Hoera, ByDagmarValerie.nl bestaat 2 jaar!

Hoera, ByDagmarValerie.nl bestaat 2 jaar!

IMG_6580

Hieperdepiep hoera! Met trots kan ik delen dat mijn blog ByDagmarValerie.nl vandaag precies twee jaar bestaat! Een geweldige mijlpaal die ik graag met jullie wil vieren. Het is een feestelijke dag en ik hoop dat ik samen met jou nog meer stralende momenten mag beleven. Wie wil er een macaron? Cheers!

Op deze bijzondere dag wil ik je allereerst ontzettend bedanken. Voor de betrokkenheid, het lezen van mijn artikelen, het achterlaten van superlieve reacties, het meeleven en de tips die jullie met mij delen. Jullie zijn oprecht de allerliefste en leukste lezeressen (plus enkele mannen waaronder Jord en mijn broertje) die ik mij maar kon wensen.

Ik had nooit verwacht dat het bloggen mij zoveel moois zou kunnen brengen. Elke dag voelt als een cadeautje om jullie mooie woorden te mogen ontvangen, de warmte spat ervan af en het zorgt ervoor dat ik dagelijks al met een extra energieboost de dag mag beginnen en dat is goud waard, dankjewel! Ook heb ik te gekke vriendinnen overgehouden door het bloggen die, elke keer als ik hen zie, het moment omtoveren tot een geweldig feestje. Door het bloggen heb ik heel veel geleerd, mede door ervaringen die ik anders misschien niet zou beleven zonder mijn blog. Op persreis naar Milaan? Naar Fashionweeks? Slapen in hotels, openingen van winkels bijwonen, catwalk in het Rijksmuseum en naar The Body Shop voor een event? Ik heb er geen woorden voor, het is echt overweldigend en ik knijp mijzelf zo vaak dat ik dit mag beleven.

En nu zijn we twee jaar verder. Wie had ooit gedacht dat ik het zolang zou volhouden? Haha ik heb vaak genoeg gehoord of ik wel echt mijn tijd en energie in het bloggen moest steken, dus mocht je twijfelen door reacties uit je omgeving? Volg je hart en doe wat goed voelt. Ik hoop nog elke dag dat mijn passie en plezier die ik ervaar en waarmee ik content maak, voelbaar is. Mijn doel met bloggen? Anderen vooruithelpen en een positief verschil creëren. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt en ik hoop dat iedereen van zijn of haar dromen werkelijkheid kan maken en dat we elkaar kunnen inspireren verder te komen.

Ik wil in het bijzonder mijn lieve vriend Jord bedanken, zijn geduld is van ongekende hoogte en ik ben heel blij dat ik zoveel ruimte en steun krijg om te doen waar mijn hart ligt. En dat hij ook een handje helpt vind ik echt superstoer. Ook wil ik mijn lieve mama, broertje, opa en oma in het zonnetje zetten, want zij zijn echt mijn voorbeelden in mijn leven en door de liefde die zij geven krijg ik vleugeltjes waardoor ik de wereld aan kan. En lieve Anne mag niet ontbreken, zij zorgt voor alle confetti in mijn leven. Net als mijn lieve niet-bloggende vriendinnen, die echt proberen te begrijpen hoe het bloggen werkt maar vooral heel gaaf vinden dat ik het doe en er voor mij zijn. En ik weet dat er ook collega’s zijn die meelezen, ik vind het geweldig dat ook zij mij zo steunen en trots zijn. Ik had mij geen mooiere collega’s kunnen wensen. Dankjewel dat jullie er voor mij zijn!

Het bloggen heeft mijn leven verrijkt: de geluksmomenten die ik daardoor mag beleven zijn goud waard! Dankjewel voor alles!

IMG_6560

Op naar een nieuw blogjaar vol confetti! De macarons liggen klaar, wil je ook een hapje?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 68 reacties.

 1. Marion

  Gefeliciteerd met je prachtige blog! Om eerlijk te zijn had ik verwacht dat jij al wat langer in het blogwereldje rondwandelde, maar dat is dus niet het geval. Bedankt voor je mooie en positieve berichten. Project Positief vond ik echt geweldig om te doen en te lezen. Ik denk dat je een inspiratie bent voor velen. Daar kan je echt trots op zijn, lieve Dagmar! Maak er een feestje van vandaag! X
  Marion onlangs geplaatst…Is het al morgen?My Profile

 2. Godelieve

  Gefeliciteerd met de tweede verjaardag van je mooie lieve en inspirerende blog!
  Dat is een feestje dat gevierd mag worden en ik wens je dan ook een hele fijne dag toe vandaag :)
  Godelieve onlangs geplaatst…Witlof een veelzijdige groenteMy Profile

 3. Frauke

  Proficiat! Mogen er nog héél veel jaren bloggen bij komen :D. Ik hou van je blog! Mooie stukje heb je ervan gemaakt, heerlijk dat je vriend en je omgeving je steunen bij het bloggen en dat je ze zo even in de kijker zet. Ik vind je blog uniek en daarom zo geweldig: hele inspirerende stukjes, grappig, goede boekentips en de groeifactor posts zijn awesome. Jup, ik ben fan! Maak er een fijne blogverjaardag van ;)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Arne test: Braun series 9 scheerapparaatMy Profile

 4. Linda

  Van harte gefeliciteerd! Je mag (nee, moet!) echt hartstikke trots zijn op je blog! :)
  Linda onlangs geplaatst…Muziek :)My Profile

 5. Leah

  Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Je hebt al veel mooie dingen mogen meemaken door/met je blog, dat er nog maar veel meer mogen komen :D Liefs!

 6. Rosanne

  Wauw wat een mijlpaal! Gefeliciteerd!
  Je mag echt onwijs trots zijn op wat je allemaal hebt bereikt! Ik vind jouw site echt iedere dag weer een feestje om te mogen lezen :)
  Dagmar je bent een groot voorbeeld voor mij en ik ben heel trots op jou<3
  Keep up the good work!
  Rosanne onlangs geplaatst…Faalangst- Mijn ervaring en tipsMy Profile

 7. Deisy

  Van harte gefeliciteerd meis met je blogverjaardag <3 Je blog en jij zijn toch een van mijn favoriete dingen en zorgen altijd voor een grote (hele grote) glimlach op mijn gezicht. Ik wens je dan ook al het goeds toe en hoop nog lang te mogen genieten van je blog en natuurlijk hoop ik dat jij nog hele mooi dingen mee mag gaan maken, maar wat dat betreft weet ik wel dat dit goed zit ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…5x Dingen die jij niet meer na zou moeten jagenMy Profile

 8. Desiree

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! En Dagmar, wat heb je dit artikel weer mooi geschreven! Leef je dromen en geniet!
  Desiree onlangs geplaatst…My life in pictures #2My Profile

 9. Judith

  Van harte gefeliciteerd met je prachtige blog! Alle enthousiasme springt er vanaf en het delen van geluk lukt volgens mij heel goed! Nog vele jaren meis!
  Judith onlangs geplaatst…Maandag: vegetarische pastaMy Profile

 10. Gefeliciteerd Dagmar! Je doet het echt geweldig en ik lees elke dag met veel plezier je artikelen. Je enthousiasme en positiviteit straalt echt in je artikelen en door jou wordt ik vrolijk en geniet ik van de kleine dingen in het leven. Het leven zit vol met lichtpuntjes en dat omarm ik nu veel meer!
  Liefs, Iris
  Iris | Todayslipstick onlangs geplaatst…Nieuwe verslaving: Orphan BlackMy Profile

 11. Anna

  Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig blog bestaan! Het voelt alsof ik je blog al wel vijf jaar lees, je schrijft z zoooo veel mooie en leuke artikelen <3 Ga zo door! Ik hoop dat we nog vele jaren van je blog mogen genieten. X
  Anna onlangs geplaatst…MLBB #30 | ZOMERWELVAART, SIMS 2 EN NIEUWE MAKE-UPMy Profile

 12. Britt

  Gefelicitoeterd met je blogverjaardag!
  Nog vele mooie blogjaartjes gewenst!

 13. Lieke

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag!
  Ik wil je bedanken voor al je positieve artikelen, project positief en de kans dat ik via jou blog mee mocht naar het bff event. Je bent een topper! Op naar de volgende twee jaar. :-*
  Lieke onlangs geplaatst…Summer Bucketlist TagMy Profile

 14. gefeliciteerd Dagmar! Je mag terecht trots zijn en blij ontwaken over je blog. Hij is ook een blog waar ik erg blij en vrolijk van word. Ik hoop dat er nog erg veel ajren bij mogen komen. En ik kan het trouwens alleen maar motiveren om niet te luisteren naar wat je omgeving zegt, want stel dat jij had geluisterd naar je omgeving, dan had je dit nooit gecreëerd en al deze mensen niet geïnspireerd. Jou go girl! ♥
  Britt • Annebrittures onlangs geplaatst…Liebster awardMy Profile

 15. Simone

  Wat een heerlijke mijlpaal! Ik ben pas 2 maanden bezig, maar geniet nu al van alle nieuwe dingen die ik zie en leer. Ik vind het vooral leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Tot nu toe nog alleen online, maar dat is ook al hartstikke gezellig! Ga zo door en geniet!
  Simone onlangs geplaatst…Bucketlist #1 / 5 populaire hotspots in New York CityMy Profile

 16. Mieke

  Van harte gefeliciteerd ! Ik volg je al geruime tijd en zie steeds weer leuke en interessante artikelen voorbij komen ;) Op naar je 1e lustrum: 5 jaar…en at gaat vast en zeker lukken ;)

 17. Van harte met deze mijlpaal, ik hoop dat je nog heel lang de inspiratie zult vinden om dit blog vol energie voort te zetten. Ik lees je artikelen met veel plezier. Ga zo door! :)
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Waarom ik graag naar festivals gaMy Profile

 18. Laura

  Gefeliciteerd! Twee jaar zoveel bloggen is een mooie prestatie maar ik hoop op nog vele mooie blogjaren van jou!

 19. Denise

  Yaaay, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik vind het zo tof dat je dit al 2 jaar lang doet, ook al volg ik je nog niet zo heel lang. Jouw artikelen zijn keer op keer een feestje en onwijs inspirerend. You go girl! :D
  Denise onlangs geplaatst…6 Redenen waarom ik van Amsterdam houMy Profile

 20. Fleur

  Oh wauw, gefeliciteerd! 2 jaar alweer! Mijn blog eind september!

 21. Anita te Gussinklo

  Van harte Gefeliciteerd met je 2 jarige blog verjaardag.

 22. Amy

  Gefeliciteerd met je blog! Geniet van alle blogmomenten die nog komen gaan :)
  Amy onlangs geplaatst…NSMBL SaleMy Profile

 23. Maaike

  Ik verbaas me er iedere keer weer over dat jij veel minder lang blogt dan lijkt! Hoewel 2 jaar natuurlijk al heel lang is, als je erover nadenkt. Ik vind het superknap wat je hebt opgebouwd in die tijd en ik volg je blog nog steeds met veel plezier! Van harte gefeliciteerd, enneh, bedankt voor de macaron. :)
  Maaike onlangs geplaatst…Zo haal je de zomer in huis (op regenachtige dagen)My Profile

 24. Esmée

  Zo mooi geschreven! Ik geniet nog steeds iedere dag van de teksten die je schrijft, het is echt perfect om je dag mee te beginnen. Zelfs al is het internet in de trein sloom, ik heb het ervoor over. Best wel raar, dat je eigenlijk nog korter blogt dan mij, maar mij al zo snel voorbij bent gegroeid! Dat doe je echt goed, ga zo door. x
  Esmée onlangs geplaatst…MAAK VAN JE HOBBY JE BIJBAANMy Profile

 25. Aaaah, je bent zo lief! Vind het zo leuk dat je bent begonnen met bloggen, we kunnen nu zoveel delen! Super leuk! Ga zo door en ik ben héél trots! <3
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Photo Diary #120My Profile

 26. Cindy

  Lieve Dagmar, van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog! Superleuk dat ik jou via het bloggen heb mogen ontmoeten en ik ben je nog steeds dankbaar voor je uitnodiging van het yoga-event wat in Amsterdam was. Op naar heel veel mooie blogjaren erbij en het zou leuk zijn als ik je weer eens een keer zou zien. Proost!
  Cindy onlangs geplaatst…Ik beken….My Profile

 27. Saar

  Oh, gefeliciteerd Dagmar! Dit had ik helemaal gemist! Ik kijk al uit naar de volgende twee jaar en degene die erop volgen.
  Saar onlangs geplaatst…Stop met multitaskenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge