Blog

Mijn favorieten van november 2014

IMG_1949
Ik schrok toen ik mijn favorieten van november aan het verzamelen was. Wat is de tijd snel gegaan, waar is de maand gebleven? Maar dat betekent ook dat de maand van de feestdagen voor de deur staat, ik ben klaar voor december, jij ook? November was fijn, maar hectisch en druk. Dan komen producten om te ontspannen extra goed van pas, kijk je mee naar mijn favorieten van november? 

Toen ik je zag – Isa Hoes
Een boek mag niet ontbreken op mijn favorietenlijstje, vooral niet als het zoveel indruk op mij heeft gemaakt. Isa Hoes heeft mij geraakt met haar prachtige en dappere verhaal over het leven met Antonie, haar schrijfstijl is zo meeslepend! Ik kon niet meer stoppen met lezen en ik heb ongelooflijk veel bewondering voor Isa. Lees gauw verder in mijn recensie. Echt een aanrader!

♧ Body Cream lotion van Ritzo Cosmetics
Naast de fijne werking vind ik de lotion vooral echt een feestje om te gebruiken, omdat het een subtiele glitter achterlaat. Vaak vind ik dit juist storend bij producten, maar dit is zo subtiel dat het echt een vrolijk feestje is voor op het lichaam. Ik gebruik de lotion graag na het douchen en ik ben erg tevreden over het effect. En de verzendkosten bij Ritzo Cosmetics zijn gratis! Mocht je nieuwsgierig zijn, ik heb er in deze review (klik hier) meer over verteld.

♧ De eland
Mr. Eland komt van de Action en werd te vroeg in het winkelmandje gelegd van ene Dagmar waardoor hij nu ook te snel in de vensterbank werd gezet als kerstdecoratie, oeps! Hoe kan je nou zo’n leuke eland laten liggen, dat is toch een onmogelijke taak?

IMG_1953
♧ Mandarijnen
Geef de hele zak maar aan mij, dan is het diezelfde avond leeg. Ik vind mandarijntjes verslavend lekker, zo dacht ik er vroeger al over maar deze verslaving is alleen maar toegenomen. Orange is the new black!

♧ Minion douchegel 
Lieve Anne weet heel goed hoe je mij ongelooflijk gelukkig kunt maken: met Minions! Douchegel met deze vrolijke mannetjes had ik nog niet, mijn leven is nu compleet! Dankjewel lieve Anne voor dit geniale cadeau!

♧ Just Mineral Hydra Mud Mask
Ik word héél blij van de verpakking die gebruikt is voor het Just Mineral Hydra Mud Mask. Deze ziet er heel professioneel en rustgevend uit én is makkelijk neer te zetten of te plaatsen. Ook vind ik het erg hygiënisch om in te zetten en ik heb het gevoel dat ik erg lang met deze 100 ml verpakking kan doen. Je kunt het masker dikker aanbrengen, maar ook dunner doet het goed zijn werk. Ik had stiekem héél erg gehoopt dat dit masker deze kwaliteit zou bevatten, maar dat is natuurlijk altijd nog de vraag. Ik ben er super superblij mee en kan deze echt aanraden. Niet alleen om ultiem te ontspannen, maar ook ter verzorging en reiniging van de huid. Mocht je meer willen weten over dit masker? Mijn review kan je hier bekijken. 

IMG_1952
♧ Ring van Zinzi
Er is een ring die ik negen van de tien keer draag, vooral als er zilveren accenten in mijn outfit voorkomen. Deze ring met zwarte steen vind ik ontzettend stijlvol en mooi, hij zit perfect en hij past overal bij. Het is echt een favoriet, stiekem al van een langere tijd, waar ik hopelijk nog lang plezier mee ga beleven. Ik vind Zinzi echt een heel mooi en toegankelijk merk met prachtige collecties waar mijn hartje sneller van gaat kloppen.

GOSH Defining Brow Gel
Deze transparante gel is écht een gouden uitvinding voor mijn wenkbrauwen die elke dag weer een andere vorm aan lijken te nemen. Mijn wenkbrauwhaartjes springen eenmaal vrolijk alle kanten op en bij de persdag van Simply PR kwam daar eindelijk de verlossing. Dit fijne product van GOSH gebruik ik nu elke dag, het is zo’n verademing dat m’n wenkbrauwen nu goed blijven zitten en ik krijg er ook veel complimentjes over. Moet je nagaan hoeveel verschil het kan maken of je je wenkbrauwen netjes verzorgd eigenlijk. Deze transparante gel houdt de wenkbrauwen in vorm, zonder dat deze stijf of plakkerig aanvoelt. Het voelt echt heel natuurlijk, maar nog beter is het feit dat het er ook erg natuurlijk uitziet. De gel is geschikt voor alle soorten en kleuren wenkbrauwen, ook voor gevoelige ogen. Ik kan niet meer zonder!

Black / White oorbellen
De laatste tijd draag ik heel vaak knopjes in mijn oren, maar af en toe is er een uitschieter. Vooral de oorbellen met het zwart/witte patroontje van de foto droeg ik regelmatig. Deze zijn licht en zorgen voor een vlotte, maar mooie look. I’m in love! 

Welk product is jouw ultieme favoriet van november?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.