Blog

Mijn hoogtepunten van 2015 [1/4]

2015 is nu al een jaar vol geluksmomenten! Elke twee weken kan je op mijn blog een Lucky List verwachten, een lijstje met hoogtepunten van die periode. Toen ik deze doorkeek om te zien wat 2015 mij tot nu toe voor moois heeft gebracht, glunderde ik nog meer van blijdschap. Want wat is 2015 nu al prachtig! Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar wat komen gaat, maar voor nu: mijn hoogtepunten van 2015 deel 1!

50 maanden samen met mijn lieve vriend Jordy. En we kunnen nog steeds perfect samen door één deur haha.

♧ Veel boeken lezen, de leesflow heb ik goed te pakken!

♧ Mooie momenten met lieve Anne kunnen delen en veel tijd samen doorbrengen.

♧ Mijn b-day party: het safari feestje met lieve vrienden. Een onvergetelijke avond!

Mijn snelste 5 kilometer ooit met mentale ondersteuning van mijn hardloopmaatje Evy.

♧ Het eerste event voor mijn eigen blog, waarbij ik met negen lieve lezeressen naar het BFF event mocht. Echt een dag die ik nooit zal vergeten!

♧ Voor mijn blog naar Milaan. OMG gelukkig hebben we de foto’s (klik hier voor de plog) nog, anders zou ik mijzelf niet eens geloven… Zó’n bijzondere ervaring!

Zelf op reis naar Milaan (over mijn vliegangst heen stappen) en de stad verkennen.

♧ Door mijn lieve vriend worden opgehaald van Schiphol met een helium ballon. Perfect filmmoment, zo romantisch en leuk!

Mini appeltaartjes maken. Delicious!

♧ Een XL kaart ontvangen van lieve Anne voor Valentijnsdag. Superlief <3

♧ Naar het Dr. Hauschka event en door hun producten eindelijk een betere huid krijgen na jaren met onzuiverheden.

Shoppen bij Kiko (yes, toen ik naar Milaan mocht) en héél goed slagen…

Fluitende vogeltjes, zo heerlijk om naar te luisteren!

Het boeken van onze eerste, verre reis: Thailand. Wat een heerlijk vooruitzicht, we kunnen niet wachten!

Sushi date met lieve Ingeborg & Anne. Daar kan je niet anders dan superblij van worden.

♧ Eindelijk een betere conditie. Wat een heerlijke constatering, al komt het natuurlijk niet uit de lucht vallen. Het voelt héél goed, op naar nog beter!

Het huishouden goed volhouden, ik kan steeds meer doen en beleef er ook veel plezier aan. Het is zo fijn als het lukt en je niet afhankelijk bent!

1500 volgers op Bloglovin halen met mijn blog, wat een mijlpaal ongelooflijk.

Live op televisie mogen vertellen over Project Positief, wat een eer! En ik vond het heel spannend, als ik maar niets stoms zou zeggen. Gelukkig ging het super, al kon ik niet wennen aan mijn gezicht op de tv… Erg onwerkelijk!

♧ Ik maak van mijn dromen werkelijkheid: ik heb mij ingeschreven voor de 10km Nike Women’s Run door Amsterdam!

2000 volgers op Instagram, echt zoveel lieve en inspirerende mensen dankjewel… Ik kan het amper geloven.

Minder pijn dan vorig jaar! Dit voelt echt als een verademing, zou het nog steeds bergopwaarts gaan met mijn gezondheid? Ik weet wel dat het sporten echt een verschil maakt, nu vasthouden deze lijn.

♧ De ontdekking dat mijn lieve vriend Jord heerlijke burrito’s kan maken. Nu hebben we elke dinsdagavond omgedoopt tot burrito avond haha.

Hardlopen door de sneeuw, terwijl het onder je voeten knispert.

De persreis naar Leuven, wat was dat superleuk en romantisch. België heeft echt onze harten gestolen!

♧ Hoera, een nieuw bed. Mijn vriend en ik overleefden de IKEA relatietest en het bed slaapt heerlijk. Het is elke dag alsof je in een hotel wakker wordt, wat een luxe.

♧ Jaaaa, 2015 begon voor mij met een nieuw contract als marketing coördinatorMe so happy!

Het Beauty Store Event waarbij ik de grootste goodiebag ooit kreeg. Ik had zelfs spierpijn toen ik thuiskwam, omdat hij zó overladen was met mooie producten en prachtige goodies. Wat een verwennerij!

♧ Het zien van lieve vrienden en familie <3

Zoals je ziet is mijn lijstje méga lang. Ik ben voor elk puntje – groot of klein – ontzettend dankbaar dat het allemaal heeft plaatsgevonden in dit jaar en dat het op mijn pad is gekomen. Ik kan net zo genieten van de bovenstaande momenten als van warme zonnestralen op mijn huid, als een warme kop thee, goede nachtrust, een fijn boek of het horen van de zee. Geluk zit niet in de grootste dingen, maar in jezelf. Als jij je ogen en oren opent, dan zul je merken dat je erdoor wordt omringd. Geniet van het geluk om je heen!

Wat was jouw hoogtepunten tot nu toe van 2015?

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.