Blog

Let’s love life – Ik heb zin in februari!

Lieve allemaal, het is tijd voor een nieuwe maand! Februari is aangebroken, een maand vol liefde, warmte en geluk! Al is die warmte niet helemaal te vertalen naar wat we buiten zien, ik hoop wel dat we het elkaar kunnen geven. Ik heb zin in deze nieuwe maand, jij ook?

Januari was voor mij een maand waarin het erg druk was en ik echt moeite moest doen om mijn gezondheid overeind te houden als ik het zo mag noemen. Ik kwakkelde enorm, hikte tegen een griepje en een terugval aan en zat er niet helemaal in. Maar blue Monday is geweest (ik vergat serieus mijn laptop mee te nemen naar werk die dag -_-) en gek genoeg stroomt de energie weer door mijn lichaam sinds dit weekend. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met mooie projecten op werk, ik ga marketingplannen schrijven voor heerlijke titels die verschijnen en ik ga natuurlijk weer lekker bloggen. Ook staat mijn to-do lijstje voor de bruiloft goed vol deze maand met allemaal leuks om te realiseren, dus dat is absoluut geen straf. Ik ga namelijk gezellig naar Polen, naar mijn opa en oma, om met hen allemaal leuks te shoppen voor ‘de grote dag’ en ik kan niet wachten om hen weer te knuffelen en te zien. Heerlijk vooruitzicht om weer samen te zijn!

En natuurlijk is het ook tijd voor Valentijnsdag, een commerciële overhypte dag waar ik stiekem eigenlijk toch wel elke keer volop van geniet. Want wie wil er nou niet een bos rozen of een mooi gedicht ontvangen? En of je nu in love bent of happy single bent, iedereen verdient liefde, warmte en geluk! En stiekem zit dat niet in de grootse cadeaus, maar in het kleine. In een glimlach, een compliment of begroeting. Of een chocolaatje, een bloemetje of lief woordje. Of een dikke knuffel en vier kleine woordjes die een groot verschil kunnen maken. En overhypt of niet, de wereld kan wel een portie met extra liefde gebruiken toch?

Ik ga deze nieuwe maand lekker aan de slag met opladen, sterker worden en beter aan mijzelf denken. Een maand lang snoepen, heel lekker eten, niet sporten en amper bewegen hakte er behoorlijk in qua energielevel terwijl ik heel graag allemaal fijne dingen wil ondernemen. En het is eigenlijk zo makkelijk om elke avond voor het slapengaan eventjes naar buiten te gaan om een rondje te wandelen, slapen gaat dan automatisch ook vaak veel beter… En ik moet die snoepkont in mij ook gauw even wat afremmen haha, het is zó verleidelijk! Waar is de stopknop als je het nodig hebt?! Dus hup, weer lekker aan de slag met goede voornemens en van denken naar doen. Van minder moeten naar meer ontspannen en vooral genieten van de fijne tijd. Oh en wat ik ook ga doen: véél lezen. Ik heb de leesflow helemaal te pakken en er komen zoveel heerlijke boeken uit de komende tijd waar ik lang naar uitgekeken heb. Yes, een maand vol gelukspuntjes!

Let’s love life!

Heb jij nog leuke plannen voor februari? Enjoy!

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.