Mijn 27e verjaardag was geweldig!

Mijn 27e verjaardag was geweldig!

Mijn 27e verjaardag vierde ik met veel vuurwerk, oliebollen en taart. Net als de voorgaande jaren ben ik van mening dat ik ontzettend geluk heb om zo feestelijk mijn verjaardag te mogen vieren. Ik sluit niet alleen het jaar af, maar ook mijn levensjaar op 31 december. Afgelopen maandag blies ik maar liefst 27 kaarsjes uit en voelde ik mij rijker dan ooit dankzij dierbaren die mij in het zonnetje hebben gezet. Op naar een onvergetelijk 2019 én nieuw levensjaar!

Extra lang jarig

Ongelooflijk veel dank voor alle felicitaties en hartverwarmende woorden die ik mocht ontvangen. Ik heb een geweldige verjaardag gehad en ben enorm verwend. Het begon bij het inluiden van mijn verjaardag, waarbij Anne en haar vriend er waren om mijn b-day extra feestelijk te maken. We speelden een spannende escape room en ik werd enorm verrast met een prachtige brief en een heerlijk cadeau. Dank je wel voor deze mooie avond! En toen moest oudjaarsdag nog beginnen, wat een feest!

Wat een verwennerij!

Door mijn mannen werd ik heel gelukkig gemaakt met een mooie tekening (elk jaar nog kleurrijker, love it!), deze traditionele gezinsfoto die ik bij het artikel heb geplaatst en heerlijke pantoffels van UGGS. Yes, nooit meer koude voetjes! Deze UGGS stonden echt al méga lang op mijn verlanglijstje in de tint cognac en ik wil de pantoffels nooit meer uitdoen. Helaas gaat er soms een piepklein mannetje mee vandoor die het hilarisch vindt om er in te wandelen, dus dat neem ik dan maar voor lief. Die schaterlach van hem is goud waard! Ook werd ik verrast met een geweldig apparaat, namelijk de KitchenAid keukenmachine in het zwart. Ongelooflijk mooi om daarmee de komende jaren mijn bakervaring uit te breiden. Als je mij al langer volgt, dan weet je dat ik er heel letterlijk niks van bakte. Doorzetten wordt beloond, want tegenwoordig ruikt het huis naar versgebakken brood en taart! De eerste handmade broden met deze prachtige keukenmachine heb ik inmiddels gemaakt en ik had nooit verwacht dat het zo goed zou werken. De materialen zijn heel robuust en krachtig, je voelt de kwaliteit en dat vergroot het bakplezier nog meer. Bakkers klaar? Bakken maar!

Oudejaarsavond was een feestje!

Met lieve vrienden en familie hebben we lekker gekletst, gegeten en daarna genoten we van onze lieve buren tijdens oud & nieuw. We hebben spelletjes gespeeld, van een winterse barbecue genoten en vooral een fantastische avond gehad omringd door lieve vrienden. De kids speelden lief met elkaar en waren onder de indruk van het vuurwerk. We voelden ons heel gelukkig en feestelijk, het was dan ook een prachtige manier om 2018 af te sluiten. Een bewogen, intens, inspirerend en heel leerzaam jaar. Op naar een onvergetelijk 2019!

Nieuwjaarsdag: 27 jaar + 1 !

Het was een relaxte 1 januari die we fris en fruitig zijn begonnen en ik verheug mij ontzettend op alle mooie herinneringen die we in 2019 gaan maken. De kerstboom hebben we weer opgeborgen op zolder, maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Dikke kus en heel veel liefs van ons, gelukkig nieuw jaar lieve allemaal en dat jouw diepste wensen uit mogen komen in 2019. Enjoy!

Hoe heb jij 31 december gevierd? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Romy

    Wat mooi om te horen dat je zo’n geslaagde dag en een geslaagde start van het nieuwe jaar hebt beleefd! Superleuk zeg, zo’n keukenmachine! Nog even en jij staat in Heel Holland Bakt! ;)
    Ik wens je een heel mooi, gezond en gelukkig 2019 toe als 27-jarige samen met je gezin. Maak er wat moois van!

Geef een antwoord

CommentLuv badge