Blog

Herontdekte hobby! Ik ga het fotograferen weer oppakken

Fotografie collage 1Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Helemaal waar! Maar wát als je in woorden denkt en je deze zo uit je mouw kunt schudden bij élke situatie? Kan daar nog beeld tegenop? Sinds ik een mini Dagmar (Valerietje) was, was ik gefascineerd door camera’s en fotografie. En trots dat ik was toen ik op het knopje mocht drukken! Maar toen ik begon te dansen met woorden en taal, verdween het fotograferen naar de achtergrond. Schrijven werd mijn grote passie en de liefde was wederzijds. Maar dankzij de verhuizing heb ik mijn prachtige camera afgestoft, mijn lenzen gevonden én heb ik het fotograferen herontdekt!

Wist je dat ik voor mijn blog alle foto’s maakte met mijn Iphone 5S? Zo zie je maar dat je geen fancy lenzen of mega investering nodig hebt om een blog te beginnen en bij te houden. Ook met je telefoon kan je mooie en sfeervolle beelden maken, als je er maar de tijd voor neemt. Maar nu ik na jaren mijn camera weer écht heb vastgepakt, wil ik niet meer zonder. Mijn hart begon gelijk sneller te kloppen en Cupido heeft zijn werk goed gedaan. Ik ben weer verliefd geworden op het fotograferen. IMG_0801

Ik heb een hele fijne camera, een Canon 700D en ook nog erg mooie lenzen. Maar er is één lens die voor mij het verschil maakte en waardoor ik werd geraakt. De 50mm lens, een erg populaire lens onder bloggers en dat is niet zo vreemd. Hij laat je het kleine geluk zien. Hij zoomt letterlijk in op al het moois om ons heen, hoe kan je daar nou niet gelukkig van worden? Toen ik de lens herontdekte wou ik niets liever dan het leven beleven door het schermpje. Je leert opnieuw kijken en het werkt magisch. Nu ik de hele ochtend heb gefotografeerd (ik kon niet meer stoppen!), zie ik opeens overal om mij heen prachtige plekjes en mooie details. Alleen al deze bewustmaking is goud waard! Oké nu klink ik echt verliefd, vind je ook niet? Ik laat je mijn ontdekkingen zien!

IMG_0659Vakantie in eigen land! Of nog beter, in eigen woonkamer. Dit is Paul mijn lieve mini palmboom (ja ik heb mijn palmboom inderdaad een naam gegeven, net zoals al mijn plantjes eigenlijk een naam hebben… ) die er stralend bij staat alsof hij staat te shinen aan de Spaanse kust. In plaats van een cocktail zit ik aan de thee, maar de lucht is minstens zo blauw!
IMG_0673
Paris is always a good idea! Een detail van ons interieur, deze Eiffeltoren namen wij mee als aandenken aan het moment dat we nét het sleuteltje van ons slotje in de Seine hadden gegooid. Lekker romantisch en cliché, maar wel superleuk! Het reserve-sleuteltje hangt aan deze mini- Eiffeltoren.
IMG_0813
Vers fruit in huis gehaald! En liefde voor de lekkere en fotogenieke ananas…

IMG_0771
Hoera, mijn nieuwe visitekaartjes voor mijn blog zijn binnen! Lekker clean en strak, net als het logo van mijn blog. Na de nieuwe lay-out vond ik het tijd om nieuwe visitekaartjes te laten maken en door de afspraken en het regelen rondom ons nieuwe huis kwam het er steeds niet van. Nu ben ik ontzettend blij dat ik ze heb gemaakt en superlief om jullie mooie reacties erop te ontvangen, dankjewel! De kaartjes heb ik laten maken bij Webprint, ik kreeg er vragen over en de service was echt top en deze zijn ook niet duur.

IMG_0837
Fluffy Poes in de chill-modus… Detail: hier zit ze negen van de tien keer in, hoera!

IMG_0832
50 Shades of Grey, maar dan een beetje anders. Interieur detail, onze kussens van de bank!

IMG_0786
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe zonnebril van het merk TOMS. Niet alleen de kleur en de vorm van de bril vind ik prachtig, ook het merk is erg inspirerend. De slogan One for One heeft veel indruk op mij gemaakt, ik vertel er gauw meer over.
IMG_0758
En er kwam een stralende lookbook van de Primark binnen. Onmogelijk om hier niet enthousiast van te worden, evenals van het warme en zomerse oogschaduwpalette van MUA (Going for Gold). Een perfecte combinatie!

Klein geluk, we worden erdoor omringd en ik focus mij er vanaf nu op. Doe je mee? Vanaf nu komen er ook weer foto’s die gemaakt zijn met mijn camera op mijn blog. Het kan natuurlijk nog steeds met mijn Iphone 5S, maar ik denk dat ik de verslaving genoeg te pakken heb om het niet meer los te laten.

Wat vind jij leuker om te doen, schrijven of fotograferen? 

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.