Blog

Behind the scenes #62 – Kraków, de dierentuin + vlog 2

Oktober9

Wauw wat een bizar mooie en bijzondere week! Ik hoop van harte dat jullie dit ook zo hebben ervaren, oktober vloog voorbij en ik gun iedereen vooral veel lichtpuntjes en mooie momenten voor in november. Ik ging onverwacht naar Polen om mijn opa en oma weer te zien, bezocht de dierentuin, mijn haar werd flink geknipt en ik heb veel gewerkt. Daarnaast staat inmiddels mijn tweede vlog online, kijk je mee behind the scenes? Ik neem je graag mee!

Oei wat was het koud in Kraków! We gingen onverwacht even naar Polen, het was zo’n spontaan idee. Via skype spraken we met mijn opa en oma en toen ik precies kon wisselen met de dagen op werk en de vliegtickets ontzettend goedkoop bleken te zijn, besloten we te gaan. Een maand geleden lag ik nog in bikini op het strand van Zakynthos en nog geen drie weken later liep ik in winterjas in Kraków waar de temperaturen onder nul waren. Op bovenstaande foto sta ik op de Grote Markt.

Oma toverde deze foto’s van mij tevoorschijn haha, mini me!

Het was zó koud, dus gingen we lekker even opladen in de shoppingmall bij de Starbucks. En die lekkere donut zag er te aantrekkelijk uit om te laten liggen. Er zat ook nog eens zo’n heerlijke vulling in, yummie!

Hmmm ik móet altijd een precelek eten met zout als ik in Kraków ben. Deze vind ik zo lekker en op de achtergrond zie je Sukienice (Grote Markt).

De laatste foto van mij met lang haar en een duif! Die worden standaard door mij gevoerd haha. Ik kan echt uren kijken naar hoe grappig ze lopen.

Poeh even wennen, maar het is eraf! Een nieuw kapsel en het zit stiekem echt heel erg fijn en lekker. Wat een opluchting, ik ben er blij mee! Waarom ik mijn lange lokken af moest knippen kun je hier lezen.

Ik hoef maar naar deze foto te kijken en ik voel mij weer thuis. Het waren prachtige dagen, ondanks de koud. Fijn om mijn lieve opa en oma weer te kunnen zien en te knuffelen, maar ook lekker bij te praten. Die afstand is niet gemakkelijk, maar hopelijk zijn we snel weer samen.

Ah zo’n leuke verrassing, 1212 volgers van mijn blog op Bloglovin! Echt een onwijs mooi getal en dan te bedenken dat het allemaal mooi en inspirerende mensen zijn die mijn blog volgen, echt heel bijzonder! Het voelt zo magisch en onwerkelijk!

Yay, woensdag ging ik naar het event georganiseerd door O My Bag in Amsterdam. De sfeer zat er goed in en het was zo gezellig met lieve bloggers, onder andere met lieve Rosanne en Josianne. Ik leerde het merk beter kennen en mocht de prachtige collectie bewonderen. Alsof dat niet leuk genoeg was, kregen we ook nog eens een te gekke goodiebag mee.  Mijn verslag kun je hier lezen. Dankjewel voor de onvergetelijke avond!

O my Bag event

Ik moest zo lachen toen ik de linker foto op Instagram voorbij zag komen, want tegelijkertijd maakte ik de rechter foto! Een echte actiefoto!

Met Jord ging ik outfit foto’s maken en de rest komt snel online! Stay tuned!

Wauw wat een week, we sloten het lekker ontspannen af door naar de dierentuin te gaan. We gingen naar Burgers zoo in Arnhem en we hadden een stralende dag uitgekozen. En mijn favoriete dieren moesten natuurlijk váák op de foto haha. Wat een geslaagde week!

Kijk je mee naar mijn vlog?

De komende week wordt druk, want ik ben bezig met het voorbereiden van een heel gezellig event. Ook ga ik naar de persdagen waar ik de nieuwste collecties zal zien van mijn favoriete merken en op werk ga ik allemaal leuke projecten aan waardoor stil zitten er niet bij is. Ik geniet met volle teugen en ik hoop van harte dat jullie dat ook doen!

Wat vonden jullie van de tweede vlog? Een mooie week toegewenst!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.