Blog

Hoera, ByDagmarValerie.nl bestaat 2 jaar!

IMG_6580

Hieperdepiep hoera! Met trots kan ik delen dat mijn blog ByDagmarValerie.nl vandaag precies twee jaar bestaat! Een geweldige mijlpaal die ik graag met jullie wil vieren. Het is een feestelijke dag en ik hoop dat ik samen met jou nog meer stralende momenten mag beleven. Wie wil er een macaron? Cheers!

Op deze bijzondere dag wil ik je allereerst ontzettend bedanken. Voor de betrokkenheid, het lezen van mijn artikelen, het achterlaten van superlieve reacties, het meeleven en de tips die jullie met mij delen. Jullie zijn oprecht de allerliefste en leukste lezeressen (plus enkele mannen waaronder Jord en mijn broertje) die ik mij maar kon wensen.

Ik had nooit verwacht dat het bloggen mij zoveel moois zou kunnen brengen. Elke dag voelt als een cadeautje om jullie mooie woorden te mogen ontvangen, de warmte spat ervan af en het zorgt ervoor dat ik dagelijks al met een extra energieboost de dag mag beginnen en dat is goud waard, dankjewel! Ook heb ik te gekke vriendinnen overgehouden door het bloggen die, elke keer als ik hen zie, het moment omtoveren tot een geweldig feestje. Door het bloggen heb ik heel veel geleerd, mede door ervaringen die ik anders misschien niet zou beleven zonder mijn blog. Op persreis naar Milaan? Naar Fashionweeks? Slapen in hotels, openingen van winkels bijwonen, catwalk in het Rijksmuseum en naar The Body Shop voor een event? Ik heb er geen woorden voor, het is echt overweldigend en ik knijp mijzelf zo vaak dat ik dit mag beleven.

En nu zijn we twee jaar verder. Wie had ooit gedacht dat ik het zolang zou volhouden? Haha ik heb vaak genoeg gehoord of ik wel echt mijn tijd en energie in het bloggen moest steken, dus mocht je twijfelen door reacties uit je omgeving? Volg je hart en doe wat goed voelt. Ik hoop nog elke dag dat mijn passie en plezier die ik ervaar en waarmee ik content maak, voelbaar is. Mijn doel met bloggen? Anderen vooruithelpen en een positief verschil creëren. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt en ik hoop dat iedereen van zijn of haar dromen werkelijkheid kan maken en dat we elkaar kunnen inspireren verder te komen.

Ik wil in het bijzonder mijn lieve vriend Jord bedanken, zijn geduld is van ongekende hoogte en ik ben heel blij dat ik zoveel ruimte en steun krijg om te doen waar mijn hart ligt. En dat hij ook een handje helpt vind ik echt superstoer. Ook wil ik mijn lieve mama, broertje, opa en oma in het zonnetje zetten, want zij zijn echt mijn voorbeelden in mijn leven en door de liefde die zij geven krijg ik vleugeltjes waardoor ik de wereld aan kan. En lieve Anne mag niet ontbreken, zij zorgt voor alle confetti in mijn leven. Net als mijn lieve niet-bloggende vriendinnen, die echt proberen te begrijpen hoe het bloggen werkt maar vooral heel gaaf vinden dat ik het doe en er voor mij zijn. En ik weet dat er ook collega’s zijn die meelezen, ik vind het geweldig dat ook zij mij zo steunen en trots zijn. Ik had mij geen mooiere collega’s kunnen wensen. Dankjewel dat jullie er voor mij zijn!

Het bloggen heeft mijn leven verrijkt: de geluksmomenten die ik daardoor mag beleven zijn goud waard! Dankjewel voor alles!

IMG_6560

Op naar een nieuw blogjaar vol confetti! De macarons liggen klaar, wil je ook een hapje?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.