Blog

Hoera, ik ben jarig en jij mag een wens doen!

Happy BirthdayJoepie ik ben jarig *checkt voorhoofd op rimpels*! Op deze stralende, laatste dag van het jaar vier ik (samen met Jan Smit, echt waar. Niet dat we sámen onze verjaardag vieren, maar jarig is hij wel. Van harte Jan!) mijn verjaardag. En speciaal voor deze gelegenheid een duckface op bovenste foto, hoera! Vroeger dacht ik dat al het vuurwerk voor mij was, lucky bastard! Maar ook nu ik weet dat dit niet het geval is, voel ik mij een grote geluksvogel. Ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkiger ben dan ik ooit was, is dat niet het allermooiste cadeau? Daarom geen wishlist voor mijn 23e verjaardag, ik ben mij namelijk extra bewust van alles wat ik al heb en voel mij als persoon heel rijk. Mijn grootste wens is daarom dat jouw wens uitkomt. Help je mee de kaarsjes uit te blazen?

Dit jaar mocht ik regelmatig mijn familie in Polen bezoeken, maakte ik prachtige (pers)reisjes, werd ik omringd door familieleden en vrienden, mocht ik afstuderen en vond ik mijn droombaan, liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd en kwam Poes bij ons wonen. Ook ontmoette ik inspirerende personen waarvan ik dagelijks mag leren en kreeg ik onwijs veel én lieve reacties op artikelen. Ik ging naar spectaculaire events en ik heb het vertrouwen gekregen dat ik op eigen benen kan staan. Ik mocht groeien met mijn blog en jullie groeiden met mij mee, hoe bijzonder is dat?
IMG_9792

Mijn wens? Ik zou niets liever willen dan een gezonder lichaam, maar dat heb ik niet voor het kiezen. Dus haal ik er alles uit wat mogelijk is met wat ik heb en met behulp van anderen kan ik alsnog tot aan de sterren reiken, daar ben ik heel dankbaar voor. En ik zou heel graag een sterretje voor je willen meenemen en je wens laten uitkomen. Zullen we samen de verjaardagskaarsjes uitblazen en je wens proberen te vervullen? Een wens voor jezelf of voor iemand anders, stuur deze in naar bydagmarvalerie@gmail.com met als onderwerp ‘Mijn wens is…’ of laat je wens achter in de comments zodat we elkaar vooruit kunnen helpen. Wil je iemand in het zonnetje zetten, even niet alleen zijn, van een high tea genieten, wat gezelligs ondernemen; dat is zeker niet onmogelijk en misschien kan ik je erbij helpen om het te vervullen! Doe je mee? Ik ben benieuwd naar je wens!

IMG_9809

Ik wens je via deze weg een stralende jaarwisseling toe en alle geluk voor in het nieuwe jaar!

Ik ga de held uithangen met mijn favoriete vuurwerk: knalerwten (mag je dit wel vuurwerk noemen eigenlijk? Nou ja, ik vind het awesome en het is mijn verjaardag… )  en Romeinse kaarsen. En ik steek sterretjes aan voor iedereen die in januari extra lichtpuntjes kan gebruiken. Even goed genieten van die oliebollen en nog even niet denken aan de voornemens, enjoy!

Lots of love en tot in het nieuwe jaar lieve allemaal! 

Maak de volgende zin af: ‘Mijn wens is…’

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

P.s. weet je wat bloggen extra leuk maakt met jarig zijn? Dat je de verjaardagsfoto’s eerder kunt maken. Zo voelde ik mij dus al vorige week jarig in mijn gouden glittertrui die ik ergens van achter de kast viste. Ik wist dat hij goed van pas zou komen et voilá, twee jaar later… Haha oeps! En ik zat dus erna lekker in mijn uppie voor de camera cake te eten haha! Maar dit blijft natuurlijk ons geheimpje…

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.