Oepsie #1 – Vreemde vogels, Olaf, drugs en Channing

Oepsie #1 – Vreemde vogels, Olaf, drugs en Channing

bday

Of alles altijd bij mij perfect gaat? Nee, daar hoef je niet vanuit te gaan, nobody’s perfect! Blunders in overvloed in mijn leven, zelfs een lijstje vol van de afgelopen twee weken. Stuk voor stuk momenten waarbij ik ‘Oepsie’ dacht of het gewoon hardop zei. Zo ook bij de bovenste foto die ik nog tegenkwam op mijn camera toen ik de foto’s schoot voor mijn verjaardagsartikel, funny! De kaarsjes smolten te snel, waardoor ik nieuwe moest halen en dat terwijl ik in mijn uppie mijn b-day probeerde na te bootsen in mijn gouden glittertrui, erg treurig nietwaar? En achteraf het cakeje opeten met me, myself & I, het toppunt van gezelligheid haha. Wat heb je aan bloopers als je er niet om kunt lachen? Niets, nada, noppes en daarom deel ik deze speciaal met jou. Lees je mee?

♧ Wijzend naar een blond plukje op de jas van mijn vriend. Ik: ‘Hé is dat mijn haar?’ Jordy: ‘Geen idee, staat je naam erop?’ Zucht.

♧ Het enige moment dat ik blij ben met mijn achternaam: als ik hard kan lachen om mijn diepzinnige grappen die ik ook nog eens regelmatig herhaal. Oepsie! ‘Lachen als een Dagmar Boer met kiespijn’ en ‘Dagmar Boer zoekt vrouw‘. Of als iemand een boer laat *BURP* ‘Mooie achternaam heb ik hé?’…

♧ Ik tegen vriendin: ‘Ik verveel mij sierlijk’ Vriendin: ‘Bedoel je niet stierlijk’ Ik: ‘Vergelijk je me nou met een koe?!’

♧ Collega die net binnen komt wandelen tegen mij: ‘Fijne avond! Jullie gaan op het juiste moment weg, want het regent niet meer’. Ik pak mijn jas om met een andere collega richting huis te gaan: ‘Jij ook! Ah wat fijn, dankjewel!’ Collega kijkt mij vreemd aan en zegt: ‘Heb je haar zojuist bedankt voor het feit dat het niet meer regent?’ Eeh… Oepsie!

♧ Jordy tegen mij: ‘Lief, wij hadden toch die zak met dropjes vanmiddag gehaald, waar is hij?’ Ik: ‘Ja, maar dat was vanmiddag… Oepsie! Op!’ 

♧ ‘Já een gans!’ roep ik vrolijk te wijzen. Jord: ‘Dat is dus een eend…’ 

♧ Er zat iets scherps bij mijn been, bleek het een splintertje te zijn. Ik vond mijzelf erg grappig door te zeggen ‘Been there than that!’, omdat ik voor een paar secondes dacht dat been hetzelfde zou betekenen… En mijn broertje kwam niet meer bij, ook heel jammer zo’n zus als voorbeeld ;)

♧ Terwijl we een rondje lopen met collega’s in de pauze. Collega: ‘Ik heb niet zo’n fijne SLB-er’ Ik: ‘Dat klinkt als drugs!’

♧ Jordy: ‘Lief, je vriend is op tv!’ Ik onder de douche vandaan: ‘Channing moet even wachten met z’n moves…’ Waarom wist ik dat hij het over Channing had? Oepsie!

♧ Ik tegen collega na het zien van een vrolijk springende vogel: ‘Jij bent toch goed in vogelnamen? Weet jij misschien wat voor vogel ik heb gezien?’ Collega: ‘Dan moet je er wel iets meer over vertellen, welke kleur had hij?’ Ik: ‘Bruin en eeh daar houdt de informatie wel op eigenlijk.’ Oepsie!

♧ ‘Hoera ik ben harig en jij mag een wens doen’, was dat bijna de titel geworden van mijn b-day artikel! De J zit naast de H en na de final check had ik het pas door, maar goed dat ik toch nog even extra het artikel controleerde… En komt wijsheid toevallig ook met de ‘haren’? 

♧ Voor het slapengaan gillend constateren ‘OMG IK HEB ALLEMAAL OLAFS OP MIJN PYJAMA!’ Jordy: ‘Elke sneeuwpop is volgens jou Olaf…’ Oepsie!

Nobody’s perfect! Heb jij een recente blooper gemaakt?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 50 reacties.

 1. Emilia

  Wat toevallig, ik ben een paar weken geleden ook een rubriek op mijn blog gestart waarin ik al mijn blunders deel! Grappig om je bloopers te lezen en hahaha, die foto.past er echt perfect bij! :)

 2. Ashley

  Wat een leuke blunders! Vooral die van Channing Tatum; ik geef je groot gelijk! Smullen bij die sixpack van hem!

 3. Bente

  Ik ben gisteren in een enorme hondendrol gestapt (maar het was volledig donker dus ik kon het niet zien :() ook wel een oepsie momentje ;)

 4. Els

  Wat een leuk artikel :-). Ik maak ook blunders, maar probleem is alleen dat ik dat niet toe staan. En dus baal. Soms ben ik iets te perfectionistisch…. Dat maak het wel eens lastig.
  Els onlangs geplaatst…Foto’s van de maand #8: December 2014My Profile

 5. Maureen

  Leuk om te lezen, ik ben dol op de blunders van anderen. Oeps! En Channing Tatum is al van mij (even dat je het weet), maar ik wil hem wel met je delen hoor!

 6. Zo grappig om te lezen. Ik ben altijd wel van mening dat zolang je er zelf maar om kan lachen, het allemaal zo erg niet is hahaha. Ik had laatst ook iets. Ik was aan het kibbelen met mn ex over spullen die ik nog moet terugkrijgen, maar in mijn telefoon het hij ‘de eikel hiernaast’. Dus ik maakte een screenshot om naar een vriendin te sturen, stuur ik perongeluk die screenshot naar hem… waarin hij dus kan zien hoe hij in mijn telefoon heet….. Oepsie hahaha. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Lady Gaga – Eau de Gaga – ParfumMy Profile

 7. Kirsty

  Haha heel leuk om te lezen! Herkenbaar ook, ik maak bloopers aan de lopende band haha!

 8. Sara

  Leuke post zeg! :) Imperfecties mogen inderdaad ook best gedeeld worden.

 9. Justine

  Hahaha altijd een feest om bij jou te zijn, zowel omdat t leuk is als hilarisch <3

 10. Manon

  Aah hahaha die grapjes over je achternaam ken ik wel. Ik heet Boerakker met de achternaam, ja je leest het al LOL!

 11. Esther

  Hahaha ‘ik ben harig’ las ik eigenlijk gewoon als ik ben jarig! Dus als het echt geplaatst had, was ik er in ieder geval niet eens achter gekomen ;)

 12. Emma

  Hahaha zo leuk om te leze! Ik zeg ook tegen elke sneeuwpop een Olaf ;)
  X Emma

 13. Miriam

  Haha, zo herkenbaar! vooral als iemand zegt van ’tot morgen’ waarop ik standaard antwoord ‘hetzelfde he’ OOPS
  Miriam onlangs geplaatst…Happy news!My Profile

 14. Yvette

  Oké, hier moest ik hardop om lachen xD Leuke rubriek, moet je echt wel vaker doen!

 15. Karlijn

  Hahahaha die dropjes!
  Ik had laatst ‘per ongeluk’ de ipad van mijn moeder mee naar Amsterdam gekomen en toen kreeg ik ’s middags een appje of ik wist waar haar ipad was. Dus ik ze ja, die heb ik hier. Waarop ze vroeg, heb je dat gevraagd? Mijn antwoord was, dat heb ik in mijn hoofd gevraagd en omdat je toen ja zei vergat ik je in het echt te vragen of het mocht’ Ha, en toen zei ze, je bent een kind van je moeder :)
  X

  1. Karlijn

   en ik snap totaal niet waarom ik dit hier schrijf, maar goed. X

 16. Wendy

  Hahaha, nou ze hebben in ieder geval een glimlach op mijn gezicht getoverd. :)

 17. Fleur

  HAHAH wat een heerlijk herkenbaar artikel!
  Bizar hoe je er af en toe dingen uitfloept zonder er bij na te denken he?

 18. Petra

  Hahaha geweldig. Om de een af andere reden vergeet ik mijn blunders altijd :-)

 19. Joyce

  haha leuk Dagmar! Ik had zojuist mijn eerste keer pufclub en iemand maakte een sneeuwpop en ik wou bijna roepen: OLAF! maar dacht dat snappen al die first time moekes niet haha!

 20. Céline

  Haha, gelukkig kan je naar jezelf kijken met een knipoog. Dat is heel gezond ;)

 21. Xaviera

  Hahaha geweldig om te lezen! :D Wat heb je dit leuk geschreven!

 22. Esther

  Wat een ontzettend leuk artikel om te lezen! Ik ben denk ik wel de meest onhandige klungel die er bestaat dus bloopers gegarandeerd!

 23. Sofie

  Haha, dankzij deze blog kom ik er ineens achter dat ik wel perfect ben :p

 24. angelique

  Haha ik maak de hele dag door blunders dat ik ze niet eens meer bij houd. Alleen doet mijn omgeving dat dus wel en krijg ik mijn blunders vaak naar mn hoofd geslingerd. Zo kunnen mn neefje en zwager nog steeds dubbel liggen om het feit dat ik een vis ooit een zoogdier heb genoemd en liggen mn vriendinnen dubbel dat ik met biologie ooit heb geprobeerd om te bewijzen dat vissen hersens hadden

 25. Eline

  Haha heerlijk artikel!!!
  Heel herkenbaar al die oepsie momenten :D

 26. Josephine

  Wat een liefelijk artikel is dit! :-)
  En inderdaad; niemand is perfect. Voornaamste is dat we er om kunnen lachen; dan is het zelfs nog leuk om fouten te maken achteraf bekeken! :-)

 27. Saar

  Haha, leuk zo’n lijstje met bloopers. Euhm… ik kan niet meteen op een recente komen, maar ik maak er zoveel dat er vast wel eentje is. Ik kan er alleen niet opkomen *gelieve mij niet te herinneren*
  Saar onlangs geplaatst…Babbelmoment | Things #12My Profile

 28. Manon

  Ik moet hier zo om lachen, haha. Het is namelijk heel erg herkenbaar voor mij, ik heb altijd van zulke bloopers. Een leuke is wel dat ik een kassameisje, kassachauffeur noemde, ik kwam echt niet meer op het woord, en vond dit wel het meest logische…. haha
  Manon onlangs geplaatst…Review The Hotshop lipstick + kortingscodeMy Profile

 29. Kimberly

  HAHAHHA ik moest zo hard lachen, geweldig al die dingen zeg!! Olafs, wat een geweldig woord ook haha! En dagmar boer zoekt vrouw klink ook geniaal :’) Super leuk artikel, moet je vaker doen!!
  Kimberly onlangs geplaatst…De leukste kaarsenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge