Blog

Oepsie #1 – Vreemde vogels, Olaf, drugs en Channing

bday

Of alles altijd bij mij perfect gaat? Nee, daar hoef je niet vanuit te gaan, nobody’s perfect! Blunders in overvloed in mijn leven, zelfs een lijstje vol van de afgelopen twee weken. Stuk voor stuk momenten waarbij ik ‘Oepsie’ dacht of het gewoon hardop zei. Zo ook bij de bovenste foto die ik nog tegenkwam op mijn camera toen ik de foto’s schoot voor mijn verjaardagsartikel, funny! De kaarsjes smolten te snel, waardoor ik nieuwe moest halen en dat terwijl ik in mijn uppie mijn b-day probeerde na te bootsen in mijn gouden glittertrui, erg treurig nietwaar? En achteraf het cakeje opeten met me, myself & I, het toppunt van gezelligheid haha. Wat heb je aan bloopers als je er niet om kunt lachen? Niets, nada, noppes en daarom deel ik deze speciaal met jou. Lees je mee?

♧ Wijzend naar een blond plukje op de jas van mijn vriend. Ik: ‘Hé is dat mijn haar?’ Jordy: ‘Geen idee, staat je naam erop?’ Zucht.

♧ Het enige moment dat ik blij ben met mijn achternaam: als ik hard kan lachen om mijn diepzinnige grappen die ik ook nog eens regelmatig herhaal. Oepsie! ‘Lachen als een Dagmar Boer met kiespijn’ en ‘Dagmar Boer zoekt vrouw‘. Of als iemand een boer laat *BURP* ‘Mooie achternaam heb ik hé?’…

♧ Ik tegen vriendin: ‘Ik verveel mij sierlijk’ Vriendin: ‘Bedoel je niet stierlijk’ Ik: ‘Vergelijk je me nou met een koe?!’

♧ Collega die net binnen komt wandelen tegen mij: ‘Fijne avond! Jullie gaan op het juiste moment weg, want het regent niet meer’. Ik pak mijn jas om met een andere collega richting huis te gaan: ‘Jij ook! Ah wat fijn, dankjewel!’ Collega kijkt mij vreemd aan en zegt: ‘Heb je haar zojuist bedankt voor het feit dat het niet meer regent?’ Eeh… Oepsie!

♧ Jordy tegen mij: ‘Lief, wij hadden toch die zak met dropjes vanmiddag gehaald, waar is hij?’ Ik: ‘Ja, maar dat was vanmiddag… Oepsie! Op!’ 

♧ ‘Já een gans!’ roep ik vrolijk te wijzen. Jord: ‘Dat is dus een eend…’ 

♧ Er zat iets scherps bij mijn been, bleek het een splintertje te zijn. Ik vond mijzelf erg grappig door te zeggen ‘Been there than that!’, omdat ik voor een paar secondes dacht dat been hetzelfde zou betekenen… En mijn broertje kwam niet meer bij, ook heel jammer zo’n zus als voorbeeld ;)

♧ Terwijl we een rondje lopen met collega’s in de pauze. Collega: ‘Ik heb niet zo’n fijne SLB-er’ Ik: ‘Dat klinkt als drugs!’

♧ Jordy: ‘Lief, je vriend is op tv!’ Ik onder de douche vandaan: ‘Channing moet even wachten met z’n moves…’ Waarom wist ik dat hij het over Channing had? Oepsie!

♧ Ik tegen collega na het zien van een vrolijk springende vogel: ‘Jij bent toch goed in vogelnamen? Weet jij misschien wat voor vogel ik heb gezien?’ Collega: ‘Dan moet je er wel iets meer over vertellen, welke kleur had hij?’ Ik: ‘Bruin en eeh daar houdt de informatie wel op eigenlijk.’ Oepsie!

♧ ‘Hoera ik ben harig en jij mag een wens doen’, was dat bijna de titel geworden van mijn b-day artikel! De J zit naast de H en na de final check had ik het pas door, maar goed dat ik toch nog even extra het artikel controleerde… En komt wijsheid toevallig ook met de ‘haren’? 

♧ Voor het slapengaan gillend constateren ‘OMG IK HEB ALLEMAAL OLAFS OP MIJN PYJAMA!’ Jordy: ‘Elke sneeuwpop is volgens jou Olaf…’ Oepsie!

Nobody’s perfect! Heb jij een recente blooper gemaakt?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.