Lucky List #20 – Events, vrienden, gesnurk en Netflix
Lenteeeeee ☀️ Wat een heerlijke lazy Sunday! Enjoy ✨ #happy #sun #spring #daisy #flower #fun #love

Lucky List #20 – Events, vrienden, gesnurk en Netflix

Spring is in the air! Ik bloei helemaal op als de eerste zonnestralen van het lentezonnetje op de huid voelbaar zijn. Kan jij daar ook zo van  genieten? Fluffy lammetjes, groene knopjes aan de bomen, vrolijke gezichten op straat en eindelijk wordt de winterjas vervangen door een heerlijke trenchcoat of jack. De lente is liefde op het eerste gezicht en natuurlijk mag het niet ontbreken op mijn Lucky List. Nieuwsgierig wat er nog meer op staat? 

♧ Netflix – Yes yes yes, we hebben Netflix! Ik keek zelden films, maar sinds kort ben ik helemaal om en zie ik dit als de ultieme manier om lekker te ontspannen na een dagje bergen verplaatsen. Ik heb al veel films gezien in een relatief korte tijd dankzij Netflix en ben momenteel verslaafd aan Gossip Girl, zo leuk om te zien! Echt een gouden uitvinding als je het mij vraagt.

50 maanden samen – Ja, wat een mijlpaal! Mijn vriend en ik waren 50 maanden samen en onze band is sterker dan ooit. Het voelt echt zo goed en dat na zo’n lange periode. Op naar de 50 jaar haha. Zouden we dan rollatorraces gaan houden? Of hebben we dan vliegende auto’s en Google Glasses in plaats van Bingo? 

♧ #UPRDigitalSeeds en The Beauty Store – Wauw wat was dit een onvergetelijke dag. Ik ging naar Amsterdam waar ik 2 events mocht bezoeken en ik had nog een week spierpijn van de zware goodiebags die we mee hadden gekregen. Ik heb nog nooit zoveel ontvangen, echt heel bijzonder en speciaal. Het was ook nog eens onwijs gezellig met lieve bloggers, mijn plog van deze dag kan je hier bekijken

Lenteeeeeeeeeee – Hoeraaaaaaaaaa, het is officieel lente! De schattige groene sprietjes op de grond, de fluitende vogeltjes in de bomen, de lammetjes en de eerste zonnestralen. Puur genieten nietwaar? De lente mag echt niet ontbreken op deze Lucky List! 

Zomercollecties – Yay, de eerste persberichten met zomercollecties stromen de inbox binnen. Het voelt dan ook echt dat we de warmere dagen ingaan en daar heb ik ontzettend veel zin in. Als ik naar buiten kijk, tsja dan moet het weermannetje op de wolk nog sprongen maken, maar in theorie gaan we lekker richting de zomer toe, I love it! 

Vrienden & vriendinnen – De laatste tijd heb ik veel lieve vrienden en vriendinnen gezien, ik merk aan mijzelf dat ik er onwijs van geniet om samen met hen te zijn. Logisch ook, want het zijn stuk voor stuk inspirerende, warme en lieve persoonlijkheden. Voelt echt bijzonder om door zoveel lieve mensen te worden omringd. Net als dat jullie ook aanvoelen als vriendinnen, dat maakt het bloggen voor mij extra bijzonder. 

Mijn werk – Een drukke tijd is aangebroken, maar ik heb het echt ontzettend naar m’n zin. Ik word omringd door lieve collega’s, mag werkzaamheden oppakken waar ik blij van word en van de projecten die we aangaan krijg ik veel energie. Ik moet dan ook meer opletten dat ik niet te lang blijf doorwerken in plaats van dat ik naar de klok kijk om te hopen dat de tijd vliegt. Nee, juist andersom. Ik kijk naar de klok en baal dan bijvoorbeeld dat de halve dag al weg is, omdat ik het zo leuk vind. Nu nog even goed de balans vinden tussen werk, privé en me-time, dan is het perfect. Ik ben echt heel dankbaar dat ik nu al mijn droombaan mag vervullen, echt heel bijzonder en fijn. 

Snurkende Poes – Als Poes slaapt dan heeft ze van die fases dat ze even begint te snurken. Dit is zo ontzettend grappig, want het is een soort combinatie van pruttelen, een menselijke snurk en een baby brabbel geluidje. Kan je het je voorstellen? Ik kan niet anders dan elke keer in de lach schieten wanneer ze weer begint, Poes is echt funny & fluffy! 

♧ Angst overwinnen – Met mijn vriend ging ik naar de dierentuin met veel reptielen, mijn vriend vindt dat ontzettend interessant en werd er heel blij van. Ik iets minder, ik vond het vooral doodeng. Totdat we een presentatie kregen over slangen en spinnen, waar ik voorheen dus panisch van werd alleen al als ik eraan dacht. Dit werd zo leuk gedaan dat mijn angst plaats maakte voor nieuwsgierigheid en vervolgens bijna enthousiasme. Wel gematigd, want ik voelde nog steeds mijn hart in mijn keel tekeergaan. Ik ben van een trauma voor spinnen naar een slang om mijn nek gegaan en mijn vriend hield zelfs een vogelspin vast. Wat ik allemaal wel niet voor hem over heb haha. Echt een onvergetelijke ervaring! Deze dag op repeat? Pfoeh, één keer zo’n heldendaad is wel genoeg toch?

Mijn snelste 5km ooit – Dit gaf zo’n kick, ongelooflijk. Ik ging hardlopen terwijl de dag begon met een terugval. Ik krabbelde langzaam op en beetje bij beetje kon ik meer doen. Toen ik eenmaal naar buiten ging met mijn vriend besloten we een rondje te gaan hardlopen, net zolang als ik het zou volhouden. En de pijn werd minder en minder totdat het voelde alsof ik vloog. Uiteindelijk liep ik in 30:30 mijn snelste 5 kilometer ooit. De wonderen zijn de wereld zeker nog niet uit! 

Wat staat er op jouw Lucky List?

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 49 reacties.

 1. Justine

  Prachtige lucky list! Ik ben zo blij voor je dat je je droombaan hebt gevonden, je straalt er echt door! :)
  Justine onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

 2. Celeste

  Wat een prachtige lucky list weer! Vind dit soort dingen altijd zo leuk om te lezen, begint mijn dag meteen lekker vrolijk! Iets wat ik de laatste tijd vooral ontdekt heb, is vreemde vertellen dat ze mooie schoenen, een mooie jas, leuk kapsel of wat dan ook hebben (natuurlijk meen ik het wel echt hoor, anders zeg ik niks), als ik dan die lach op hun gezicht zie, word ik ook gelijk vrolijk!
  Celeste onlangs geplaatst…I Wish TAGMy Profile

 3. Manon

  Dit is altijd zo leuk, om zulke lijstjes te zien. Ik vind het heel knap hoor, dat je deels je angst voor spinnen hebt overwonnen. Ik ben ook zó bank voor spinnen. Echt belachelijk eigenlijk, ik moet er echt een keer iets aan doen. Mijn vriend moet wel eens op conferentie voor z’n werk, en het enige waar ik dan aan denk is hoe bang ik ben dat er een spin binnenkomt :P
  Manon onlangs geplaatst…Stevig notenbroodMy Profile

 4. De snurkende kat, heel herkenbaar, dat doen ze hier af en toe ook. Gaaf trouwens dat het op je werk ook goed gaat en dat je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt. En tjah, ik ben ook helemaal lang leve de lente, kom maar op met dat zonnetje. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Essie – Jiggle Hi Jiggle LowMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Heel veel beterschap lieverd <333 Hoop dat je gauw de oude bent!

 5. Denise

  Ah wat een heerlijke Lucky List, ik word er helemaal vrolijk van! Een hele fijne dag vandaag! <33

 6. Esther

  Wat leuk om altijd weer te lezen! Hoe fijn is het om op zo’n jonge leeftijd al je droombaan te mogen vervullen, echt fijn dat je het jammer vind als het bijna tijd is. Dat is nog eens iets anders dan de hele tijd op de klok moeten kijken! Leuke dingetjes staan erop zeg. Liefs
  Esther onlangs geplaatst…A picture a day #4 – Rozen, smoothies en outfit!My Profile

 7. Sophie

  Heerlijke lucky list (ik voelde me echt helemaal up to date omdat ik alle artikelen van de lijst heb gelezen woehoe! Stalker much? :D) en wat gaaf dat je op je werk zoveel mooie projecten mag aanpakken! Je bent een topper!
  Sophie onlangs geplaatst…Vichy Pureté Thermale Micellaire OlieMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha aah dat is alleen maar juist super superlief! Dankjewel voor je geweldige reactie!

 8. Deisy

  Hier begin ik mijn ochtend nou echt vrolijk mee haha! Ik ben zo blij dat je lekker in je vel zit en dat je op je werk lekker kan doen waar je gelukkig van wordt: dat is namelijk zo belangrijk. Ook alle andere doelen die je hebt gehaald zijn overigens prachtig. Vooral zo blijven doorgaan meis ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Wat ik graag had willen weten toen ik jong was: de liefdeMy Profile

 9. Ariane

  Wat een leuke lijst.
  Ik vind het mooi hoe je blij kan worden van kleine dingen. Soms zijn het de kleine dingen die je dag goed maken (:
  Ariane onlangs geplaatst…Mijn favoriete appsMy Profile

 10. Danielle

  Ahh wat een mooie lucky list!

  Over de mijne moet ik toch wat meer gaan nadenken..

  in ieder geval 1 broekmaat kleiner!! Maar dat voelt zo opervlakkig haha
  Danielle onlangs geplaatst…Recept| Tonijn pastaMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah heel lief je reactie dankjewel! En het is echt niet oppervlakkig, maar juist iets om heel trots op te zijn als het je een goed gevoel geeft. Op de Lucky List staan niet alleen grootse en spectaculaire momenten, juist klein geluk maakt een dag speciaal <3

 11. Marion

  Snurkende katten ken ik nog niet. Ik weet wel dat ons logeerhondje soms droomt. Dan bewegen z’n pootjes in zijn slaap en dan hoor je een heel zacht ingehouden: ”wwwwoefwoefwoefwoef” Hihiihi, dat is zo grappig! Wat zijn dieren toch geweldig.
  Marion onlangs geplaatst…Just BreatheMy Profile

 12. wendy

  wow 50 maanden samen.. dat klinkt/voelt als 80 jaar! Wel super leuk om lijstjes als deze te lezen!
  wendy onlangs geplaatst…DIY lamp pimpenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha we hopen nog wel minstens 80 jaar van elkaar te kunnen genieten, maar lang is het zeker :)

 13. Linda

  Ik vind het zo knap dat je zo groeit en openbloeit op je werk, ik hoop dan ook van harte dat je de ultieme balans gaat vinden. Zelf vind ik Netflix heerlijk als ik mijzelf even tot rust moet dwingen en vaak kijk ik even een aflevering van een serie om in de ochtend rustig wakker te worden met een bak koffie en een ontbijtje. Wat een prachtige Lucky List weer Dagmar, eentje waar je U tegen zegt :) hihi
  Linda onlangs geplaatst…Lush Full of Grace (nacht) serumMy Profile

 14. lonneke

  Ah wat een heerlijk artikel weer lieverd!
  Ik ben zo blij voor je dat je baan helemaal is waar je blij van wordt.
  De balans ga je wel vinden, dat komt vanzelf!
  En 50 maanden alweer, wauw. Ik wens je al het geluk samen!
  Liefs Lonneke
  lonneke onlangs geplaatst…Outfit: Blue & White kinda dayMy Profile

 15. Karlijn

  Jij maakt altijd van die fijne lijstjes. En elke keer leer ik weer iets van je! Wat goed dat je niet meteen tien meter in de lucht sprong van angst bij die slangen. Ik weet niet of ik het je na zou kunnen doen hoor ;)
  Ha een snurkende poes klinkt beter dan een snurkende vader. Echt het hele huis kan het horen als mijn vader weer eens snurkt. Welk boek lees je op dit moment? Nog tips? Ik heb net I’ll give you the sun van Jandy Nelson uit en echt, ga het lezen! Zo mooi. X
  Karlijn onlangs geplaatst…Zwevende handen en spiegelsMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah superlief je reactie en geweldige compliment dankjewel <3 Haha een snurkende vader, dat lijkt mij ook geen pretje. Sterkte! Ik heb nét in de bus 'De gloriedagen van Walter Gom' gelezen, echt een boek dat mij positief heeft verrast heel leuk :) Geniet van de avond Xx

 16. Anouk

  Wat een leuke lucky list! Wij hebben thuis ook sinds een week Netflix en seizoen 1 van Gossip girl is binnen een week gekeken. Ideaal!

  1. Dagmar Valerie

   Hahaha ja dat moment hoeft voor mij ook niet op ‘repeat’ haha, maar ik kan het wel afvinken xD

 17. Anita

  Wat een heerlijk lijstje weer. Met stip staat de lente op nummer 1, alhoewel het regent nu en best koud maar ach ik hoef er toch niet doorheen te lopen of fietsen. Dus laat de regen de bloemen, planten en bomen maar verwennen ;)
  Anita onlangs geplaatst…Home made barbecue chicken pizzaMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja vandaag is niet echt een perfecte lentedag, maar het begin is er ;) Gelukkig hoef je niet naar buiten en hopelijk kunnen we er gauw van genieten!

 18. Manon

  Wat een geweldig lijstje, ik vind het knap dat je deels de angst voor spinnen hebt overwonnen, ik denk dat ik jou maar eens moet inhuren haha en ik denk dat wij over 50 jaar vliegende autos hebben!

 19. Elze

  Wat een fijne lijst! Super knap dat je je angst onder ogen hebt gezien, ik kan me dat gevoel niet helemaal voorstellen maar ik weet van vriendinnen wel hoeveel impact dat kan hebben! Die 5K klinkt ook heerlijk, ik ben jaloers!
  Elze onlangs geplaatst…32x leuke ideeën voor een (Action) Floating FrameMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aaah zo superleuk je lieve reactie dankjewel! Heel erg bedankt, yes you made my day! Ik hoop dat je ook een fijne dag hebt <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge