Hoera, ik ben jarig en jij mag een wens doen!

Hoera, ik ben jarig en jij mag een wens doen!

Happy BirthdayJoepie ik ben jarig *checkt voorhoofd op rimpels*! Op deze stralende, laatste dag van het jaar vier ik (samen met Jan Smit, echt waar. Niet dat we sámen onze verjaardag vieren, maar jarig is hij wel. Van harte Jan!) mijn verjaardag. En speciaal voor deze gelegenheid een duckface op bovenste foto, hoera! Vroeger dacht ik dat al het vuurwerk voor mij was, lucky bastard! Maar ook nu ik weet dat dit niet het geval is, voel ik mij een grote geluksvogel. Ik kan oprecht zeggen dat ik gelukkiger ben dan ik ooit was, is dat niet het allermooiste cadeau? Daarom geen wishlist voor mijn 23e verjaardag, ik ben mij namelijk extra bewust van alles wat ik al heb en voel mij als persoon heel rijk. Mijn grootste wens is daarom dat jouw wens uitkomt. Help je mee de kaarsjes uit te blazen?

Dit jaar mocht ik regelmatig mijn familie in Polen bezoeken, maakte ik prachtige (pers)reisjes, werd ik omringd door familieleden en vrienden, mocht ik afstuderen en vond ik mijn droombaan, liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd en kwam Poes bij ons wonen. Ook ontmoette ik inspirerende personen waarvan ik dagelijks mag leren en kreeg ik onwijs veel én lieve reacties op artikelen. Ik ging naar spectaculaire events en ik heb het vertrouwen gekregen dat ik op eigen benen kan staan. Ik mocht groeien met mijn blog en jullie groeiden met mij mee, hoe bijzonder is dat?
IMG_9792

Mijn wens? Ik zou niets liever willen dan een gezonder lichaam, maar dat heb ik niet voor het kiezen. Dus haal ik er alles uit wat mogelijk is met wat ik heb en met behulp van anderen kan ik alsnog tot aan de sterren reiken, daar ben ik heel dankbaar voor. En ik zou heel graag een sterretje voor je willen meenemen en je wens laten uitkomen. Zullen we samen de verjaardagskaarsjes uitblazen en je wens proberen te vervullen? Een wens voor jezelf of voor iemand anders, stuur deze in naar bydagmarvalerie@gmail.com met als onderwerp ‘Mijn wens is…’ of laat je wens achter in de comments zodat we elkaar vooruit kunnen helpen. Wil je iemand in het zonnetje zetten, even niet alleen zijn, van een high tea genieten, wat gezelligs ondernemen; dat is zeker niet onmogelijk en misschien kan ik je erbij helpen om het te vervullen! Doe je mee? Ik ben benieuwd naar je wens!

IMG_9809

Ik wens je via deze weg een stralende jaarwisseling toe en alle geluk voor in het nieuwe jaar!

Ik ga de held uithangen met mijn favoriete vuurwerk: knalerwten (mag je dit wel vuurwerk noemen eigenlijk? Nou ja, ik vind het awesome en het is mijn verjaardag… )  en Romeinse kaarsen. En ik steek sterretjes aan voor iedereen die in januari extra lichtpuntjes kan gebruiken. Even goed genieten van die oliebollen en nog even niet denken aan de voornemens, enjoy!

Lots of love en tot in het nieuwe jaar lieve allemaal! 

Maak de volgende zin af: ‘Mijn wens is…’

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

P.s. weet je wat bloggen extra leuk maakt met jarig zijn? Dat je de verjaardagsfoto’s eerder kunt maken. Zo voelde ik mij dus al vorige week jarig in mijn gouden glittertrui die ik ergens van achter de kast viste. Ik wist dat hij goed van pas zou komen et voilá, twee jaar later… Haha oeps! En ik zat dus erna lekker in mijn uppie voor de camera cake te eten haha! Maar dit blijft natuurlijk ons geheimpje…

Dit bericht heeft 63 reacties.

 1. Justine

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar! 23 is een pracht leeftijd en ik weet zeker dat 2015 en jouw 23e levensjaar geweldig zullen zijn. Mijn wens? Het allerbeste voor jou, veel liefde, geluk en een goede gezondheid. Oh en stiekem ook dat we elkaar snel weer zien. Fijne verjaardag lieverd! <3

 2. Dina

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Dagmar! Mooi om te lezen dat je zo’n fijn jaar hebt gehad. Wat een leuke dag eigenlijk om jarig te zijn, ieder jaar weer een mooie party met vuurwerk! Ik wens je alle geluk en liefde in het nieuwe jaar (en als 23-er)!

  Geniet van je verjaardag en doe alsjeblieft voorzichtig met die knalerwten van je. :”)

  Oh ja, count me in voor zo’n sterretje-lichtpuntje, kan ik wel gebruiken. ;)

 3. Simone

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar! Met jouw positiviteit kan een jaar ook niet anders dan fantastisch worden, ik ben daar best een beetje jaloers op zelfs, al is jouw vrolijkheid en enthousiasme zelfs door het internet heen aanstekelijk!

 4. Annemijn

  Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke foto! Ik wens jou alvast een schitterend en gezond 2015!

 5. Els

  Allereerst een fijne verjaardag vandaag!

  Mijn wens voor 2015 is dat het leven voor iedereen fijner, mooier en gezonder wordt. Maar ja, beetje standaard. Maar wat zou het fijn zijn als iedereen gewoon elk jaar gelukkiger zou worden.

  Ik zie enorm uit naar 2015, mijn jaar dat ik ga samenwonen. Ook hoop ik dat mijn blog nog meer bezoekers en reacties krijgt. Maar bovenal dat ik er net zoveel plezier aan beleef als in 2014!
  Els onlangs geplaatst…Fotoreportage #8: Sneeuw december 2014My Profile

 6. Kirsten

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik hoop dat je een geweldige dag (en vervolgens een onwijs mooi jaar natuurlijk) gaat hebben! Dat is je meer dan gegund :-) Maar dat gaat je vast lukken met jouw positiviteit en doorzettingsvermogen. Let’s beat 2015!

  En qua wens; ik hoop jou ooit eens te ontmoeten! Ik zeg; een bed-picnick haha :’D Nee maar ik denk dat je op andere wensen doelt, en vind het echt prachtig dat je zoiets aanbied. Daar gaan vast hele mooie dingen uitkomen!

 7. Sophie

  Hartelijk gefeliciteeerd topper! De laatste dag van het jaar ga je ook nog eens met heel veel leuks afsluiten. Ik wens je een hele fijne, gezellige en onvergetelijke verjaardag (en jaarwisseling natuurlijk) toe. Op naar een sprankelend 2015 voor zover dat kan! (Ennuh, dat is echt nog zonder rimpels hoor haha ;) )
  Sophie onlangs geplaatst…Lieve ikMy Profile

 8. Lieve Dagmar, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! Wat sluit je dit jaar af met een geweldig doel, andere mensen verder willen helpen. Ik vind dat echt werkelijk prachtig. Ik vind mijn diepste wens heel moeilijk om specifiek te bewoorden, maar ik denk dat ik er zeker wel een mailtje aan ga wagen ;). xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Beauty Stash Update – Eind 2014My Profile

 9. Amy

  Lieve Dagmar, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een stralende dag toe en een ontzettend gelukkig nieuw (levens)jaar! Deze foto’s zijn prachtig, leuk dat je al een klein feestje gevierd hebt haha ;)

 10. Marloes

  Gefeliciteerd lieve Dagmar! Geniet lekker van je verjaardag vandaag en laat je maar extra goed verwennen. Ook alvast een hele fijne en mooie jaarwisseling toegewenst! X

 11. Lieve Dagmar, gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet van vandaag, laat je vertroetelen door de lieve mensen om je heen en maak er een prachtige dag van! X

 12. Petra

  Lieve Dagmar, gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooie afsluiter van je blogjaar. Prachtig. Maak er een spetterende dag van.

 13. Anneleen

  Gelukkige verjaardag lieve dagmar, geniet van deze bijzondere dag! Ik wil mijn wens graag richten naar jou en alle andere bloggers die dit lezen :)

  Ik wens jullie… een heel mooi, nieuw jaar toe met een goede gezondheid en heel veel blogplezier! Sluit dit jaar mooi af met lieve mensen om je heen en start het nieuwe jaar met veel positieve energie, dan komt het helemaal goed! Liefs! X

 14. Eveline

  Gelukkige verjaardag Dagmar! Je viert vandaag dus soort van dubbel feest! Haal het beste uit je dag vandaag en geniet ieder moment!
  Ik heb intussen wel al een wens die ik al heb van de eerste maand dat ik ben beginnen bloggen, mijn wens zou zijn om jou en medebloggers eens te leren kennen, zien, spreken face to face. Bloggerevents in Nederland ligt altijd een eindje weg voor mij en ik vind het altijd spijtig om te zien hoe leuk het was en ik er niet bij kon zijn.

 15. Anniek

  Gefeliciteerd Dagmar, geniet van je verjaardag, van alle gezelligheid, en ook vooral van de oliebollen ;) Fijn dat je je op dit moment zo gelukkig voelt, ook al is zeker niet alles perfect in je leven. Ik wens je een heel fijn en goed 2015 toe, en tof idee met die wensen!

 16. Saskia

  geweldige mooie, leuke en inspirerende blogpost.
  Hopelijk krijg je mooie wensen binnen.

  Ik wens je vooral een mooi en zo gezond mogelijk 2015!
  Fijne verjaardag!

 17. evelien

  aaah wat een mooi artikel! Je bent zo inspirend en zo positief. Ik vind je een geweldige blogger. :) Gefeliciteerd met je verjaardag, en alvast een gelukkig nieuw jaar! Geniet ervan. :)

  Liefs, Evelien

 18. Frauke

  Ohh ik wens je een SUPER fijne verjaardag toe! Jij komt echt over als een onwijs lief en inspirerend persoon (ha, dat bén je gewoon!) en ik gun je van harte dat ook volgend jaar een heel mooi jaar wordt! Happy birthday & a happy 2015! ☆ X

 19. Emmy

  Gefeliciteerd Dagmar! Dat er nog veeeeeeeeel decennia bij mogen komen!

  Mijn wens voor dit komende jaar is om af te studeren en daarmee een baan te vinden, maar eerst om daadwerkelijk de ontwerpwedstrijd te winnen en hopelijk binnenkort een knettergave omslag van mijn hand bij de boekhandel te kunnen spotten <3

 20. Svenja

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar! Maak er een geweldige dag van <3

 21. Ahh wat een leuke foto’s! Gefeliciteeeerd! Je bent echt een van de vrolijkste en positiefste mensen die ik ken (ookal ken ik je niet écht), hopelijk zijn er nog veel vrolijke jaren voor je! Maak er een leuke dag van! Liefs

 22. Anita

  Gefeliciteerd lieve Dagmar, geniet vanavond lekker van het vuurwerk speciaal voor jou ;). Mijn wens is: Dat ze erachter komen wat maakt dat mijn duim nu krom staat en er een behandeling wordt gestart zodat ik hem hopelijk weer volledig kan gaan gebruiken.

 23. Sophie

  Van harte gefeliciteerd lieverd! Op een prachtig 2015, een jaar vol mogelijkheden, kansen en liefde! En op vooruitgang! <3 Hele dikke knuffel!

 24. Lotte

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar! Wat een geweldige foto’s heb je erbij gemaakt!

 25. Yudeska

  Van harte gefeliciteerd, en wat een mooie leeftijd.Ook een gezond 2015 toegewenst!

 26. angelique

  Gefeliciteerd! 23 is zo oud nog niet haha ik ben toch echt ouder. Mijn wens is voor jou dat je volgend jaar weer zo’n tof jaar mag hebben en lekker mag blijven doen wat je het liefste doet

 27. Manon

  Gefeliciteeerd Dagmar! Ik vind jou echt ongelofelijk sterk, heel indrukwekkend. Mijn wens is om.in 2015 te genieten van alle kleine dingen! :)

 28. Kim

  Ik wens jou ook een stralend en prachtig nieuw jaar. Dat al je dromen en wensen mogen uitkomen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag<3

 29. Sylvia

  Mijn wens is overigens om in 2015 mijn eerste master te halen. Dat papiertje staat niet alleen voor het afsluiten van pittige vakken, maar ook voor niet opgeven bij een zoveelste hertentamen, het overwinnen van mijn faalangst en een beetje vertrouwen in mezelf ;)
  Sylvia onlangs geplaatst…Op de valreep: nieuwe lay-out! :)My Profile

 30. Marlies

  Gefeliciteeerd! Wat weer een geweldig inspirerende blogpost. Ik wens jou in 2015 net zo’n geweldig jaar toe als in 2014!

  En stiekem wens ik dat mijn blog meer bezoekers krijgt en dat ik in 2015 naar leuke events mag gaan en daar bloggers kan ontmoeten:)

  1. Dagmar Valerie

   Lieve Marlies, zou je mij even een mailtje kunnen sturen? (bydagmarvalerie@gmail.com) dan kan ik je even wat info doorgeven :) Ik kon je mailadres even niet zo snel vinden, dankjewel alvast! Geniet van de avond, veel liefs <3

 31. Wat ben jij een mooi persoon zeg. Prachtig van binnen en van buiten, vol met positiviteit die je doet glimlachen en bedenken: Waarom zijn we niet allemaal zo positief en dankbaar voor wat we allemaal wél hebben in plaats van wat we allemaal willen. En daarom wens ik… Dat we allemaal een voorbeeld gaan nemen aan mensen zoals jou Dagmar. En uiteraard mag een verjaardag als die van jou niet vergeten worden. Dus ik wens jou een hele fijne verjaardag en nog vele mooie, gezonde en vooral positieve jaren toe. Liefs, Michelle

 32. Lieverd! Ik heb je al gefeliciteerd! Nogmaals van harte! Geniet van deze mooie dag en van de zon die ik nu zie schijnen haha. Mijn wens is dat ik altijd jouw positieve en inspirerende artikelen mag lezen.

  Enjoy! xx Sahar

 33. Lieke

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een fijne dag van!

  Mijn wens voor volgend jaar? Lekker doorgaan met bloggen en hopelijk een hoop bloggers mogen ontmoeten. Dat lijkt me nou echt gezellig!

 34. Nogmaals van harte gefeliciteerd meid! Wat een geweldige dag om je verjaardag te mogen vieren!
  Fijne jaarwisseling én verjaardag en een gelukkig, liefdevol & gezond 2015 gewenst! <3

 35. Kimberley

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat heb je een mooi jaar gehad, op naar een nóg beter jaar. En wat een leuk idee om mailtjes te ontvangen vol wensen. Lijkt me geweldig om allemaal te lezen!

 36. Renee

  Gefeliciteerdd!!!! En je hebt de 1400 gehaald dat verdien je!! X

 37. Lisa

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Op een feestdag jarig zijn is natuurlijk extra leuk, mijn moeder was altijd op Koninginnedag jarig (nu niet meer natuurlijk) en dan leek het ook net alsof de vlag voor haar uithing. Ik hoop dat jouw komende (levens)jaar weer vol met hoogtepunten zit en fijne jaarwisseling!

 38. Eva

  Van harte gefeliciteerd! En dat volgend jaar maar vol mag zitten met mooie, sparkelende momenten vol liefde en gezondheid. Geniet ervan!

 39. Emily

  Ik had je al gefeliciteerd, maar nog maar een keer hier: gefeliciteerd lieve Dagmar! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt. Bedankt voor al je mooie artikelen en je dosis positiviteit. Ik heb vaak om je moeten lachen!
  Hopelijk heb je een heel mooie jaarwisseling!

  Ik wens dat iedereen een mooi 2015 tegemoet gaat. Sinds ik ben gaan bloggen, heb ik meer contact met andere chronisch zieken. Iedereen heeft ’t moeilijk in dit leven, maar het valt me de laatste tijd op hoeveel jongeren aan ’t worstelen zijn met hun gezondheid.
  ’t is niet uitsluitend voor hen, deze wens, maar ik steek wel een extra kaarsje aan voor deze moedige mensen.
  Emily onlangs geplaatst…Buckt list 2015My Profile

 40. Eline

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!! Heel lief dat je andere de kans geeft om hun wens te laten uitkomen :D
  Ik hoop dat je een super mooie dag hebt en diep van binnen weet je dat ieder siervuurwerk ook een beetje voor jouw wordt afgestoken ;)

 41. Xaviera

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Dagmar! Prachtig om te lezen dat jij je nu gelukkiger dan ooit voelt!

  Mijn wens is dat mensen in het nieuwe jaar beter met elkaar om leren gaan. Heb respect voor elkaar, steun elkaar en oordeel niet zo snel. Je weet nooit in wat voor situatie iemand zit. Als wij allemaal wat liefdevoller naar elkaar worden en elkaar leren begrijpen, ziet de wereld er gelijk een stuk mooier uit! Positieve energie geven is positieve energie terug krijgen, liefde uitzenden is liefde ontvangen, wat zou het mooi zijn als mensen hier bewust mee om zouden gaan!
  Xaviera onlangs geplaatst…2014 was voor mij…My Profile

 42. Mirthe

  Er is er een jarig hoera hoera dat kun je wel zien dat is Dagmar! Heerlijk om jouw zo gelukkig te zien.. ik wens je alle geluk van de wereld toe.

  Mijn zusje Veerle is jarig, en ik heb vandaag een post op mijn blog staan waarin ik haar feliciteer. Ik zou het super vinden als je heel even een reactie achter zou laten waar je Veerle feliciteert, dat zou ze super leuk vinden.

  Happy NYE!

  Lots of love,
  Mirthe

 43. Manon

  Ah lieve Dagmar is jarig!!!! Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag.

  Ik wil jou heel graag het allerbeste wensen in 2015. Je bent zo een lief en positief persoon! zo iemand moet je echt in je leven hebben, ga ook zo door met je blog, want dat verdien je! Het allerbest!!!! Ik wil je ook een hele fijne jaarwisselign wensen, maak er een top dag van! <3

 44. Joyce

  Gefeliciteerd lieve Dagmar! Fijne dag toegewenst! <3

 45. Denise

  Nogmaals van harte gefeliciteerd. Kreeg echt even kippenvel van dit stukje. Zoveel positiviteit en dankbaarheid.. Wauw! Ik wens je echt het àllerbeste toe voor 2015. Ik wou echt dat ik wat voor je kon doen mbt je lichaam, maar helaas.. Knuffel! <3

 46. Kelly

  Van harte gefeliciteerd met je 23e verjaardag! Wat ben je trouwens op een leuke dag jarig! Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling, een hele fijne verjaardag en al het geluk en gezondheid toe voor het jaar 2015! Ga zo door met je blog, hoop dat ik nog vele artikelen van je mag lezen!

 47. Annelies

  Gelukkige verjaardag Dagmar! Ik wens je een heel fijne dag, een gezellige jaarwisseling én een fantastisch 2015!

 48. Anouk

  Van harte gfeliciteerd meis. Dat 2015 heeeel erg fijn en vooral gezond mag worden. Proooost! En knallend (doei champagne kurken!) het jaar uit. Liefs xxxx

  1. Dagmar Valerie

   Ah dankjewel voor je geweldige felicitatie! Super superlief <333

 49. Babs

  Van harte gefeliciteerd! Je ziet er stralend uit! Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2015

Geef een antwoord

CommentLuv badge