Hoera, mijn nieuwe telefoon Samsung Galaxy S6 Edge

Hoera, mijn nieuwe telefoon Samsung Galaxy S6 Edge


Jaaa ik ben zo blij! Ik heb namelijk een nieuwe telefoon en dat was erg nodig, omdat de vorige echt amper een halve dag volhield met de batterij. Voortaan ben ik weer heel goed bereikbaar en die gedachte vind ik echt heel erg fijn. Het is de Samsung Galaxy S6 Edge geworden, met zo’n bijzonder beeldscherm dat afloopt aan de zijkanten. I love it!

Voorheen genoot ik van de Iphone, waar ik ook echt verliefd op was. Maar het is toch echt heel lastig als je batterij zo snel leeg blijft lopen. Dan zat ik net in de bus en was ik al bang om mijn mobiel te gebruiken, omdat hij anders nooit het einde van de dag zou kunnen halen. Nu ben ik online vrij actief, maar de telefoon kunnen benutten is het minste wat je ervan kunt verwachten toch? En ik was zo bang dat er iets zou gebeuren nét wanneer hij op was… Nee, die gedachte was niet bepaald geruststellend. Een Iphone vond ik heel fijn in gebruik en ik was er ook heel blij mee, maar het leek mij ook top om weer eens een ander merk te proberen. Van Samsung was ik ook altijd een groot voorstander en het beeldscherm was zo’n eyecather dat ik er al snel een oogje op kreeg (haha ja ik ben een echte vrouw, heel leuk al die technische feitjes erover maar het oog wil ook wat). De snelheid van deze smartphone vond ik verbazingwekkend, net als de geweldige camera en ik merk nu ook dat hij heel snel opgeladen is. Ideaal! Hij is een stukje groter, maar die luxe went heel snel. Ik kocht een zwarte telefoon, een leuke variant op mijn witte Iphone die ik eerst had. Ik ben er zo blij mee!

Misschien leuk om te weten, ik heb heel bewust gekozen om weer voor een Sim Only te gaan. Ik heb berekent hoe lang ik erover zou doen als ik een abonnement zou nemen met telefoon, maar dan zou ik de telefoon al binnen twee jaar eruit hebben. Niet zo handig dus als je nog langer je abonnement moet betalen. Dus kocht ik een los toestel bij GSMpunt.nl en ik vond de levertijd er echt top. Ik had hem veel sneller binnen dan verwacht en het was een stuk goedkoper om de telefoon los te kopen dan in combinatie met een abonnement.

Voor de zekerheid heb ik er twee hoesjes voor gekocht en eentje er alvast omheen gedaan ter bescherming, omdat het scherm zo groot is loop je natuurlijk ook een groter risico op krassen of een barst. Ik ga wel altijd erg zorgvuldig met mijn telefoon om – hij zit aan mijn handen geplakt, dan kan hij er vast ook niet uitvallen – maar een hoesje kan nooit kwaad en het voelt een stukje veiliger. En oh ik raak maar niet uitgepraat over de mooie foto’s die hij maakt; waanzinnig mooi! Ik weet nog wel heel goed dat ik vroeger veel meer bezig was met het uitkijken naar het moment waarop je een nieuwe telefoon mocht uitkiezen en wanneer er een nieuwe telefoon uitkwam. Nu maakt het mij niet meer uit of het de nieuwste versie is (de Samsung Galaxy s7 bleek net te zijn verschenen haha) of een speciaal type, als je maar bereikbaar bent en vlot door de social media kunt gaan toch? Dit laatste is wel een vereiste, dat vind ik te leuk om los te laten haha. Ik ben blij dat ik met dit pareltje weer een mooie tijd vooruit kan en ik hoop dat ik er veel plezier mee ga beleven.

Welke telefoon gebruik jij? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 15 reacties.

 1. Femke

  Mijn schoonzus heeft deze telefoon afgelopen week ook binnen gekregen. Ook zij heeft hem los gekocht naast haar Sim Only abonnement. Ja, dat scheelt veel geld. Als je het geld kan missen om een telefoon los aan te schaffen zou ik dat altijd doen :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list #7My Profile

 2. Sophie

  Ohh, wat gaaf! Ik moet zeggen dat ik toch wel echt iPhone fan ben (ik ben echt verpest, haha!) en dat ik met Samsung niet om kan gaan (ik heb het echt geprobeerd…!) :-) Maar die afgeronde zijkanten… Ik moet r nog even aan wennen :D
  Sophie onlangs geplaatst…Feiten en fabels over haarverzorging met L’OréalMy Profile

 3. Milou

  Hij is heel mooi! Ik ben toch een apple meisje (wat betreft telefoons dan) maar overweeg hierna toch wel een Samsung:-)
  Milou onlangs geplaatst…BOOKS: NEED TO READMy Profile

 4. Deisy

  Wat grappig om te lezen: dit is dus exact de reden waarom ik van Apple naar Samsung over ben gegaan. In het begin wel echt ontzettend wennen (want hallo, apple is gewoon echt handig), maar na een tijdje begint het zeker te wennen. Ik heb goede verhalen over deze telefoon gehoord dus ik ben echt heel erg benieuwd hoe het voor jou gaat bevallen. Heel veel plezier er in ieder geval mee topper.
  Deisy onlangs geplaatst…Wees trots op jezelf: niet gewoon trots, maar apetrots!My Profile

 5. Justine

  Is dat niet heel gek ineens? Om over te schakelen van iphone naar samsung? Ik zou echt niet meer zonder mijn Iphone kunnen. Wat betreft de batterij.. Dat valt reuze mee sinds die nieuwe functie batterijbesparing. Ik kan er een dikke dag mee doen en anders ode aan de externe batterij :D

  Anyhow, veel plezier met je nieuwe telefoon. Slim ook van die Sim Only. Dat wil ik eigenlijk ook de volgende keer!
  Justine onlangs geplaatst…Happy list #2 – nikes voor €17, Blue Mountain State & pastaMy Profile

 6. anna

  Hij is mooi! En echt de batterij van een steen haha, mijn Samsung Galaxy S5 gaat na bijna 2 jaar nog steeds super goed mee. Ik kan er makkelijk een dag mee doen. Ook vind ik het erg fijn dat hij zo lichtgewicht is! Iphones zijn zo gemaakt dat ze na een relatief korte tijd gewoon dood gaan, zodat je een nieuwe gaat kopen, best wel erg! Mijn Macbook is ook altijd super snel leeg, zo irritant!
  anna onlangs geplaatst…REISVERSLAG CYPRUS (MIJN ERVARINGEN EN TIPS!)My Profile

 7. Amy

  Deze telefoon zag ik een tijdje terug bij de directeur van mijn bedrijf en ik moet zeggen dat ik de Edge (die aflopende randen) toch ook wel gaaf vind. In die randen kun je ook nog allemaal functies verstoppen. Maar ik ben en blijf toch een Apple meisje vrees ik.. Hoewel ik soms toch ook steeds meer neig om over te stappen vanwege o.a. die batterij.
  Amy onlangs geplaatst…Travel | Een weekend aan de Côte d’AzurMy Profile

 8. Cindy

  Ik heb sinds afgelopen zaterdag de Samsung S5 Neo. Geen supernieuw model, hoeft ook niet. Ik had namelijk een hele fijn abonnement van 10GB aan mobiele data en ik betaalde er echt nog geen scheet voor. Het enige wat ik wilde was een goedkoop nieuw toestel met een mooie camera en die heb ik gevonden.
  Cindy onlangs geplaatst…“Als je me echt zou kennen”My Profile

 9. hij is prachtig, ik was eigenlijk gelijk verliefd toen ik hoorde dat hij uitkwam. Mijn vader heeft de blauwe ook en ik kan in september mijn abbo verlengen en ik hoorde nu dat de s7 edge er al is dus daar ga ik voor. Ik heb nu de samsung S5 in het wit
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…De life improvement tagMy Profile

 10. Fleur

  Ik ben een paar jaar geleden ook overgestapt van Iphone naar Samsung en ben nog steeds tevreden met de keuze! Ik had ook echt last van de batterij die snel leeg was, gelukkig is Samsung daar iets beter in :).
  Fleur onlangs geplaatst…Second blog: Let’s go JapaneseMy Profile

 11. Mijn vriend heeft m ook, ik ben jaloers. Ik heb de S5, maar de foto’s van de S6 zijn zoveel mooier… en dat terwijl ik veel meer fotografeer haha. Maar goed… toen ik een nieuw abonnement mocht was de S6 nog heel duur.. en langer wachten kon k niet, want mn S4 werd echt slecht
  Eilish (artisticstateofmind) onlangs geplaatst…Etos lipcolor longlasting | oud roze & roodMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge