Blog

Het gras is altijd groener aan de overkant…

IMG_5794
Groen, groener, groenst! Ik koos een random kleur uit en vond het leuk om mijn favoriete items in deze tint te verzamelen. Shrek is geen item, anders stond deze knuffelige oger er natuurlijk ook bij. En spinazie is niet zo fotogeniek, waardoor ook dit niet op de foto is afgebeeld. Maar er blijft gelukkig nog genoeg groens over! Kijk je mee? Ik vertel je er graag meer over!

IMG_5795

♧ Laat ik beginnen met druiven. Ik vind pitloze druiven héérlijk en ik moet standaard moeite doen om niet massaal zo’n bak op te eten, daar wordt geen maag blij van. Druifjes zijn schattig, compact en heel erg lekker, natuurlijk mogen deze dan ook niet ontbreken in dit groen, groener, groenst lijstje!

♧ Yay een heerlijk masker van Dr. Van der Hoog! En deze is heel toepasselijk groen, dus mocht deze op de foto bij mijn favorieten. Ik vind de maskers van Dr Van der Hoog pure ontspanning en ik word er (net als mijn huid) erg blij van.

♧ Het GOSH Quattro Eyeshadow Palette Green Valley is toch een plaatje? Ik draag de kleuren erg graag, het staat heel warm en toegankelijk bij mijn bruin/groene ogen. Ook vind ik de uitstraling erg mooi en is het palette makkelijk mee te nemen. I’m in love! 

IMG_5796

Hoi, ik ben Dagmar en ik ben verslaafd aan thee. Wie ben jij?  Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik naar de thee ‘grijp’. Ik vind thee ontzettend lekker en drink het graag de hele dag. door Ik ben opgegroeid met Pickwick en het past perfect bij mijn groene favorieten! Wat mij betreft mogen trouwens alle theesmaken bij mijn favorieten, maar ik moest toch even kiezen… 

♧ Deze heerlijke geur van Oriflame – Imagination doet mij denken aan de zomer. Het romantische en bruisende Parijs met de warme zonnestralen op de huid… Even weer terug in de tijd, ik ben er dol op en draag deze parfum erg graag. Ook de flacon vind ik ontzettend mooi, so pretty! Yes, ik ben fan!

IMG_5799

♧ Over fan zijn gesproken, mijn lokken zijn onwijs fan van GUHL. Ik heb zelden zulk happy hair gehad als de laatste tijd. En het begon toen ik wisselde van shampoo. Echt schrikbarend hoe groot het positieve effect kan zijn, maar mijn lokken weten het inmiddels wel. Ik gebruik sinds een tijdje de shampoo van GUHL Luchtig & Fris en zo voelen mijn haren ook aan. De geur is erg zacht, maar heel toegankelijk, reinigend en jong. Je voelt je na het wassen van de haren ook écht schoon. Ook zit er meer volume in mijn haar en worden mijn lokken minder snel vet, vooral van dit laatste kan ik onwijs blij worden. Het kost voor mij nog vaak veel energie en kracht om mijn haren te wassen en met een goede shampoo gaat dit een stuk effectiever! 

IMG_5797

♧ Ik heb een hele fijne crème gekregen voor mijn verjaardag waar ik superblij mee ben. Het is de Origins Make a difference plus crème voor een droge huid en gemengde huid voor het gezicht. In de winter smeer ik er vaker op los en deze voldoet echt aan al mijn eisen. De crème wordt snel opgenomen in de huid, ruikt neutraal, voelt voedend aan voor de huid en lijkt daadwerkelijk de huid te beschermen. Ik kom er graag de winter mee door én langer. Ook vind ik de uitstraling ervan heel professioneel en luxe. Ik hoop dat ik nog lang niet de bodem ervan zal bereiken! 

♧ De cover van Ik wist het geschreven door Chantal van Gastel past toch perfect in dit artikel? En het behoort zeker tot mijn favorieten, wat een heerlijk boek is het toch. Meer erover lezen? Bekijk dan hier mijn recensie. Het is echt een cover om verliefd op te worden, maar het verhaal is minstens zo fijn en sterk. Ik ben enthousiast, echt en aanrader!

Wat is jouw favoriete én groene item?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.