Mijn 2019 in leuke weetjes en feitjes

Mijn 2019 in leuke weetjes en feitjes

Ik blik voor de laatste keer terug op 2019, een leuke twist om dit in feitjes te doen. Wist je dat er bijvoorbeeld meer dan 300 nieuwe artikelen online zijn gekomen op mijn site? En dat ik nog nooit zoveel en vaak in de keuken heb gestaan om lekkere gerechten en baksels te proberen? En dat ik 23 boeken uit heb gelezen het afgelopen jaar? En dat ik het jaar precies afsloot met 28 weken zwangerschap van ons tweede zoontje? Ik blik nog even terug op het onvergetelijke jaar 2019 en hoop van harte dat je 2020 goed bent begonnen.

Runnen van een webshop en de wens om illustrator te zijn

2019 was het jaar waarin ik grote successen mocht boeken met mijn onderneming. Ik hielp veel ondernemers door hen te begeleiden bij de vliegende start van hun bedrijf en/of door slimmer te werken. Ook besloot ik te starten met een nieuw avontuur; momenteel bewandel ik het pad om illustrator te worden. Anne en ik lanceerden onze webshop Wonderzoet.nl waarin we liefdevolle producten plaatsen die ik met veel plezier voorzie van illustraties en tekst. Zo gaaf om een webshop te kunnen runnen! Wist je bijvoorbeeld dat we wekelijks een nieuw product lanceren? Zo zie je regelmatig nieuwe items in het assortiment die we met veel liefde creëren.

Liefde voor chocolade, nesteldrang XXL en geen leesdoel

Het afgelopen jaar ben ik thuisgekomen. Letterlijk in ons huis omdat het meer dan ooit voelt als thuis, maar ook in mijzelf. Ik voel mij rustiger en sterker, maar vooral de persoon die ik graag wil zijn. Ik hoop dit gevoel ook in 2020 vast te kunnen houden en straks een liefdevolle moeder van twee zoontjes te mogen zijn. Wist je dat we in 2019 meer dan duizend spullen hebben weggedaan? Was dit een extreme ontspulactie of nesteldrang XXL? En dat ik voor het eerst brocollisoep heb gemaakt (aanrader!)? En dat de inhoud van mijn kledingskast met 2/3 is geslonken, omdat ik alleen nog maar wil dragen waar ik blij van word? En dat ik opeens van chocolade ben gaan houden, terwijl ik tot 2019 chocolade vies vond? Dat ik voor het eerst geen leesdoel had, maar toch heb genoten van uren leesplezier (en ik 23 boeken heb gelezen). Welke random feitjes kan jij opnoemen over jouw 2019?

Snollebollekes, hoge bergen en een onwijs dure stofzuiger

Ik luisterde dankzij mijn lieftallige zoon 365 dagen van het jaar naar Snollebollekes en bezocht zeker 43 keer een bouwplaats. We waren in Oostenrijk op 2000m hoogte dankzij de zonnige Kitzbüheler Horn die we als gezin bezochten en we doken 12 keer het zwembad in het afgelopen jaar met ons kleine vriendje. Ik draaide om de drie dagen een wasje en gaf nooit eerder zoveel geld uit aan een stofzuiger die mijn leven positief heeft veranderd. 2019 was ook het jaar waarin ik eindelijk fotoboeken maakte (al begon ik er pas eind december mee, deze kanttekening mag niet ontbreken). Ook was de zomer van 2019 het jaar waarin onze tuin een kleurexplosie werd aan wilde bloemen, groentes en fruit omdat Lucas zo enthousiast ontzettend veel zaadjes in de grond had gestopt. Duidelijk met liefde gezaaid, want alles kwam uit! En we aten veel ijsjes, ontelbaar veel ijsjes.

2019 was een onvergetelijk jaar en ik ben benieuwd met welke leuke feitjes ik terug kan blikken op 2020. Welke random feitjes kan jij over jouw 2019 jaar benoemen? Het is een leuke uitdaging om hierover na te denken voor jezelf.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Dit bericht heeft 3 reacties.

 1. Romy

  Wat een fijne terugblik op het afgelopen jaar. Inclusief de stofzuiger die het geld zo te horen meer dan waard was! ;) Dat feitje paste ook bij mijn jaar: een goede stofzuiger bleek ook in mijn geval – in combinatie met een langharige kat – geen overbodige luxe, haha. Wat mooi trouwens dat je zo van jullie webshop geniet. Ik hoop dat 2020 je in alle opzichten nog veel meer leuke dingen zal brengen.
  Romy onlangs geplaatst…Mijn ondernemersverhaal | Waarom ben ik gaan ondernemen?My Profile

 2. Rachel

  Wat een heerlijk jaar heb je gehad zeg, en chocolade.. wie is daar nou niet gek op? haha! Ik had 1,5 week vrij.. maar het voelde als een lang weekend. Ik ben dus nog niet helemaal lekker uitgerust. Thanks for sharing en nog de beste wensen :)
  Rachel onlangs geplaatst…Fittergy The Vegan SwitchMy Profile

 3. Sanne

  Wat leuk deze opsomming van feitjes. Geeft toch een heel leuk inkijkje in je leven. Om dat Snollebollekes moest ik wel eventjes lachen. Ik wist trouwens helemaal niet dat je ook een webshop had. Daar ga ik dus zo een kijkje nemen! Ik wens je al het beste voor 2020, dat wordt voor jullie ongetwijfeld een prachtig jaar.
  Sanne onlangs geplaatst…Terugblikblog #12: december 2019My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge