Blog

Lucky List #20 – Events, vrienden, gesnurk en Netflix

Spring is in the air! Ik bloei helemaal op als de eerste zonnestralen van het lentezonnetje op de huid voelbaar zijn. Kan jij daar ook zo van  genieten? Fluffy lammetjes, groene knopjes aan de bomen, vrolijke gezichten op straat en eindelijk wordt de winterjas vervangen door een heerlijke trenchcoat of jack. De lente is liefde op het eerste gezicht en natuurlijk mag het niet ontbreken op mijn Lucky List. Nieuwsgierig wat er nog meer op staat? 

♧ Netflix – Yes yes yes, we hebben Netflix! Ik keek zelden films, maar sinds kort ben ik helemaal om en zie ik dit als de ultieme manier om lekker te ontspannen na een dagje bergen verplaatsen. Ik heb al veel films gezien in een relatief korte tijd dankzij Netflix en ben momenteel verslaafd aan Gossip Girl, zo leuk om te zien! Echt een gouden uitvinding als je het mij vraagt.

50 maanden samen – Ja, wat een mijlpaal! Mijn vriend en ik waren 50 maanden samen en onze band is sterker dan ooit. Het voelt echt zo goed en dat na zo’n lange periode. Op naar de 50 jaar haha. Zouden we dan rollatorraces gaan houden? Of hebben we dan vliegende auto’s en Google Glasses in plaats van Bingo? 

♧ #UPRDigitalSeeds en The Beauty Store – Wauw wat was dit een onvergetelijke dag. Ik ging naar Amsterdam waar ik 2 events mocht bezoeken en ik had nog een week spierpijn van de zware goodiebags die we mee hadden gekregen. Ik heb nog nooit zoveel ontvangen, echt heel bijzonder en speciaal. Het was ook nog eens onwijs gezellig met lieve bloggers, mijn plog van deze dag kan je hier bekijken

Lenteeeeeeeeeee – Hoeraaaaaaaaaa, het is officieel lente! De schattige groene sprietjes op de grond, de fluitende vogeltjes in de bomen, de lammetjes en de eerste zonnestralen. Puur genieten nietwaar? De lente mag echt niet ontbreken op deze Lucky List! 

Zomercollecties – Yay, de eerste persberichten met zomercollecties stromen de inbox binnen. Het voelt dan ook echt dat we de warmere dagen ingaan en daar heb ik ontzettend veel zin in. Als ik naar buiten kijk, tsja dan moet het weermannetje op de wolk nog sprongen maken, maar in theorie gaan we lekker richting de zomer toe, I love it! 

Vrienden & vriendinnen – De laatste tijd heb ik veel lieve vrienden en vriendinnen gezien, ik merk aan mijzelf dat ik er onwijs van geniet om samen met hen te zijn. Logisch ook, want het zijn stuk voor stuk inspirerende, warme en lieve persoonlijkheden. Voelt echt bijzonder om door zoveel lieve mensen te worden omringd. Net als dat jullie ook aanvoelen als vriendinnen, dat maakt het bloggen voor mij extra bijzonder. 

Mijn werk – Een drukke tijd is aangebroken, maar ik heb het echt ontzettend naar m’n zin. Ik word omringd door lieve collega’s, mag werkzaamheden oppakken waar ik blij van word en van de projecten die we aangaan krijg ik veel energie. Ik moet dan ook meer opletten dat ik niet te lang blijf doorwerken in plaats van dat ik naar de klok kijk om te hopen dat de tijd vliegt. Nee, juist andersom. Ik kijk naar de klok en baal dan bijvoorbeeld dat de halve dag al weg is, omdat ik het zo leuk vind. Nu nog even goed de balans vinden tussen werk, privé en me-time, dan is het perfect. Ik ben echt heel dankbaar dat ik nu al mijn droombaan mag vervullen, echt heel bijzonder en fijn. 

Snurkende Poes – Als Poes slaapt dan heeft ze van die fases dat ze even begint te snurken. Dit is zo ontzettend grappig, want het is een soort combinatie van pruttelen, een menselijke snurk en een baby brabbel geluidje. Kan je het je voorstellen? Ik kan niet anders dan elke keer in de lach schieten wanneer ze weer begint, Poes is echt funny & fluffy! 

♧ Angst overwinnen – Met mijn vriend ging ik naar de dierentuin met veel reptielen, mijn vriend vindt dat ontzettend interessant en werd er heel blij van. Ik iets minder, ik vond het vooral doodeng. Totdat we een presentatie kregen over slangen en spinnen, waar ik voorheen dus panisch van werd alleen al als ik eraan dacht. Dit werd zo leuk gedaan dat mijn angst plaats maakte voor nieuwsgierigheid en vervolgens bijna enthousiasme. Wel gematigd, want ik voelde nog steeds mijn hart in mijn keel tekeergaan. Ik ben van een trauma voor spinnen naar een slang om mijn nek gegaan en mijn vriend hield zelfs een vogelspin vast. Wat ik allemaal wel niet voor hem over heb haha. Echt een onvergetelijke ervaring! Deze dag op repeat? Pfoeh, één keer zo’n heldendaad is wel genoeg toch?

Mijn snelste 5km ooit – Dit gaf zo’n kick, ongelooflijk. Ik ging hardlopen terwijl de dag begon met een terugval. Ik krabbelde langzaam op en beetje bij beetje kon ik meer doen. Toen ik eenmaal naar buiten ging met mijn vriend besloten we een rondje te gaan hardlopen, net zolang als ik het zou volhouden. En de pijn werd minder en minder totdat het voelde alsof ik vloog. Uiteindelijk liep ik in 30:30 mijn snelste 5 kilometer ooit. De wonderen zijn de wereld zeker nog niet uit! 

Wat staat er op jouw Lucky List?

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.