Blog

Mijn favorieten van april die de maand nog mooier maakten

IMG_0993
April was magisch én meer! Dat kwam onder andere door fijne favorieten die de maand nog mooier maakten dan deze al was (lees in deze Lucky List waarom april zo awesome was!). Van een heerlijk boek tot aan mijn nieuwe rugzak die ik meeneem naar Thailand, mijn stralende zonnebril van TOMS en extra veel moois. Kijk je mee?

Kaars in de vorm van een huisje – Lieve Ingeborg is echt een schatje en zij verwent mij keer op keer. Zo kreeg ik een onwijs lieve kaart van haar én deze superleuke kaars in de vorm van een huisje. Ook de kleur vind ik ontzettend leuk, ik word er helemaal blij van!

Mini plantjes – De laatste tijd kan ik mij iéts moeilijker inhouden (oké vooruit, mijn pogingen mislukken zeer-regelmatig-af-en-toe-eigenlijk-best-vaak) met het aanschaffen van schattige plantjes. En onder schattig versta ik plantjes met een hoog cute-factor. Zoals de mini bananenboom Bennie (klik hier voor de foto) of een schattig plantje zoals op de foto hierboven. Of een vrolijke bamboe van de IKEA of… Tsja heb ik soms groene vingers net als Shrek?

Bamboe rietjes – Om nog even in de plantjes sfeer te blijven, ik ontving onwijs lekkere thee van Pure Leaf en mijn mening over deze ijsthee komt gauw online. Wel kan ik alvast verklappen dat ik de bamboe rietjes ge-wel-dig vind. Zijn ze niet superleuk?! Net als de mooie masonjars natuurlijk. Liefde op het eerste gezicht!

IMG_0999

OPI The Berry Thought Of You – Over liefde op het eerste gezicht gesproken… Deze nagellak van OPI was gelijk voltreffer dankzij Cupido. Dit lakje is niet alleen heel vrouwelijk en speels, maar ook elegant en je kunt het combineren bij elke gelegenheid. Ik word extra blij van OPI, omdat de nagellak van goede kwaliteit is en ik er een week plezier van heb als ik mijn nagels ermee heb gelakt. Nu zijn mijn nagels erg sterk uit zichzelf, maar dat de nagellak dan zo’n mooie aanvulling vormt… Echt een favoriet die in april mijn nagels kleurde!

Imagination van Oriflame – Een zomerse geur vanwege het bloemige, maar tegelijkertijd lekker verfrissend en zoet. Ik denk bij het ruiken van deze parfum aan Parijs in de zomer, waar ik vorig jaar was en deze geur droeg. Sluit ik mijn ogen dan waan ik mij nog even voor het Louvre, dansend langs de Seine en genietend van het uitzicht bij de Sacre Coeur. Puur genieten!

IMG_0820

♧ 50mm lens – Hoera, ik heb het fotograferen herontdekt! Wat een feest om met mijn Canon op stap te gaan en met de bijbehorende lenzen details van het leven te ontdekken. Klein geluk vastleggen, het is echt een feestje! Lees hier meer over mijn plezier in fotografie. 

♧ Kakkerlakken Salade – Lieve Sophie verwende mij op mijn verjaardag met superleuke spelletjes, waaronder Kakkerlakken Salade. Dit is een onwijs leuk en grappig spel om met vrienden te spelen. Het is snel, hilarisch en spannend. Dit spel mag écht niet bij mijn favorieten van april ontbreken, maar ook niet bij mijn favorieten van deze zomer gok ik!
IMG_1006

♧ Statement necklace – Deze prachtige ketting van de webshop My Little Shop draag ik met erg veel plezier. Is het geen plaatje?! De kleuren maken mij net iets bruiner en deze statement necklace vormt een echte eyecatcher. I’m in love! De laatste tijd draag ik heel graag gouden accessoires, daar kan ik deze ketting mooi bij combineren.

Dakine bag – Ik twijfelde al ontzettend lang om een rugtas aan te schaffen, vooral nu met onze vakantie naar Thailand in het vooruitzicht. Mijn vriend heeft een Eastpack die de hele wereld inmiddels is overgevlogen samen met hem, het leek mij ook heel speciaal om zo’n tas te hebben. Eentje waar je alle ervaringen en wijze lessen in kunt stoppen van over de hele wereld. En deze tas heb ik gevonden van Dakine. Het is een zwarte geworden met zachte print erin met blauwe accenten. En hij zit zo lekker en is ontzettend licht, ideaal! Ik ben er heel blij mee en hoop dat deze rugtas mooie plekken van de wereld met mij gaat ontdekken.

On Top – Talent en Social Influencer Anna Nooshin schreef het boek On Top, een handleiding voor online succes. Dat dit boek inmiddels een groot succes is, daar kan ik niet omheen. Het is niet alleen een hype kan ik je nu al verzekeren, het is echt een must read waar je echt van gaat genieten. On Top is inspirerend, goed geschreven, herkenbaar en mooi. Omdat Anna zich zo kwetsbaar durft op te stellen en onwijs veel lef heeft getoond, ga je nog meer leesplezier eraan beleven en kan je er veel van leren. Enjoy!

IMG_0771

Visitekaartjes – Yes, mijn visitekaartjes kwamen binnen en wat ben ik ontzettend blij met het eindresultaat! Het stond al een tijdje op mijn to-do list en nu is het realiteit en tastbaar. Ik vind de strakke uitstraling heel mooi en clean, ik heb deze visitekaartjes besteld via Webprint.nl en ben erg te spreken over de kwaliteit en service. IMG_0786

Zonnebril van TOMS – Heb jij Kitty al ontmoet? Mijn nieuwe zonnebril van TOMS zit niet alleen onwijs mooi, maar is tevens een geweldige letterlijke eyecatcher. Of mag ik dat niet zeggen over mijn nieuwe zonnebril? Zelfs als het regent probeer ik nog een smoes te verzinnen om deze op te mogen, ik ben echt heel enthousiast over de kleuren en de vorm. Hij zit heel prettig en ik vind het merk ontzettend mooi. Ik ben fan! En het verklaart misschien dat ik dag en nacht deze op wil houden… Zou jij ook doen toch?

Wat was jouw ultieme favoriet van april? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.