Blog

Lucky List #9 – 1111 volgers, nieuw haar en vakantie

Zakynthos
Als ik kijk naar bovenstaande foto dan voel ik weer het ultieme geluk door mijn aderen stromen. De foto is gemaakt op Zakynthos (Griekenland), waar mijn vriend en ik afgelopen week waren om op te laden en zon te vangen. Maar mijn lijst met geluksmomentjes is nog veel langer, kijk je mee?

Zakynthos
Natuurlijk staat deze topper op de eerste plek, want het was een onvergetelijke vakantie waardoor ik weer beter in mijn vel zit. Ook was de vakantie extra bijzonder, omdat ik eindelijk weer even geen pijn had in mijn lichaam. Waarschijnlijk komt het door de temperatuur, maar ik hoor het vaker dat landen als Griekenland en Spanje heel erg fijn zijn voor mensen met reuma of fibromyalgie. En ik had niet verwacht dat het verschil zo voelbaar zou zijn, het was echt even een verademing. Minpuntje is wel dat ik in Griekenland helemaal geen last had, maar toen ik vervolgens het vliegtuig weer hier uitstapte de pijn gelijk weer terugkwam en ik nu moeite heb om eraan te ‘wennen’.

Snorkelen
Mijn vriend haalde mij over dat we echt moesten gaan snorkelen. Ik geloofde toen nog niet dat ik daadwerkelijk de zee in zou gaan, maar we schaften dure setjes aan (ik koos voor een zwarte vanwege de betere match met mijn bikini, haha alsof een vis daar op gaat letten!) en er zou gesnorkeld worden in Griekenland. En we hebben het ook nog eens gedaan! We gingen een dag op excursie met een boot rondom het eiland en toen sprong ik dapper van de boot af en snorkelden we vlakbij een grot en daar was het méga diep en waren schattige visjes. Ook hebben we gesnorkeld bij het beroemde Scheepswrak van Zakynthos, daar was de zee blauwer dan blauw. Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit zou doen, maar het is echt heel erg mooi! Als je de gelegenheid krijgt om te snorkelen in helder water: doe het, zelfs deze angsthaas (me, myself and I) durfde het!

Verslingerd & Verkikkerd
Lisette Jonkman maakte mij heel erg blij met haar geweldige boeken Verkikkerd en Verslingerd. Dankzij haar heb ik zelfs de smaak weer te pakken om meer te gaan lezen en voelt het weer als pure ontspanning. Ik heb ontzettend van de boeken genoten, mocht je er meer over willen weten dan kan je ook mijn recensie erbij pakken.

1111 volgers op Bloglovin
Wauw ik knijp mijzelf nog steeds, 1111 volgers op Bloglovin is zo’n mooi en ongelooflijk groot aantal! Ik vind het heel erg bijzonder dat zoveel lieve mensen mijn blog volgen en ben heel erg dankbaar dat dit aantal ook nog eens zo blijft groeien. Het is de ultieme bekroning om jullie lieve reacties te lezen en berichtjes te ontvangen, maar zo’n mijlpaal is ook


Bambi
Mijn vriend en ik besloten nog even van het herfstzonnetje gebruik te maken en gingen lekker wandelen buiten. We namen oud brood mee en gingen eerst de hertjes bij ons om de hoek voeren, ik vind ze zo schattig dat ik er echt niet weg te slepen ben. En ze niezen ook nog eens méga grappig en maken lieve geluidjes, ik ben er weg van. Later wil ik ook graag een Bambi!

Nieuw haar
Ik ben naar de kapper geweest én heel erg blij met het eindresultaat. Aangezien deze combinatie niet bij iedereen vaak voorkomt staat het natuurlijk op mijn Lucky List. De lengte is bijna hetzelfde gebleven, maar ik heb héél veel extra laagjes erin. Het wassen van mijn haren kost veel energie (voor de nieuwe lezers: ik heb CVS en Fibromyalgie), maar ik vind de lengte heel vrouwelijk en mooi staan. Daar wil ik niet zomaar vanaf, ook omdat het jaren heeft geduurd voordat ik eindelijk deze lengte kon krijgen. Maar lang haar is ook veel gewicht en als je het moet wassen kost het extra energie. Daarom heb ik met de kapper besproken wat mogelijk is en zij dacht heel goed met mij mee. Extra veel laagjes én dezelfde lengte is het eindresultaat. Me so happy!

Winterdekbed & kruik
Ik ben een koukleum, maar dan al vanaf het moment dat het kwik onder de twintig daalt. En daarom slapen we al sinds half augustus weer onder een winterdekbed, loop ik het hele jaar door op sloffen en kan je mij uittekenen met een kruik onder de arm. Hoe warmer, hoe beter!

Rozen
Toen we thuiskwamen van vakantie stonden er prachtige witte en rode rozen op onze tafel die we hadden gekregen van vrienden. En een week later staan ze nog steeds net zo mooi, zo bijzonder! Zit overduidelijk warmte en liefde in, ze zijn prachtig en ruiken heerlijk.

Nieuwe baan
Afgelopen week ben ik begonnen met mijn nieuwe baan als marketingmedewerker. Het bevalt ontzettend goed, de werkzaamheden vormen een verlengstuk van mijn interesses en hobby waardoor ik moeite moet doen om mijzelf weg te trekken van werk. Ook het team is heel warm en hartelijk, ik voel mij er helemaal op mijn plek.

Welke lichtpuntjes zijn er op jouw pad gekomen de laatste tijd?
Liefs Dagmar
Follow me on

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.