Blog

Onthulling – Mijn boek ‘Liever met lef’ verschijnt dit najaar!

Het is nu toch echt tijd voor de grote onthulling! Ein-de-lijk mag ik verklappen waar ik al een tijdje mee bezig ben geweest. Ik kreeg al de vraag of ons kindje het grote geheim was, maar stiekem liep ik rond met twee geheimen. Pff zo lastig om niks te kunnen zeggen hierover! Maar *tromgeroffel* eind september verschijnt mijn boek Liever met lef! Ik vertel je er gauw meer over, want dat ben ik je na al die geheimen echt verschuldigd. Vergeef je het mij? 

Yes, nu mag iedereen het weten en wat een geruststelling is dat! Althans, nu ik er langer over na begin te denken vind ik het tegelijkertijd doodeng. Tot nu toe kon ik lekker veilig schrijven achter mijn computer en werken aan dit project, maar het idee dat jij het boek Liever met lef misschien straks ook gaat lezen… Oh dat vind ik stiekem toch wel ergens een beetje spannender dan ik dacht. Ik ben nu zelfs zenuwachtig en zo heb ik mij héél lang niet meer gevoeld haha. Maar nu kan ik écht niet meer terug: het boek is geschreven, het auteurscontract heb ik getekend, het omslag is gemaakt én het staat officieel al in de catalogus met alle nieuwe titels van dit najaar. Echt zo’n bijzonder moment!

Over Liever met lef
Jullie kennen mij langer dan vandaag, sommige lezeressen hadden zelfs geraden dat er een boek komt en dat klopt! Geen roman of thriller (dat laat ik aan de experts over), maar een non-fictie boek gericht op persoonlijke groei. Ik kan je er alvast wat meer over vertellen, want het gaat namelijk over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Het leven voor de volle 100% beleven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. In Liever met lef deel ik tips, ervaringen en voorbeelden, leuke lijstjes en inspirerende quotes om niet alleen te dromen, maar vooral te doen. Een boek om eens goed voor te gaan zitten, om lekker doorheen te bladeren, op je nachtkastje te leggen, om inspiratie uit te halen voor je bucketlist of om cadeau te geven; ik hoop van harte dat al je dromen werkelijkheid worden en dat deze tips en inspiratie je een stapje verder mogen helpen.

Ik heb officieel geen geheimen meer, ik heb niks te verhullen en kan eindelijk weer open kaart spelen. Wat was dat toch een spannende tijd! Natuurlijk viel dit boek niet uit de lucht, hier gaat een lang traject aan vooraf en daar ga ik jullie gauw meer over vertellen. Het was zo bijzonder om niet de kant van marketeer te beleven, maar de auteurspet op te hebben. Of mijn eerste ervaringen als auteur bevallen, hoe het idee om Liever met lef te schrijven is ontstaan en meer over strakke deadlines deel ik binnenkort in een nieuwe update (anders wordt deze blog een nieuw boekwerk haha). Maar nog even een knallende afsluiter. Tadaaaa, dit is het omslag waar ik ontzettend blij mee ben. Dankjewel Marlijn van Villa Grafica voor je fantastische bijdrage en dit mooie beeld!

lievermetlefLiever met lef ligt vanaf 27 september in de (web)winkels en is vanaf nu te reserveren. Volg je hart en maak je dromen waar, leef met lef! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.