Blog

Ik vulde de ‘I love summer tag’ in van The Life Factory

10590576_10205291598436487_8254725257244532974_nWie heeft er zin in de zomer? Ik kan echt niet wachten en daarom werd ik extra blij toen ik zag dat ik getagd was door Arne & Frauke van de superleuke blog (yes, ik ben fan!) The Life Factory. Hun blog is meer dan de moeite waard om te volgen, je komt er namelijk de leukste DIY’s-, interieur- en lifestyle gerelateerde posts tegen. De vrolijke I love summer tag wou ik dolgraag invulling geven, kijk je mee naar de vragen en mijn antwoorden? 

1 ☼ Wat is je favoriete ijsjessmaak?
Mango als het gaat om een bolletje ijs, dat vind ik echt heerlijk! En bij waterijsjes kies ik al snel voor een raketje, daar kan ik er zo een doos van opeten haha. Ook zo’n mega Twister-ijsje vind ik superlekker, maar dan baal ik als halverwege het ijsje al een beetje begint te smelten en de helft op je hand of op de grond belandt. Niet cool!

2 ☼ Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
Een bikini is voor mij het ultieme zomeritem. En van die zwierige jurkjes of vrolijke sandaaltjes. En natuurlijk mag de fancy zonnebril niet ontbreken als summer musthave!

3 ☼ Wat is je favoriete zomerse drankje?
Ice tea! Daar kan ik er liters van drinken, Green vind ik trouwens ontzettend lekker maar ook lemon of peach. Je bent een theeliefhebber of niet en dan is de ice tea variant extra fijn voor de warme zomerdagen.

4 ☼ Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?
Lezen in de zon vind ik echt heel ontspannend, maar vliegeren vind ik ook fantastisch (komt het kind in mij weer een beetje naar boven haha). Of luisteren naar de zee terwijl je de zon ziet ondergaan op een hete zomerse dag en het strand langzaam leegloopt. Ja, laat de zomer maar komen want ik kan niet wachten!

5 ☼ Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
Eigenlijk heel basic, want de kans op uitlopen is groot en ik bedek mijn gezicht ook op koudere dagen liever niet met een laagje, laat staan als het zo warm is. Ik kies daarom al snel voor een lichte kleur op de ogen, een likje mascara en een zomerse tint op de lippen. Maar het moet dan niet een plakkerig product zijn hoor, vooral lekker praktisch en subtiel.

6 ☼ Wat is je favoriete zomerse liedje?
Als ik Salsa Tequila van Anders Nilsen hoor dan geef ik graag een draai aan de volumeknop en begint het feestje. Lekker dansen en gek doen, doe je mee?

7 ☼ Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Hmm… iets luchtigs staat dan vaak op het menu. Als tussendoortje kan ik heel erg genieten van watermeloen en als avondeten een lekkere salade. Na een dagje strand vind ik niks lekkerder dan frietjes met satésaus en kip inclusief kroepoek. En sushi kan trouwens altijd toch?

8 ☼ Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
Ik ben bang dat het knutselen en freubelen niet helemaal voor mij is weggelegd, anders zag je hoogstwaarschijnlijk op mijn blog ook meer DIY-artikelen voorbij komen. Wat ik echt een superleuke DIY vond is het zelf gezonde raketjes maken van Anne, want hoi ik ben een raketjes freak. Ook ben ik helemaal weg van deze plantenhangers van The Life Factory. Ook de vrolijke armbandjes van Alyssa vind ik ontzettend leuk!

9 ☼ Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
Ik varieer heel graag tussen geurtjes en vooral in de zomer kan ik er niet genoeg van krijgen. Van DKNY tot Victoria Secret en MEXX, het mag lekker luchtig en zoet! Wist je dat ik in de winter soms expres af en toe juist een zomers luchtje draag? Dan doet het mij denken aan zon,zee en strand en dat geeft energie!

10675710_10205291597436462_4323092205951241465_n

10 ☼ Welke plannen heb je voor de zomer?
Lekker genieten, ontspannen en opladen. Dat staat er vooral op mijn to-do-list. De afgelopen weken waren ontzettend hectisch en ik heb in de zomer helaas geen vrij, maar ik ga absoluut genieten van alle momenten die komen en zoveel mogelijk zon vangen. En natuurlijk plannen we veel leuks in tussendoor, zo gaan we graag op ontdekkingstocht door Nederland of leuke weekendjes weg. En spontaan dagjes naar het strand zijn altijd welkom! Nu we een tuin hebben weet ik ook zeker dat ik hier veel in te vinden zal zijn, wat een luxe!

Ik ben natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar de antwoorden van jou! Vul jij ook de I love summer tag in? Ik tag lieve Kelly, Deisy, Ingeborg , Anniek en Amy!

Ik ben klaar voor de zomer, jij ook? Welke plannen heb jij voor deze zomer?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.