Hoera, het is mijn 26e verjaardag!

Hoera, het is mijn 26e verjaardag!

Valencia_DagmarValerie
Hoera, het is 31 december! Vandaag vier ik mijn 26e verjaardag! Daarmee sluit ik 2017 op een feestelijke manier af en geniet ik vandaag extra van mijn lieve mannen, cadeautjes, taart en spelletjes. We gaan er een heerlijke dag van maken en ik heb mijn eerste (lach)rimpel al gespot… 2018 gaat zó gaaf worden, ik heb er ongelooflijk veel zin in en daarmee ook in dit nieuwe levensjaar. Cheers, op een goed jaar! 

Afgelopen jaar heb ik veel geleerd, gedaan, gedroomd en mij geliefd gevoeld. Ik heb genoten van mijn kleine knuffelventje, mijn man, lieve vrienden en familie.  Ik heb veel plekken mogen bewonderen, gelezen, nieuwe hobby’s ontdekt, mogen schrijven, te gekke samenwerkingen invulling mogen geven en hard gewerkt. Heel heel hard gewerkt. Zowel privé als op kantoor, met mijn blog en aan mijzelf. En ik ben trots op de plek waar ik nu mag staan, dichterbij mijzelf en omringd door mijn gezin en dierbaren. Ik heb mooie plannen gemaakt voor mijn nieuwe levensjaar, maar ben ook spontaner dan ooit. Er zijn goede voornemens gemaakt die ik hoop te realiseren, maar die zich meer richten op ontspanning, een goede gezondheid, zinvol leven en de liefde. Ik leef meer in het nu en daar geniet ik met volle teugen van.

Vandaag proost ik op alle fijne momenten die 2017 rijk was en hoop ik dat 2018 ook goed voor ons zal zijn. Ik ben helemaal verliefd op mijn twee mannen en ik kan niet wachten om met hen de wereld te mogen ontdekken, te genieten van de grote en kleine momenten en mijlpalen met hen te vieren. Mijn twee allergrootste cadeautjes en grote liefdes. Ook wil ik jou ontzettend bedanken en je het beste toewensen voor in het nieuwe jaar. Dank je wel dat je mijn artikelen leest en zo betrokken bent. Ik wens je een stralend 2018 toe vol warmte, geluk, de liefde en een goede gezondheid. En natuurlijk mag leesplezier niet ontbreken in dit lijstje, dank je wel dat ik je boekentips mag geven en je kan verblijden met leesinspiratie. Geniet van een nieuw jaar vol mogelijkheden en kansen. Dit gaat jouw jaar worden!

Ik sluit dit prachtige (blog)jaar af en wens je een mooie jaarwisseling toe. Geniet van dierbaren, de oliebollen, knuffel elkaar en maak er een fijne tijd van. Geniet van elkaars aanwezigheid en doe een wens. In 2018 wordt jouw wens werkelijkheid ☆

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 9 reacties.

 1. Anita te Gussinklo

  Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag.

 2. Bregje

  Gefeliciteerd met je verjaardag lieve Dagmar! Veel geluk en liefde voor 2018 gewenst! X
  Bregje onlangs geplaatst…JARIG: 37!My Profile

 3. Jessica

  Ik had je gisteren al via Facebook gefeliciteerd, maar bij deze hier ook nog even: gefeliciteerd meis! <3
  Jessica onlangs geplaatst…Happy New Year!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge