Blog

Lucky List #21 – Nieuw huis, opnames en hardlopen

Er was eens een heel gelukkig meisje die met een mega grijns van blijdschap naar haar laptopscherm keek en dacht ‘Waar moet ik nu eens beginnen’. En zo staat alsnog de eerste zin van dit artikel op het virtuele papier, dat was nog flink lastig. Hoe begin je namelijk een Lucky List als er eigenlijk geen woorden zijn die je geluk kunnen omschrijven? Verder dan dat het een bizarre lijst is van hoogtepunten waarbij ik mijzelf blauw knijp kom ik namelijk niet. Het voelt alsof ik mijn dromen leef, terwijl de realiteit nog beter is dan mijn dromen. Kijk je mee?

♧ De hypotheek is rond – Natuurlijk staat deze op nummer één van de Lucky List. Echt zo’n avontuur en spannend hoofdstuk, maar mijn vriend en ik hebben onze eerste woning gekocht en het is echt een heel mooi huis. We kunnen echt niet wachten om er een thuis van te maken. Eind mei krijgen we de sleutel en nu de hypotheek rond is, is het officieel. Proost! 

♧ Opnames RTL Late Night & Lekker Nederlands – Echt superleuk, mijn vriend en ik mochten aanwezig zijn bij de opnames van het programma Lekker Nederlands. Ik was als méga fan van Jeroen vereerd om erbij te mogen zijn en wat is het programma superleuk! We hebben 1,5 uur non-stop gelachen tot tranen toe. Onwijs leuk om het mee te mogen maken. RTL Late Night was ook fantastisch, ik mocht mee om onze auteur Hetty Verolme te begeleiden. Zij vertelde over haar heftige ervaring in concentratiekamp Bergen-Belsen en heeft tevens het boek De kleine moeder van Bergen-Belsen geschreven. Echt heel bijzonder om bij de opnames te mogen zijn en wat knap dat het allemaal live gebeurt! Ook het optreden van Di-rect was waanzinnig, het dak ging eraf! 

  Het Yoga-event – Echt zo gaaf, ik mocht helpen om het Yoga-event van Kosmos Uitgevers te organiseren en ook was ik erbij om deel te nemen aan de workshops. Wat was het inspirerend en fijn! Meer over dit event kan je lezen in dit artikel. Echt supergezellig om dit met lieve blogvriendinnetjes te mogen ervaren!

♧ Nieuwe meubels – Yay, toen we hoorden dat de hypotheek rond was hakten we de knopen door. We kochten verf, laminaat, de eettafel, tv-meubel, salontafel én een bedframe… Ook de stroopwafels moesten mee. Ik kreeg onwijs trek (van al die keuzes krijg je honger!) en deze lagen er toevallig haha. We zijn nu al goed geslaagd en alles verloopt volgens plan of zelfs beter, please houden zo! 

♧ Fotograferen – Help mijn vrouw heeft een hobby! Eh nee, gelukkig schreeuwt mijn vriend dit niet wanhopig uit, maar ik heb wel een fantastische hobby herontdekt. Door de verhuizing en het inpakken heb ik mijn lenzen van mijn camera gevonden en afgestoft. Nu schiet ik erop los en echt genieten om het weer toe te passen, in plaats van alleen met mijn mobiel foto’s te maken. Echt een feestje! Klik hier om er meer over te lezen. 

♧ Selecteren, opruimen en inpakken – De verhuisdozen staan klaar om gevuld te worden en dat hebben we geweten ook. We kiezen elke keer een deel uit om de spullen te selecteren, te ordenen en in te pakken. Gebruiken we het amper of niet? Dan gaat het in een aparte doos zodat anderen kunnen kijken of zij het nog kunnen gebruiken. En anders zetten we het op Marktplaats of brengen we het naar de kringloop. Hebben we opeens behoorlijk veel spullen verzameld, wow! Voelt zo goed om lekker straks een frisse start te mogen maken. Ook mijn mini bibliotheek moest eraan geloven, de hele woonkamer lag vol met stapels boeken haha. 

♧ Ontspannen met vrienden – Hard werken proberen we zo goed mogelijk te combineren met ontspanning. Anders lopen we leeg met zulke lange dagen. Gezellig samen of met vrienden, we genieten er volop van. Zo zijn we naar de film geweest, hielden we spelletjesavonden en hebben we ook gegourmet. Zo leuk! 

♧ Langer licht – Yes, de dagen worden langer en puur genieten van langer licht. Om 20:00 kunnen de lichten nog steeds uitblijven, echt een heerlijk gevoel en het geeft energie!

♧ Contractverlening – Yes, mijn contract bij de uitgeverij is verlengd! Ik mag tot eind december de marketing & PR doen voor prachtige titels en daar ga ik onwijs van genieten en hard voor aan de slag. Choose a job you love and you’ll never have to work a day in your life! 

♧ Mini Marathon & 10 kilometer – Samen met Anne knalden we in Rotterdam op de Mini Marathon naar de finish. We vlogen erover heen door weer en wind, kwamen doorweekt aan met soppende schoenen en hadden nog zeker wat uurtjes nodig om op te warmen. Maar we hebben gerockt en wat gaf het een kick om deze run uit te lopen! Ook heb ik goed nieuws op het gebied van mijn hardloopschema voor de 10 kilometer, ik heb deze namelijk al gelopen en het ging onwijs lekker! Laat 16 mei (de Nike Women’s Run te Amsterdam) maar komen! 

Deze Lucky List staat vol geluksmomenten en is ontzettend overweldigend. Toen april begon, had ik nooit verwacht dat deze maand zo zou kunnen lopen. Al waren mijn vriend en ik natuurlijk al wel een tijdje bezig met deze woning, maar konden we in april pas echt meedelen dat we hiervoor zijn gegaan. Aan de andere kant was deze maand ook onwijs intensief, waarbij ik in mei goed moet opletten om mijn energie op de juiste manier te doseren om alles vol te houden. Het is soms echt doorbijten, maar hard werken wordt meer dan beloond. Op werk maak ik nu lange dagen en al het regelen rondom de verhuizing vergt ook veel inspanning. Tot nu toe gaat het super *afkloppen* en genieten we van dit proces. We zijn nog verliefder geworden op de woning én op elkaar.

Wat staat er op jouw Lucky List? En wat vormde jouw hoogtepunt van de afgelopen week? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook Bloglovin Twitter Instagram Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.