van opa via Skype heb geleerd dapper probeer toe te passen. Ik kan mijn geluk niet op en ben superblij en dankbaar dat we samen zijn. Ik ga elke seconde dubbel en dwars genieten!

Home is where the heart is!
Ik hou superveel van mijn lieve vriend en ik ben heel erg trots op ons dat het is gelukt om in een relatief korte tijd ons hele huis af te maken. We zijn nog elke dag heel gelukkig met onze nieuwe woning en de verbouwing vonden we erg intensief, maar uiteindelijk was het eindresultaat te gek. De puntjes op de i vonden we ook erg intens, maar nu ook onze voortuin (hebben we zelf geschetst, bestraat en beplant hashtag trots) af is, de gordijnen hangen én we een schoenenkastje hebben kunnen we het van de daken (ons dakkapel?) schreeuwen: we zijn er klaar mee! Het voelt helemaal, zonder twijfel, als thuis en het is nog mooier geworden dan we ooit durfden te dromen.

2000 & 1200
Wat een feest, alsof de hoogtepunten van de afgelopen weken nog niet voldoende waren, doen jullie er nog een geweldig schepje bovenop! Stond ik rustig te wachten in de winkel om mijn spulletjes op de band te leggen, plopt er opeens een berichtje in de inbox: Wowza, ByDagmarValerie reached 2000 followers! Dankjewel lieve allemaal voor het volgen via Bloglovin, zo onwerkelijk en lief! Ik had het echt niet zien aankomen, het was een geweldige verrassing. En als klap op de vuurpijl kwam daar ook nog een fantastische mijlpaal bij: 1200 volgers op Facebook. Ik heb er echt geen woorden voor, maar reken er maar op dat ik een afschuwelijk vrolijk vreugdedansje door de winkel deed en dat klanten mij vreemd aankeken. Oeps!

Nieuwe ontdekking van thee
In Groot Brittannië wordt het geschonken in luxe hotels, in kastelen, op Westminster Abbey en op toernooien van Wimbledon: de thee van Newby. De missie van Newby Teas? Jouw als theeliefhebber een herontdekking van de wereld van thee in de eenentwintigste eeuw te laten ervaren. Thee is Newby’s passie, kunst, wetenschap, geschiedenis, nalatenschap, leven. En ik kan beamen dat je de passie proeft, ik heb er ontzettend van genoten en kan je deze thee erg aanraden. Het is absoluut een verwenmomentje voor jezelf, deze thee maakt je me-time moment compleet. In Nederland is deze thee sinds kort te koop in maar liefst 200 smaken én de verpakking is tevens een plaatje. Enjoy!

 Hoe gaat het met jou? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.