Blog

Lucky List – Trouwfeest, #WinterBBB en leesflow

Het is tijd voor een lijst vol lichtpuntjes! Januari was een goedgevulde maand vol hoogtepunten en een volle agenda, er gebeurde veel en ik vond het wat lastiger om gas terug te nemen door de mooie ervaringen die op mijn pad kwamen. Maar dat was dan ook absoluut geen straf, want mijn Lucky List is héél erg lang. Lees je gezellig mee? 

I said yes to the dress – Natuurlijk mag dit geweldige nieuws niet ontbreken op deze Lucky List, ik ben hartstikke blij dat ik zo snel al dé jurk heb gevonden. Dat scheelt stiekem toch veel stress en omdat de jurk mij zo overkwam was de verrassing eigenlijk nog groter. Ik vond de zoektocht geweldig, je kunt hier meer over lezen in dit artikel. 

Bruiloft talk – Nu we het over de jurk hebben, kan ik stiekem ook verklappen dat er nog veel meer is geregeld in deze korte tijd dat we zijn verloofd. Dat moet stiekem ook wel, want we hebben besloten om deze zomer nog te gaan trouwen! De locaties, trouwambtenaar, auto, videograaf en fotograaf, bruidstaart en zelfs hapjes en drankjes zijn al rond, nu kunnen we even ontspannen en lekker genieten van de puntjes op de i. Daar hebben we gelukkig nog de tijd voor, wij hebben er al zoveel zin in!

DJ – Bij de bruiloft hoort natuurlijk ook een goed feest, althans wij vinden dat erg belangrijk. We houden ontzettend van lekker dansen en willen dan ook dat het dak eraf gaat die avond. Omdat ik graag alles zelf zou willen doen en ik regelmatig events organiseer waardoor ik weet dat het inzetten van experts voor ontspanning zorgt, gingen wij opzoek naar een partij met garantie voor kwaliteit. Maar waar let je dan op? Daar schrijf ik binnenkort nog een artikel over, maar ik kan je vertellen dat ik alle vertrouwen heb dat de avond onvergetelijk zal worden. We hebben al een persoonlijk gesprek inclusief advies op maat ontvangen waardoor ik nu al niet kan wachten tot ons trouwfeest, het gaat echt waanzinnig worden al zeg ik het zelf haha. Omdat ik weet dat er veel lezeressen met trouwwensen en/of plannen zijn die graag op mijn blog een kijkje nemen ter inspiratie, verklap ik alvast dat SKYFLY op ons trouwfeest zal draaien. Alles is bij hen mogelijk, behalve een lege dansvloer en omdat zij het eerste DJ bedrijf van Nederland zijn met het Keurmerk Trouwen met STER van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie, is het echt een aanrader om snel te kijken mocht je interesse hebben voordat ze volgeboekt zijn! Ik heb er zin in! Extra leuk? Zij organiseren ook Weddingday Sensation, de ultieme bruilofervaring om de voorpret een boost te geven voor je trouwdag.

Lekker lezen – Ik zit helemaal in de leesflow en dat is maar goed ook, want er komen zoveel pareltjes uit dat ik zou willen dat ik vijf boeken tegelijkertijd kon lezen. Of dat mijn dag alleen maar uit lezen, lezen en nog meer lezen zou bestaan. Ik kan ontzettend van mooie boeken genieten en het is voor mij de ultieme manier om te ontspannen. Love it!

Samen 50 party – Jord en ik vierden dat we samen 50 jaar waren met vrienden! Natuurlijk was dit een reden voor en feestje met als thema grijs en saai. Mijn kanten granny jurkje werd afgestoft, voor Jord had ik een grijze pruik gehaald en een lichtgevend strik (lekker fout!) en de avond was gezellig en erg grappig. Zo speelden we onder andere Bingo (met extra duffe prijzen) en Jongens tegen de meisjes, hilarisch!

De Winter Books, Blogs en Borrel – Yes, het event dat ik namens VBK Media mocht organiseren is geslaagd! Ik vond het geweldig om dit event te mogen organiseren en het was echt tof om met zoveel getalenteerde mensen dit feest kleur te mogen geven. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier mijn vlog! 

6000 volgers op Instagram – Is dit echt?! Wat een gigantisch aantal, dit voelt toch zo onwerkelijk. Zeker als ik dit nu opneem in deze Lucky List, het is een hele bijzondere mijlpaal om dit te kunnen bereiken op mijn favoriete socialmediakanaal. Geweldig, dankjewel voor het volgen lieve allemaal!

Home is where the heart is – We wonen inmiddels al een half jaar in dit fijne huis en het was daarom de hoogste tijd om de puntjes op de i te zetten. Zo gingen we aan de slag met (heel sexy) de wc, die was nog niet naar wens en is nu helemaal af. Ik schilderde enkele muurtjes in de kleur Early Dew, bracht op de juiste plekken accessoires en plantjes aan en restylede de woonkamer. Klaar voor het voorjaar!

Al met al was januari een drukke maand waarin de agenda behoorlijk overstroomde. Niet zo gek eigenlijk als ik bovenstaande teruglees… Iets waar ik in februari toch graag aan wil werken, immers is het erg intensief om in dit tempo door te blijven gaan en even op adem komen kan ook echt geen kwaad. Ik ben benieuwd naar de lichtpuntjes in februari en ik hoop natuurlijk dat januari een topmaand voor je is geweest. Geniet van de maand van de liefde!

Welke hoogtepunten heb jij ervaren tijdens januari? 

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.