Blog

Hoera, ik mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen

Dagmar valerie gezin Rhodos

Hieperdepiep hoera! Vandaag ben ik 28 jaar geworden en vier ik mijn verjaardag. Ik sluit 2019 feestelijk af met vuurwerk, taart, oliebollen en cadeautjes om deze mijlpaal te vieren. Ik vier het overigens niet groot, maar ik vind het altijd wel erg gezellig om met dierbaren het nieuwe jaar in te luiden. Mijn mooiste cadeautje volgt eind maart (ons tweede zoontje), maar ik werd al ontzettend verrast met een prachtige knutsel van Lucas en meer lieve verwennerij. Die natte plakzoen op mijn wang is natuurlijk ook goud waard. Rijkdom in de puurste vorm om mijn 28e verjaardag te kunnen vieren met mijn gezin. Op naar een onvergetelijk levensjaar!

Mijn 28e verjaardag

Wát een jaar vol fijne, mooie, leerzame en ontroerende momenten. Een jaar die mijn verwachtingen overtrof én nu ben ik zelf in verwachting. Ik ben ook nog eens officieel hoogzwanger en begin aan het derde trimester. Het mooiste cadeautje zit nog even veilig in mijn buik, maar laat regelmatig van zich horen. Met getrappel in de buik wakker worden is echt een feestje! Ik doe het vandaag dan ook lekker rustig aan en vind het alleen maar fijn om met energie en frisse blik 2020 in te kunnen luiden. Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar én mijn nieuwe levensjaar. Vanavond vieren we de jaarwisseling gezellig met onze lieve buren en kids, spelletjes, lekkere hapjes, drankjes en natuurlijk oliebollen. Ik duik nog even de keuken in om een taart te maken en geniet van mijn eerste me-time als 28-jarige. En zeker niet de laatste haha.

2019 afsluiten en 2020 inluiden

Ik wens je een geweldige afsluiter van het jaar en hoop dat 2020 veel moois voor je mag meebrengen. Maak geweldige herinneringen in het nieuwe jaar en denk dankbaar terug aan al het goeds dat in 2019 op jouw pad mocht komen. Geniet van dierbaren en maak er een goed feestje van! Ik ben heel benieuwd waar je over een jaar mag staan en gun je een onvergetelijk 2020 van harte toe.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.