Mijn plannen voor maart, de maand waarin ik…

Mijn plannen voor maart, de maand waarin ik…

Heb je ook zoveel zin in de maand maart? De maand waarin het lente mag worden, we het binnenleven verruilen voor het buiten zijn. De maand maart begint voor mij met een goed feestje, namelijk het vieren van carnaval. Ook ga ik leuke activiteiten verrichten met vrienden en familie, doe ik mee aan een online aquarel cursus, zit de maand propvol mooie opdrachten en projecten voor mijn onderneming en verheug ik mij op alle tijd en ruimte die ik door mag brengen met mijn kleinste vriendje Lucas. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe maand en in dit artikel vertel ik je graag meer over mijn plannen. Lees je mee?

Gezellige activiteiten met vrienden en familie

Yes, mijn favoriete bezigheid is het doorbrengen van tijd met dierbaren. Met mijn lieve zoontje, maar ook andere familieleden en lieve vrienden en vriendinnen samen op stap, nieuwe plekken ontdekken, lekker eten, bijkletsen, spelletjes spelen en plezier beleven. Daar geniet ik met volle teugen van. Gelukkig staan er ontzettend gezellige momenten in de agenda zodat we fijne herinneringen met elkaar mogen maken. Ik kan niet wachten! We gaan onder andere carnaval vieren en andere leuke feestjes, zwemmen, een spelletjesmarathon houden, musea bezoeken en lekker eten met vriendinnen. Gelukkig is het al maart!

Mooie opdrachten en projecten voor mijn onderneming

Maart zit propvol mooie opdrachten en werkzaamheden die ik op mag pakken voor mijn bedrijf. Van het coachen van ondernemers tot aan het uitwerken van content voor bedrijven, samenwerkingen voor mijn blog en het meedenken op het gebied van marketing; de dagen ga ik efficiënt indelen om de kwaliteit op te leveren die ik voor ogen heb. Ik verheug mij ontzettend op de projecten en heb erg veel zin om ermee aan de slag te gaan. Echt een fijne gedachte dat de maand al zo gevuld mag zijn, waardoor de focus nog meer mag liggen op het realiseren van mooie resultaten.

Online cursus aquarel Pippa Knus

De maand maart wordt lekker creatief! Ik ga namelijk met Anne naar het Creative Life evenement in de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Daar gaan we deelnemen aan allerlei inspirerende workshops, heerlijk om creatief bezig te kunnen zijn. En ondertussen doe ik ook mee met de online cursus van Pippa Knus waarbij ik de basistechnieken leer om te illustreren. Het wordt een leerzame en creatieve maand!

We maken onze vakantieplannen definitief

Yes, we hebben ontzettend mooie plannen in het vooruitzicht en gaan mooie reizen maken met elkaar. Wat heb ik daar veel zin in! Lekker op vakantie om met het gezin te gekke bestemmingen te ontdekken en vooral tijd met elkaar door te mogen brengen. Echt zo leuk om de vakantieplannen definitief te maken voor 2019 en naar deze heerlijke vakanties toe te leven!

En nog veel meer moois in maart!

Want we beginnen de maand met nationale complimentendag. Hopelijk mag je vandaag veel complimenten uitdelen én ontvangen. Van anderen, maar ook van jezelf. Je bent meer dan goed genoeg! En er is meer moois in de maand maart. We kunnen niet wachten totdat deze maand onze nieuwe bank wordt geleverd, we gaan alle documenten verzamelen voor onze inkomstenbelastingaangifte (niet mijn favo bezigheid, maar wel heel fijn als het weer verwerkt is), we gaan heel veel mensen blij maken met onze overbodige spullen (oorzaak: de serie van Marie Kondo op Netflix), we willen graag regelmatig de natuur in, mooie boeken lezen en we gaan vooral lekker veel genieten van het nu. Nu is alles wat we hebben!

Wat ga jij in maart doen waar je ontzettend veel zin in hebt?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 5 reacties.

 1. Romy

  Dat klinkt nu al als een geweldige maand maart. Wat heerlijk dat jullie zulke mooie vakantieplannen hebben. Ik ben heel benieuwd waar de reis naartoe zal gaan. En hoe leuk dat jullie weer lekker met aquarellen aan de slag gaan. Pippa Knus maakt prachtige dingen (ik heb haar laatst portretten van mijn opa’s en oma’s laten maken <3), dus dat kan haast niet anders dan een geweldige cursus worden.
  Maak er een geweldige maand van! En om deze Complimentendag maar vast met een complimentje te beginnen: wat een heerlijk positief artikel heb je ervan gemaakt!
  Romy onlangs geplaatst…Over lief zijn voor een ander (en waarom dat zó mooi is!)My Profile

 2. Rachel

  Wauw wat ben je toch allemaal goed bezig en wat een mooie plannen. Ik ben nu ook wel benieuwd geworden naar je bank. Wij zijn momenteel bezig met een huisje maar het is allemaal een lastiger verhaal omdat mijn vriend via een wervingsbureau werkt. Dit levert nogal de nodige spanning op helaas. Wij hadden gehoopt gisteren iets te horen van de bank, maar dat word maandag helaas! Hopen en bidden om goed nieuws dus.

 3. Anouk

  Wat een leuk artikel en veel plezier met de online cursus! Ik ben heel benieuwd waar jullie reizen naartoe gaan in 2019 :-)

Geef een antwoord

CommentLuv badge