Blog

Mijn musthaves en favorieten van juli 2015

IMG_6859

Oef wat zijn er toch leuke favorieten op mijn pad gekomen deze maand. Veel nieuwe items doordat we nog volop met het huis bezig waren en de puntjes op de i hebben gezet, dat is stiekem het allerleukste om te doen omdat je dan snel en zichtbaar resultaat ziet. Deze maand genoot ik ook volop van mijn nieuwe camera en fiets, kortom genoeg leuks om over te vertellen, want er is nog veel meer!

 I love it Wie mij heeft gesproken deze maand, weet het maar al te goed. Ik heb een nieuw stopwoordje die ik snel overal op een droge /slecht Engelse toon achter een zin plak: I love it ( aaailowit dus). Ik weet nog niet of ik in staat ben om het snel af te leren, maar je bent gewaarschuwd!

Mijn nieuwe fiets – Yes, ik heb een nieuwe fiets (aaailowit grapje!) en ik ben er superblij mee. Het klinkt misschien een beetje gek dat ik zo gigantisch happy kan zijn met een fiets, maar ik vind het gewoon heel leuk om lekker te bewegen, buiten te zijn, de omgeving te kunnen verkennen, te kunnen stoppen waar je maar wilt én niet afhankelijk te zijn van het ov. En dat hij er dan ook nog eens fancy uitziet, tsja dat maakt het natuurlijk helemaal af!

Italian Summer Fig Eau de Toilette – Deze heerlijke, vrouwelijke geur doet mij verlangen naar het prachtige Italië. En nog specifieker het mooie Venetië met haar stralende gondels en de kleurrijke huisjes aan de kanalen. Proef je het Italiaanse ijs ook al? En de warme zonnestralen op de huid? Je begrijpt dat ik het vakantiegevoel helemaal te pakken heb als ik deze geur draag. The Body Shop heeft mij aan een verslavend fijne geur geholpen!

Goodreads – Haha deze favoriet kwam echt heel onverwachts! Mijn lieve collega Katja (inclusief een superleuke blog, hup volgen en lezen allemaal!) heeft mij aan een nieuwe guilty pleasure geholpen: Goodreads. Goodreads is een online platform voor boekliefhebbers waar je recensies kunt achterlaten, je leesclubjes hebt en waar je ook superleuk een reading challenge op een overzichtelijke manier kunt bijhouden. Echt verslavend gezellig en als je mij wilt volgen, klik hier! See you @ Goodreads! 

Een blik vol geluk – Wat een superleuk blik vol prachtige quotes heeft HEMA toch uitgebracht. Het is oprecht een prachtig blik met stralende woorden die je blij maken en die energie geven. Het is motiverend, inspirerend en hartverwarmend. Ik heb het blik in de woonkamer op het bijzettafeltje gezet zodat iedereen erbij kan die er behoefte aan heeft. Ik ben fan!

Olympus PEN E-PL7 – Hoera, wat een feest toen mijn nieuwe camera kwam! Ik geniet er echt volop van dat ik nu zo makkelijk en fijne foto’s kan maken. De kwaliteit is echt top, al moet ik natuurlijk nog wel wat ontdekkingen doen. Het is een eyecatcher én hij schiet prachtige plaatjes. Meer over mijn nieuwe camera kan je in dit artikel lezen, ook vertel ik je waarom ik voor deze camera heb gekozen. 

MUA Poptastic Palette – Ja ik kon echt geen genoeg krijgen van dit vrolijke palette van MUA. Hoe gaaf zijn deze mooie kleuren? Perfect voor de zomer, de feestjes en de festivals. Ik ben er weg van en hou echt van een opvallend kleurtje tijdens de zonnige dagen. Ik maak er graag looks mee en ik word erg blij van dit fijne palette. 

Cactussen – De drie musketiers heb ik ze genoemd (voor wie mij langer volgt: al mijn plantjes krijgen bij binnenkomst een naam); het zijn mijn drie nieuwe cactussen die vrolijk staan te prikken in de keuken. Ik vind ze echt heel grappig staan, sfeervol ook en ik heb de plantjes geplaatst in van die zinken emmertjes. Het staat echt cute! 

Een stralende zomermaand vol fijne momenten en leuke items, maar wat was jouw favo product? Geniet van deze nieuwe maand!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.