Ik heb mijn droombaan!

Ik heb mijn droombaan!

IMG_7616Jaaaa ik mag het eindelijk vertellen! Ik had het eigenlijk bij mijn Lucky List willen plaatsen, maar toen mocht ik nog niets verklappen. Nu is het officieel: ik heb een baan! Het is zo’n opluchting en ik heb gehuild en gelachen van geluk, want het voelt als een puzzelstuk die op de juiste plek valt. Ik mag mijzelf vanaf oktober marketingmedewerker van Uitgeverij Kok Omniboek noemen!

Mijn stageperiode
Trots en ongelooflijk blij voel ik me, nu ik weet dat ik deze functie kleur mag geven. Ik voel mij namelijk bij VBK Media, waar Uitgeverij De Fontein en Uitgeverij Kok Omniboek onder vallen, ontzettend op mijn plek. Mijn afstudeerstage begon ik eind januari bij Uitgeverij De Fontein. Ik was werkzaam als stagiair op de marketingafdeling van Jeugd, Romans en Spanning. Ik werd omringd door een team met inspirerende mensen en warme persoonlijkheden. Elke dag ging ik fluitend naar werk en leerde ik veel over marketing, pr, online strategieën, communicatie, social media, events en meer. Er was letterlijk (haha woordgrapje met al die boeken om mij heen) geen dag dat ik met tegenzin naar werk ging. Ik voelde mij er op mijn plek en moest opletten dat ik niet te lange dagen maakte, omdat het werk als een verlengstuk van mijn hobby en interesses voelde. Ik ervaar ongelooflijk veel plezier om de boeken op de juiste manier onder de aandacht te brengen in de media, maar ook met het creëren van persberichten, het onderhouden van persrelaties, het opzetten van campagnes en het laten groeien van de socialmediakanalen. Dit doe ik nog elke dag met veel liefde.

Afstuderen en solliciteren
Ik schreef mijn scriptie, mijn afstudeerperiode bij Uitgeverij De Fontein zat erop en ik studeerde officieel af. Maar toen kwam de kans om langer werkzaam te mogen zijn bij Uitgeverij De Fontein. De hele zomer heb ik doorgewerkt en het was echt heel fijn om omringd te blijven door de boeken, het mooie team en de te gekke projecten. Ook al had ik behoefte aan vakantie, het werk gaf zoveel energie dat ik nog een tijdje zonder kon. Ik solliciteerde op functies die voorbij kwamen, maar niets voelde zo goed als bij Uitgeverij De Fontein. En toen kwam mijn collega van Uitgeverij Kok Omniboek langs met een geweldige kans!

En nu?
Nu ben ik moe van de gaten in de lucht die ik heb gesprongen van blijdschap, want ik kan echt mijn geluk niet op. Ik voel mij het gelukkigste meisje op aarde en het is een droom die werkelijkheid wordt. Gelukkig hoef ik mijn lieve collega’s niet te missen, want ik blijf zelfs op dezelfde verdieping werken in hetzelfde gebouw! En ik blijf hopen dat het contact met de leuke auteurs van Uitgeverij De Fontein zal blijven, wat een geweldige en inspirerende mensen zijn dat! En ook de lieve bloggers waarmee ik samen heb mogen werken: het contact zal niet verwateren dat beloof ik. Dankjewel lieve allemaal voor de geweldige tijd, ik heb ontzettend veel zin in de nieuwe uitdaging bij Uitgeverij Kok Omniboek en ik hou jullie op de hoogte!

Het was een droom om als marketingmedewerker aan de slag te mogen en stapje voor stapje werd het werkelijkheid. In de boekenbranche voel ik mij als een vis in het water en ik hoop aan veel inspirerende projecten een bijdrage te mogen leveren. Ik ging elke dag fluitend naar werk en ik ben blij dat ik de kans heb gekregen dit nog veel langer te mogen blijven doen. Ik blijf erin geloven: hard werken wordt beloond. Ik gun iedereen van harte een werkplek waarin hij/zij zich thuis voelt.

Wat is jouw droombaan?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 85 reacties.

 1. Yvette

  Ahhh wat onzettend goed nieuws! Ben echt heel blij voor je, gefeliciteerd meid!

 2. Dat is toch helemaal tegek! Je droombaan vinden en dan ook nog krijgen. Hoop echt dat je tijd net zo super wordt als hiervoor. Mijn droombaan is het meeste uit mijn opleiding halen en dat is directiesecretaresse. Maar dat is een functie die je niet zomaar krijgt met een diploma, die moet je door de jaren heen opbouwen. Het is dus een 10 jaren plan, maar ik blijf dromen… en dat moet je blijven doen, vind ik. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…MAC – Diva Lipstick – Een topper voor het najaarMy Profile

 3. Svenja

  Wat heerlijk dat jij je droombaan hebt gevonden lieve Dagmar, ik ben onwijs blij voor je! Heel veel succes en plezier gewenst bij je nieuwe uitdaging!
  Svenja onlangs geplaatst…Lanzarote part 2My Profile

 4. Joyce

  Wat ontzettend gaaf!!!! Echt zo fijn dat je je droombaan hebt gevonden! Ik heb zelf communicatiewetenschap gestudeerd en bij een uitgeverij of tijdschrift werken is ook mijn droom en ik ben zooo blij voor je dat jij die kans wel hebt gekregen! Geniet ervan en heel veel succes met je nieuwe baan!
  Joyce onlangs geplaatst…Oosters wokgerecht met biefstukMy Profile

 5. Manon

  Super leuk voor je, zo tof! Ik denk dat fulltime bloggen toch wel een droombaan voor me zou zijn, ik zou graag voor mezelf werken maar aan de andere kant vind ik het zoals het nu is ook prima want ik ben nog nooit zo blij geweest in mijn leven :)
  Manon onlangs geplaatst…Het boek Happy Life van Mascha van beautyglossMy Profile

 6. Ellis

  Zooo leuk! :) Echt fijn om te horen dat je daar een hele leuke plek hebt!

 7. Michelle

  Wauw! Gefeliciteerd zeg! Al die positiviteit die je naar anderen uitstraalde krijg je nu zelf ook! En verdiend! Heel veel succes en plezier in je nieuwe (maar ook vertrouwde) baan! Ik ben zelf op dit moment hard op zoek naar wat mij gelukkig zou maken en dat is op dit moment niet mijn huidige baan helaas. Wordt vervolgd.
  Michelle onlangs geplaatst…NIEUW ZEELANDMy Profile

 8. Laura

  Wat geweldig dat je kan blijven op de plek waar je het zo naar je zin hebt. Van harte gefeliciteerd en veel succes;)

  xx Laura

 9. Annabel

  Wat leuk, gefeliciteerd! Aan je enthousiaste schrijfstijl te zien ben je er echt heel blij mee, veel plezier daar!! Liefs

 10. Karlijn

  Hallelujaaaa wat tof! Oh lieve lieve Dagmar ontzettend gefeliciteerd! Wat goed van je. En zo verdient! Jij kan dit zo goed. En nu heb je gewoon je droombaan!
  Die van mij zou een mix zijn van een museum en creativiteit. En dan ook nog het liefst in Oslo :)
  Karlijn onlangs geplaatst…D.I.Y vlinder dienbladMy Profile

 11. Wow, wat een geluk! Niet veel mensen kunnen in hun leven zeggen dat ze hun droombaan hebben, maar jij wel!

  Ik hoop dat je het naar je zin gaat hebben en nieuwe dromen gaat krijgen, om ook uit te laten komen!

 12. Bianca

  Gefeliciteerd! Niks zo leuk als van je hobby je beroep kunnen maken :) Mijn droombaan was altijd dierenarts worden, niet gelukt maar ik kan op andere manieren goed doen voor dieren dus dat is ook fijn :) Succes met de nieuwe baan!
  Bianca onlangs geplaatst…Hello Kitty nail art met Only You nail art toolsMy Profile

 13. Suuz

  Gefeliciteerd lieverd!!!! zo verdiend! zo leuk :-) HEEEL VEEL SUCCES EN VEEL PLEZIER!!!

 14. Marisse

  Wat ontzettend fijn voor je! Gefeliciteerd! Ik word helemaal blij van deze post. :)

 15. Mandy

  Joehoe!!!! Gefeliciteerd lieve Dagmar! Echt super tof dat je je droombaan hebt gevonden, ik wens je daar echt het allerbest en vooral heel veel plezier toe!!
  Mandy onlangs geplaatst…♥ Hotspot Nijmegen; De KaaijMy Profile

 16. Lauren

  Super gefeliciteerd met je super leuke baan! Ik ben ook sinds twee maanden weer terug bij mijn droom-werkgever met mijn heerlijke droombaan als marketeer.

  Zo heerlijk om gewoon een baan te hebben en lekker te genieten van de leuke omgeving en collega’s!

  Super veel succes!

  Liefs, Lauren
  LaChanna
  Lauren onlangs geplaatst…Vogue fashion nightMy Profile

 17. Evelien

  Wauw, super Dagmar! Gefeliciteerd! Het is je gegund. Veel succes, maar dat zal vast helemaal goed komen.
  Evelien onlangs geplaatst…Recept: notenpastaMy Profile

 18. natasha

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik zou zelf heel graag voor een mode tijdschrift willen werken.

  Liefs x

 19. Bente

  Wat een fijn nieuws, gefeliciteerd!

  Ik heb een jaar geleden ook mijn droombaan gevonden, werken bij een marktonderzoekbureau. Heel variërend werk, van vragenlijsten maken, onderzoeken uitvoeren tot klantenvragen oplossen. Zo fijn om een baan te hebben die bij je past! :)
  Bente onlangs geplaatst…Hik.. hik…My Profile

 20. Bertine

  ooh wauw gefeliciteerd! het is echt fijn om te werken op een plek waar je je fijn voelt:)

 21. Anita H.

  Wow! Zeker in deze tij mag je daar heel blij mee en trots op zijn.

 22. Ise

  Wauw wat onwijs leuk nieuws! Ik ben super blij voor je :D En wat zullen je collega’s blij met je zijn, zo’n leuk positief mens erbij!
  Ise onlangs geplaatst…Beginning Ballerina #34My Profile

 23. Angela

  Wat een geweldig nieuws! Wat heerlijk dat jij je daar op je plek voelt, gefeliciteerd!

Geef een antwoord

CommentLuv badge