Onthulling – Mijn boek ‘Liever met lef’ verschijnt dit najaar!

Onthulling – Mijn boek ‘Liever met lef’ verschijnt dit najaar!

Het is nu toch echt tijd voor de grote onthulling! Ein-de-lijk mag ik verklappen waar ik al een tijdje mee bezig ben geweest. Ik kreeg al de vraag of ons kindje het grote geheim was, maar stiekem liep ik rond met twee geheimen. Pff zo lastig om niks te kunnen zeggen hierover! Maar *tromgeroffel* eind september verschijnt mijn boek Liever met lef! Ik vertel je er gauw meer over, want dat ben ik je na al die geheimen echt verschuldigd. Vergeef je het mij? 

Yes, nu mag iedereen het weten en wat een geruststelling is dat! Althans, nu ik er langer over na begin te denken vind ik het tegelijkertijd doodeng. Tot nu toe kon ik lekker veilig schrijven achter mijn computer en werken aan dit project, maar het idee dat jij het boek Liever met lef misschien straks ook gaat lezen… Oh dat vind ik stiekem toch wel ergens een beetje spannender dan ik dacht. Ik ben nu zelfs zenuwachtig en zo heb ik mij héél lang niet meer gevoeld haha. Maar nu kan ik écht niet meer terug: het boek is geschreven, het auteurscontract heb ik getekend, het omslag is gemaakt én het staat officieel al in de catalogus met alle nieuwe titels van dit najaar. Echt zo’n bijzonder moment!

Over Liever met lef
Jullie kennen mij langer dan vandaag, sommige lezeressen hadden zelfs geraden dat er een boek komt en dat klopt! Geen roman of thriller (dat laat ik aan de experts over), maar een non-fictie boek gericht op persoonlijke groei. Ik kan je er alvast wat meer over vertellen, want het gaat namelijk over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Het leven voor de volle 100% beleven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. In Liever met lef deel ik tips, ervaringen en voorbeelden, leuke lijstjes en inspirerende quotes om niet alleen te dromen, maar vooral te doen. Een boek om eens goed voor te gaan zitten, om lekker doorheen te bladeren, op je nachtkastje te leggen, om inspiratie uit te halen voor je bucketlist of om cadeau te geven; ik hoop van harte dat al je dromen werkelijkheid worden en dat deze tips en inspiratie je een stapje verder mogen helpen.

Ik heb officieel geen geheimen meer, ik heb niks te verhullen en kan eindelijk weer open kaart spelen. Wat was dat toch een spannende tijd! Natuurlijk viel dit boek niet uit de lucht, hier gaat een lang traject aan vooraf en daar ga ik jullie gauw meer over vertellen. Het was zo bijzonder om niet de kant van marketeer te beleven, maar de auteurspet op te hebben. Of mijn eerste ervaringen als auteur bevallen, hoe het idee om Liever met lef te schrijven is ontstaan en meer over strakke deadlines deel ik binnenkort in een nieuwe update (anders wordt deze blog een nieuw boekwerk haha). Maar nog even een knallende afsluiter. Tadaaaa, dit is het omslag waar ik ontzettend blij mee ben. Dankjewel Marlijn van Villa Grafica voor je fantastische bijdrage en dit mooie beeld!

lievermetlefLiever met lef ligt vanaf 27 september in de (web)winkels en is vanaf nu te reserveren. Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 75 reacties.

 1. Josianne

  Ik zag het gisteren al in de brochure; zo ontzettend gaaf! 2016 is wel echt een bijzonder jaar voor jou. Ik ben echt mega benieuwd naar je boek, gelukkig ligt het al snel in de winkels!
  Josianne onlangs geplaatst…Bonjour to you!My Profile

 2. Inge

  Ohhhh van harte gefeliciteerd Dagmar. Ik ga hem zeker lezen en ook m’n vriend laten lezen!

 3. Esther

  Ik heb al een tijdje niet meer gereageerd, maar dit kon ik niet zomaar voorbij laten gaan. WAUW! Wat een knaller. De blogster waar ik altijd heen ga om te kijken welke boeken ik moet lezen (omdat we dezelfde smaak hebben) en zij schrijft dan haar eigen boek? Perfectie! Need it in my life :-)

 4. Frauke

  Woah!!! Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd zeg! Supercool dat je je eigen boek gaat schreven, moet inderdaad wel een bijzonder gevoel zijn gezien je zelf in de uitgeverswereld werkt. Ik vind de cover mooi, de inhoud veelbelovend dus ga het boek zéker bestellen! Succes met schrijven :)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Zwevende cactussen in DIY dipped potjesMy Profile

 5. Marjolein

  Wauw!!! Wat gaaf!!… Zoals je misschien nog weet zit ik nu in Oosterijk, en ik schreeuwde hier volgens mij heel het hotel wakker toen ik het nieuws lag. Ik heb je al wel eens vader verteld dat je voor mij een heel inspirerend persoon bent. (Niet in de fangirl gedoe maar gewoon). Ik vind het dus echt geweldig dat je nu eindelijk een eigen boek gaat uitbrengen.

  Ik kan niet wachten om hem te lezen en met nog meer te laten inspireren door je.

  Geniet van deze tijd voor het boek en ik wacht in spanning af.
  Marjolein onlangs geplaatst…Harry Potter (Re)ReadMy Profile

 6. anna

  Wauw, Dagmar, wat gaaf! Een droom die uitkomt <3 Ik vind de omslag van het boek ook ontzettend mooi, past helemaal bij je! En wat ben ik reuze benieuwd naar het boek, ik vind het ook echt een onderwerp waar jij goed over kan schrijven, dus ik ga het zeker lezen :D
  anna onlangs geplaatst…REVIEW | NYX SOFT MATT LIPCREAM COPENHAGENMy Profile

 7. Daniëlle

  Wauw, wat gaaf voor je, Dagmar! Ik zag het gisteren al in de brochure en ik kon niet stoppen met lachen, wat is dit onwijs tof voor je! Gefeliciteerd met je boek!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Gebr. – Ted van LieshoutMy Profile

 8. Lisa

  W.O.W. ! Wat een fantastisch nieuws. Ik kijk enorm op naar jou als persoon, hoe jij leeft en van alles het beste maakt. Het is dan ook door die positieve ingesteldheid dat 2016 al zo’n schitterend jaar voor jou is. Ik zit momenteel wat in een dipje, maar telkens ik jouw nieuws en foto’s zie, word ik instant gelukkig. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar je boek en kan niet wachten om het te lezen. En inderdaad, wat een prachtige cover is het geworden zeg! Geniet van het proces (maar jou kennende doe je dat natuurlijk al ten volle ;) )
  Lisa onlangs geplaatst…Aankopen BoekenfestijnMy Profile

 9. Anne

  Wat gaaf Dagmar!!! Zoveel mooie dingen gaande op ’t moment voor je! :D

 10. Sanne

  Oh gefeliciteerd met je boek. Ik ben alvast nieuwsgierig naar je boek. Succes. :)

 11. Vivian

  WAT ONTZETTEND GAAF EN GEWELDIG! Het is precies wat ik hoopte en ik kan nu al echt niet wachten om het te gaan lezen, want volgens mij is dit echt een knaller. Kan ik al een recensie-exemplaar aanvragen? =D
  Vivian onlangs geplaatst…Bullet journal basics: hoe begin je?My Profile

 12. Judith

  Wat ontzettend gaaf! Van harte gefeliciteerd en ik ben reuze benieuwd. Ik zag het toevallig gister al voorbij komen op Twitter doordat je een Tweet had geliked (en deze in mijn tijdlijn terecht kwam), maar ik werd gelijk enthousiast en ben dat uiteraard nog steeds. Ik kan niet wachten tot je boek is uitgegeven. :)
  Judith onlangs geplaatst…Recensie: Hallo, tot ziens en alles daartussenMy Profile

 13. Lisa

  Wat gaaaaaaaaf ! Gefeliciteerd ! Ik zet hem nu al op mijn verlanglijstje !

 14. Verie

  Ik ben erg benieuwd naar je boek. Gelijk op mijn verlanglijstje gezet. :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 15. Wow wat super gaaf zeg, ik ga hem zeker aanschaffen als hij verkrijgbaar is, ik ben super benieuwd. en gezien hoe je elf gegroeid bent kan het niet naders dan een top boek zijn! Gefeliciteerd
  patriciakleijn onlangs geplaatst…5x Nadelen van vakantie!My Profile

 16. Eva de Wit

  Super, Dagmar!! Ik schrok echt even, dacht echt dat je ging onthullen een tweeling te krijgen…. pfff…. Maar dit is superleuk nieuws! Stoer van je! Worden we echte collega’s! ;-)

 17. Marijke

  Wauw, gefeliciteerd! Wat een superleuk nieuws. Past goed bij je, zover ik kan inschatten aan de hand van je blog. En ik ben ook heel erg benieuwd naar je vervolgblog over de totstandkoming!
  Marijke onlangs geplaatst…Rapunzel 2.0My Profile

 18. Larissa

  Aaaah, wat gaaf! Ik ga hem volgende week zéker reserveren! Ben echt héél erg benieuwd en kan niet wachten om hem te lezen.
  Larissa onlangs geplaatst…28 June 2k16 | OutfitMy Profile

 19. Evelien

  Wauw Dagmar, wat ontzettend gaaf! Gefeliciteerd met dit mooie project. Ik ben heel benieuwd naar het boek :).

 20. Whaaah! Wat supertof! En wat moet dat lekker voelen: geen geheimen meer :D 2016 is duidelijk helemaal jouw jaar ;) gefeliciteerd met deze geweldige prestatie en dat je maar veel boeken mag verkopen. Mij heb je in ieder geval al erg nieuwsgierig gemaakt :)
  Story addict onlangs geplaatst…Ik ben genomineerd! (De Starlight Blogger Award)My Profile

 21. Nadia

  Als lezer van je blog ben ik gewoon trots op je! Al die bijzondere mijlpalen blijven elkaar maar opvolgen, geniet ervan en ik ben heel benieuwd naar het boek :)
  Nadia onlangs geplaatst…De perfecte budget HighlighterMy Profile

 22. Manon

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met deze pijlpaal in je leven. Heel bijzonder😊 Het is wel een periode/jaar van bijzondere mijlpalen voor jou! Geniet ervan!
  Manon onlangs geplaatst…Plannen voor de zomervakantieMy Profile

 23. Ingelise

  Ik kende je blog eerlijk gezegd nog niet, deze post kwam net op Facebook voorbij. En wat een onwijs goed nieuws om je mee te leren kennen zeg, gefeliciteerd! Ik ga meteen even in de rest van je posts duiken.

 24. alexa

  wat ontzettend vet dat je dit hebt kunnen doen, ben heel benieuwd naar het boek en het ziet er nu al super goed uit wat een mooie kaft!

 25. Maaike

  Wat supergaaf! Dat gaat helemaal goedkomen, want je hebt alvast een pakkende titel en geweldige omslag.

 26. Joyce

  Lieve lieve Dagmar, een droom die voor jou uitkomt en een boek waar ik nu al naar uit kijk! Lieve schat wat onwijs tof dat jij je eerste eigen boek hebt mogen uitbrengen! <3
  Joyce onlangs geplaatst…TAG | Shoppen voor kidsMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge