Blog

Op de thee – Creatieve flow, SPORT 2000 en lente!

Hola lieve jij, wat leuk dat je dit artikel leest! Gezellig dat je een kijkje neemt op mijn blog, zoals je dat misschien vaker doet. In dit artikel heb ik zin om je even bij te praten, want… de eerste drie maanden van 2019 zijn voorbij! Het eerste kwartaal is achter de rug en het is eindelijk lente. Heerlijk die lentekriebels, warme zonnestralen en metamorfose van de tuin. Ik verheug mij nu al op alle avonden inclusief kampvuur en spelletjes. Deze drie maanden is er onwijs veel gebeurd, waardoor ik je graag bij praat waar ik nu mag staan. Lees je gezellig mee?

Allereerst zit ik in zo’n onwijs creatieve flow sinds het Creative Life Event waar ik bij aanwezig was! Ik schreef er een verslag over waarin je o.a. kunt lezen welke workshops ik volgde en wat het met mij deed. Ik ben steeds verder het 100 dagen project aan het uitwerken waarbij ik door middel van een thema illustraties ga maken met waterverf. Het is voor een langere periode en ik wil het liever niet half half doen (jullie kennen mij inmiddels langer dan vandaag), daarom zet ik nu alvast leuke ideeën op papier die ik verder uit wil werken. Jullie zien er vast snel meer van, ik verheug mij erop om te laten zien waar ik mee bezig ben. Heel bijzonder dat de workshops zoveel indruk maakten, waardoor ik daadwerkelijk de motivatie en inspiratie heb gevonden meer met aquarel te kunnen creëren. Het evenement heeft al mijn verwachtingen overtroffen, al hoop ik de komende weken weer wat meer te kunnen slapen. Nu hield serieus de creatieve flow mij wakker; alle ideeën bleven maar binnenstromen! Ik kan niet wachten om al deze ideeën om te zetten in illustraties.

Met mijn onderneming is het dit eerste kwartaal ook zeer voorspoedig verlopen. Als verrassing én kers op de taart, kwam er een geweldige interim klus op mijn pad op het gebied van marketing. Als interim marketeer mag ik bij SPORT 2000 de komende periode het marketingteam versterken. Ik ondersteun bij het realiseren van campagnes van (top)merken, het vergroten van de on- en offline zichtbaarheid, schrijf (strategische) plannen en werk deze samen met het team uit. Ik vind het een eer om mee te werken met het energieke en ambitieuze team, waarbij we met elkaar anderen inspireren en motiveren om hun sportieve doelen te bereiken. Voor mij is het de eerste keer dat ik een interim klus oppak, daarnaast werk ik ook nog volop voor ambitieuze ondernemers die ik met veel plezier coach. Ik heb niet stilgezeten, want gedurende het eerste kwartaal mocht ik ook meewerken als tekstschrijver voor toonaangevende merken. Het was een heuse achtbaan, terwijl de ideeën bleven stromen.  Ik noemde het al even; ook voor mij kwam de mooie opdracht bij SPORT 2000 als een grote verrassing. Het oppakken van activiteiten als interim marketeer zou ik in de toekomst heel graag vaker willen doen, maar voorlopig focus ik mij op deze energieke sportbranche. Ik kijk uit naar alle mooie projecten en opdrachten die ik in het tweede kwartaal invulling mag geven. Ik vind het een eer om met zoveel getalenteerde mensen samen te mogen werken!

De lentekriebels zijn sterk aanwezig. Ik voel het aan alles dat de winter wegebt. Ik ben veel aan het opruimen en maak plaats voor een frisse start en een opgeruimd hoofd. Ook heb ik minder pijn (door Fibromyalgie) en dat is ook een verademing. We zijn er nog niet, maar de warmere dagen doen mij nu al goed. Ik vind het heerlijk om met Lucas lekker naar buiten te gaan en we hebben de moestuin klaargemaakt. Dit seizoen gaan we voor het eerst samen aan de slag en wat verheug ik mij erop om  de plantjes en bloemen te verzorgen. Hij is er zo handig en zoet mee, heel lief en mooi om te zien dat hij nu al zoveel respect voor de natuur heeft. De kersenboom en perzik staan inmiddels ook in de grond, het gaat een mooi seizoen worden!

De komende periode ligt bij mij de focus op het verder opruimen en opladen waar ik ben gebleven, op het meer rust vinden tussendoor en lekker creatief bezig mogen zijn. Meer slapen en voor mijzelf zorgen, omdat mijn huidige manier van leven behoorlijk intensief is en veel energie vraagt. Gelukkig krijg ik er ook onwijs veel energie van, maar de ene dag is de balans beter aanwezig dan de andere. En dat is helemaal prima, want ik ben niet perfect en ik zie het nut er ook niet van in om ernaar te streven. Wel extra leuk dat ik juist die reminders voor jezelf in mijn 100 dagen project ga stoppen, daarover heel snel meer!

En nu is mijn thee in ieder geval goed koud geworden haha. Gauw mijn kruikje vullen, verse muntthee maken en de aquarelspulletjes klaarleggen. Mijn hoofd zit vol met woorden die ik om ga zetten in illustraties met een mini tekstje erbij. Zin in! Ik hoop dat je het leuk vond om een update te lezen en ik wens je een hele fijne tijd toe. Wat was voor jou het hoogtepunt van afgelopen kwartaal?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.