Let’s love life – Ik heb zin in februari!
Welkom in de familie kleine Kerrie ❤️ Mijn troetelplantje volgens Jord haha #oeps Vol liefde! #ikea #love #heart

Let’s love life – Ik heb zin in februari!

Lieve allemaal, het is tijd voor een nieuwe maand! Februari is aangebroken, een maand vol liefde, warmte en geluk! Al is die warmte niet helemaal te vertalen naar wat we buiten zien, ik hoop wel dat we het elkaar kunnen geven. Ik heb zin in deze nieuwe maand, jij ook?

Januari was voor mij een maand waarin het erg druk was en ik echt moeite moest doen om mijn gezondheid overeind te houden als ik het zo mag noemen. Ik kwakkelde enorm, hikte tegen een griepje en een terugval aan en zat er niet helemaal in. Maar blue Monday is geweest (ik vergat serieus mijn laptop mee te nemen naar werk die dag -_-) en gek genoeg stroomt de energie weer door mijn lichaam sinds dit weekend. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met mooie projecten op werk, ik ga marketingplannen schrijven voor heerlijke titels die verschijnen en ik ga natuurlijk weer lekker bloggen. Ook staat mijn to-do lijstje voor de bruiloft goed vol deze maand met allemaal leuks om te realiseren, dus dat is absoluut geen straf. Ik ga namelijk gezellig naar Polen, naar mijn opa en oma, om met hen allemaal leuks te shoppen voor ‘de grote dag’ en ik kan niet wachten om hen weer te knuffelen en te zien. Heerlijk vooruitzicht om weer samen te zijn!

En natuurlijk is het ook tijd voor Valentijnsdag, een commerciële overhypte dag waar ik stiekem eigenlijk toch wel elke keer volop van geniet. Want wie wil er nou niet een bos rozen of een mooi gedicht ontvangen? En of je nu in love bent of happy single bent, iedereen verdient liefde, warmte en geluk! En stiekem zit dat niet in de grootse cadeaus, maar in het kleine. In een glimlach, een compliment of begroeting. Of een chocolaatje, een bloemetje of lief woordje. Of een dikke knuffel en vier kleine woordjes die een groot verschil kunnen maken. En overhypt of niet, de wereld kan wel een portie met extra liefde gebruiken toch?

Ik ga deze nieuwe maand lekker aan de slag met opladen, sterker worden en beter aan mijzelf denken. Een maand lang snoepen, heel lekker eten, niet sporten en amper bewegen hakte er behoorlijk in qua energielevel terwijl ik heel graag allemaal fijne dingen wil ondernemen. En het is eigenlijk zo makkelijk om elke avond voor het slapengaan eventjes naar buiten te gaan om een rondje te wandelen, slapen gaat dan automatisch ook vaak veel beter… En ik moet die snoepkont in mij ook gauw even wat afremmen haha, het is zó verleidelijk! Waar is de stopknop als je het nodig hebt?! Dus hup, weer lekker aan de slag met goede voornemens en van denken naar doen. Van minder moeten naar meer ontspannen en vooral genieten van de fijne tijd. Oh en wat ik ook ga doen: véél lezen. Ik heb de leesflow helemaal te pakken en er komen zoveel heerlijke boeken uit de komende tijd waar ik lang naar uitgekeken heb. Yes, een maand vol gelukspuntjes!

Let’s love life!

Heb jij nog leuke plannen voor februari? Enjoy!

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Dit bericht heeft 18 reacties.

 1. Amy

  Lieve Dagmar, wat is het mooi om al je enthousiaste plannen te lezen! Er staat een hoop moois te gebeuren voor komende maand, super fijn dat je weer even naar je oma en opa kunt. Maar denk je wel echt aan jezelf? Je gezondheid is het allerbelangrijkste! Geniet van alles wat op je pad komt in februari :)
  Amy onlangs geplaatst…Photo Diary #13: Every new day is a chance to changeMy Profile

 2. Anne

  Ik doe met je mee met niet snoepen en veel sporten! Woehoe, kunnen wij! <3

 3. Wanda

  Oh ja, die stopknop… ik ben hem ook al een paar weken kwijt! Januari is ook niet mijn maand, februari eigenlijk ook niet maar er staan wel weer de nodige leuke dingen op de planning, zoals Jeans en De Tweeling. Verder ben ik nog jarig en ga ik nog een dagje naar een kuuroord, dus ach, het komt wel goed met mij en februari!
  Wanda onlangs geplaatst…Januari 2016 in het kortMy Profile

 4. Evelyne

  Februari is een ‘feestmaand’ Mijn verjaardag is op komst, m’n oma & opa vieren hun 60j huwelijk (dat eigenlijk al op 28/12/15 was) & er volgen nog dingen waar ‘k niet direct op kom ;) Veel succes met opladen & het zoeken naar de stopknop ;)
  Evelyne onlangs geplaatst…Rotterdam #2My Profile

 5. Rosanne

  Wat heb je een boel fijne plannen voor de komende maand!
  Heel fijn dat je naar Polen kunt, geniet ervan!
  Rosanne onlangs geplaatst…Throwback sundayMy Profile

 6. Veerlez

  Wat een heerlijk fijne en positieve post! :) Ik krijg helemaal zin in de aankomende maand! Inderdaad een maand vol liefde en geluk! Ik ga op 14 feb met mijn beste vriend naar een concert! :)
  Veerlez onlangs geplaatst…Januari maandoverzichtMy Profile

 7. Sophie

  Wat ben je toch ook een bikkel. Ik begin in februari weer met hockeyen. Joepie! Kan ik ook in vorm bij je digitale bruiloft zijn. (Kan nu al niet wachten op alle prachtige beelden) Succes, je kunt het!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #29 – Back to schoolMy Profile

 8. Hihi ik heb minder zin in februari. Carnaval is leuk maar daarna hoop ik vooral dat februari snel voorbij vliegt. Dat komt meer omdat ik begin maart op wintersport ga en daar zo naar uit kijk!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Burt’s Bees Lip CrayonsMy Profile

 9. Klinkt als zeer goede voornemens. Het leven staat niet stil maar toch gewoon genieten en rust erin hebben is nooit verkeerd. Ben benieuwd of alles lukt en goed verloopt! (vast wel ;) )

 10. Femke

  Fijn dat je zo’n zin hebt in februari! Blue Monday, ik ben kei maar dan ook kei hard gevallen en ben er nog steeds blauw van haha! Wat leuk dat je lekker naar je opa & oma gaat en daar gaat shoppen voor de bruiloft! Heel veel plezier komende maand :-)!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Bloggerslife TagMy Profile

 11. Lisa

  Ik zit mede door jou ook helemaal in mijn leesflow. Na een wat luie januarimaand ben ik ook van plan om wat meer mijn kont te reppen in februari. Vooral na mijn weekje skiverlof moet ik de sportflow hoog houden ;) geniet van deze maand, van de mensen om je heen en van het leven :D
  Lisa onlangs geplaatst…Tattoo?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge