Blog

Hoera, een jaar geleden studeerde ik af!

IMG_6598

Het is precies een jaar geleden dat ik opgelucht adem kon halen na vier jaar hard werken, groeien en vlammen. Een jaar geleden dat ik trots het lokaal uit liep waar ik mijn scriptie moest verdedigen en waar ik hoorde dat ik was geslaagd. Een jaar geleden dat de champagne open werd getrokken en ik de volgende dag kon trakteren op mijn stageplek, hetzelfde bedrijf waar ik nu ook werkzaam ben. Dat de tijd niet stil heeft gestaan, dat blijkt!

Een jaar geleden keek ik onwerkelijk naar het papiertje waar ik vier mooie jaren voor had geknokt en gestreden: mijn diploma voor de opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) aan de HvA. Een wereld die voor mij open ging? Om eerlijk te zijn eigenlijk niet, die kansen had ik eerder gelukkig al gecreëerd waardoor geweldige deuren open zijn gegaan. De vrijheid voelde ik wel, opeens was ik zelf verantwoordelijk voor wat zou komen en het geluk dat ik zou ervaren. Ik heb altijd gekozen om mijn hart te volgen en dat heeft mij dit eerste jaar inclusief diploma veel moois opgeleverd.

Van geweldige events – modeshow in het Rijksmuseum, Fashionweeks, surfen met O’Neill en grootse lanceringen – tot aan mooie reizen naar o.a. Milaan, Praag, Parijs en Zakynthos. Dit jaar zat vol indrukwekkende hoogtepunten en ervaringen waarvan ik dacht dat ik deze nooit zou beleven. Ons eerste huis kopen? Werkzaam zijn als marketeer? Actief kunnen bloggen? Eigen events organiseren? Niet direct momenten en belevenissen die ik had verwacht al te mogen realiseren en kleur te geven! En dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn fysieke gesteldheid die met sprongen vooruit blijft gaan, waardoor ik zelfs mee kon doen aan We Run Amsterdam met de 10km. Mocht je nog niet in wonderen geloven…

Ik blijf mijzelf regelmatig knijpen, blijf dankbaar om mij heen kijken naar al het moois dat op mijn pad komt en geniet van de indrukwekkende ervaringen die ik mag beleven. Ik geniet van mijn lieve vriend, familie, vrienden, collega’s en Poes natuurlijk. Ik word omringd door onvergetelijke momenten, een rustgevende thuis en ik voel mij fitter dan ooit. Het is en blijft onwerkelijk hoeveel er toch kan veranderen en gebeuren in zo’n relatief korte tijd.

Het moment dat je beseft dat je ontzettend rijk bent. Niet uitgedrukt in geld, maar in geluksmomenten.
Die zijn pas echt onbetaalbaar. 

Vergeet je niet af en toe stil te staan bij al het moois dat je overkomt ? Welk hoogtepunt kwam er op jouw pad dit jaar?  

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.