Blog

Hoera, mijn nieuwe telefoon Samsung Galaxy S6 Edge

telefoon foto's


Jaaa ik ben zo blij! Ik heb namelijk een nieuwe telefoon en dat was erg nodig, omdat de vorige echt amper een halve dag volhield met de batterij. Voortaan ben ik weer heel goed bereikbaar en die gedachte vind ik echt heel erg fijn. Het is de Samsung Galaxy S6 Edge geworden, met zo’n bijzonder beeldscherm dat afloopt aan de zijkanten. I love it!

Voorheen genoot ik van de Iphone, waar ik ook echt verliefd op was. Maar het is toch echt heel lastig als je batterij zo snel leeg blijft lopen. Dan zat ik net in de bus en was ik al bang om mijn mobiel te gebruiken, omdat hij anders nooit het einde van de dag zou kunnen halen. Nu ben ik online vrij actief, maar de telefoon kunnen benutten is het minste wat je ervan kunt verwachten toch? En ik was zo bang dat er iets zou gebeuren nét wanneer hij op was… Nee, die gedachte was niet bepaald geruststellend. Een Iphone vond ik heel fijn in gebruik en ik was er ook heel blij mee, maar het leek mij ook top om weer eens een ander merk te proberen. Van Samsung was ik ook altijd een groot voorstander en het beeldscherm was zo’n eyecather dat ik er al snel een oogje op kreeg (haha ja ik ben een echte vrouw, heel leuk al die technische feitjes erover maar het oog wil ook wat). De snelheid van deze smartphone vond ik verbazingwekkend, net als de geweldige camera en ik merk nu ook dat hij heel snel opgeladen is. Ideaal! Hij is een stukje groter, maar die luxe went heel snel. Ik kocht een zwarte telefoon, een leuke variant op mijn witte Iphone die ik eerst had. Ik ben er zo blij mee!

Misschien leuk om te weten, ik heb heel bewust gekozen om weer voor een Sim Only te gaan. Ik heb berekent hoe lang ik erover zou doen als ik een abonnement zou nemen met telefoon, maar dan zou ik de telefoon al binnen twee jaar eruit hebben. Niet zo handig dus als je nog langer je abonnement moet betalen. Dus kocht ik een los toestel bij GSMpunt.nl en ik vond de levertijd er echt top. Ik had hem veel sneller binnen dan verwacht en het was een stuk goedkoper om de telefoon los te kopen dan in combinatie met een abonnement.

Voor de zekerheid heb ik er twee hoesjes voor gekocht en eentje er alvast omheen gedaan ter bescherming, omdat het scherm zo groot is loop je natuurlijk ook een groter risico op krassen of een barst. Ik ga wel altijd erg zorgvuldig met mijn telefoon om – hij zit aan mijn handen geplakt, dan kan hij er vast ook niet uitvallen – maar een hoesje kan nooit kwaad en het voelt een stukje veiliger. En oh ik raak maar niet uitgepraat over de mooie foto’s die hij maakt; waanzinnig mooi! Ik weet nog wel heel goed dat ik vroeger veel meer bezig was met het uitkijken naar het moment waarop je een nieuwe telefoon mocht uitkiezen en wanneer er een nieuwe telefoon uitkwam. Nu maakt het mij niet meer uit of het de nieuwste versie is (de Samsung Galaxy s7 bleek net te zijn verschenen haha) of een speciaal type, als je maar bereikbaar bent en vlot door de social media kunt gaan toch? Dit laatste is wel een vereiste, dat vind ik te leuk om los te laten haha. Ik ben blij dat ik met dit pareltje weer een mooie tijd vooruit kan en ik hoop dat ik er veel plezier mee ga beleven.

Welke telefoon gebruik jij? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.