Blog

Help, mijn vriendin is blogger!

Gent 2
Bloggen is mijn grote passie en ik beleef er ontzettend veel plezier aan. Maar hoe denkt mijn vriend er eigenlijk over? In bloggen steek ik relatief veel tijd, moeite en energie. Dit doe ik omdat ik het te gek vind om anderen vooruit te helpen én om te kunnen schrijven. Het is inmiddels een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden, maar dat maakt het bloggen juist nóg leuker dan het al was. Maar wat als je vriendin nu een blogger is, hoe ga je hiermee om en waar loop je tegenaan als ‘vriend van’? Jord, mijn vriend waar ik 3,5 jaar mee samen ben en een jaar mee samenwoon, vertelt je er meer over!

Foto’s van eten maken ”Foodies”
In een restaurant, de broodjeszaak op de hoek of gewoon thuis aan tafel; van elk hapje moet een foto gemaakt worden. Het is natuurlijk belangrijk om je lezers te laten zien wat voor lekkers of gezonds je gaat eten. Het is heel erg leuk om wat nieuws op tafel te zetten, maar Dagmar doet daar graag een schepje boven op. Alles moet mooi en netjes op het bord gepresenteerd worden want ja, eerst een foto! Pas als alles op facebook, twitter en instagram gedeeld is kunnen we lekker gaan eten. Hoeveel food foto’s staan er op jouw mobiel?

Koffers vol met outfits
Het blijft een cliché dat vrouwen altijd te veel kleding meenemen op vakantie waarbij zij vervolgens de helft maar daadwerkelijk dragen. Zelfs voor een weekendje weg moet de koffer van Dagmar goed gevuld zijn. Natuurlijk help ik haar met sjouwen haha.

Mijn vrienden uitleggen wat Dagmar doet
Ik ben trots op wat Dagmar allemaal doet en bereikt heeft en ik vertel dat ook graag aan mijn vrienden. Wij mannen onder elkaar kunnen het soms moeilijk begrijpen hoe je een heel artikel kunt schrijven over bijvoorbeeld nagellak of een outfit. Toch zijn er een hoop vrienden van mij die de blog van Dagmar regelmatig bezoeken.

Blogvriendinnetjes
Het is soms even schakelen wanneer Dagmar het over een blogvriendinnetje heeft. Ze praat altijd zo enthousiast over hen en ze noemt haar blogvriendinnen altijd bij hun naam. Dan heb ik geen idee wie ze nou eigenlijk bedoelt haha. En ik maar meepraten alsof ik hen ook al jaren ken. Toch is het leuk om af en toe mee te gaan naar een event om een indruk te krijgen. Zo heb ik bij de opening van de Primark in Venlo aardig wat blogvriendinnen ontmoet. Ik moet eerlijk toegeven: het was supergezellig en leuk hen een keer ontmoet te hebben.

Postkantoor
Het lijkt af en toe net alsof ik in een postkantoor woon! Bijna dagelijks ligt er weer een pakketje op de mat. Meestal gaat het om producten waar Dagmar over schrijft, maar het is soms ook leuk om te zien hoe bloggers onder elkaar weer van alles naar elkaar sturen. Ik zou makkelijk een oud papier handeltje kunnen beginnen…

Foto +1
Ik heb mijn fotografie skills al aardig op niveau kunnen brengen door alle foto’s die ik met/ van Dagmar neem. Als we outfitfoto’s gaan maken is het al helemaal feest, dan heb ik wel drie camera’s bij me! Soms is het ook wel eens vermoeiend. Net als je denkt alle foto’s gemaakt te hebben krijg je een mobiel in je handen gedrukt…. ”en nu ook nog eentje voor Instagram en dan zijn we compleet”. Achja het is leuk om te doen en het is stiekem best leuk om de reacties te lezen van een foto die ik gemaakt heb ^^

Bloggen is echt een way of life en ik vind het ontzettend leuk om dat van dichtbij mee te mogen maken. Dagmar straalt altijd van al die warme en lieve berichtjes die ze krijgt. Jullie betekenen ontzettend veel voor haar. Ik ben trots op haar!

Herken jij je in bovenstaande blogclichés? 
Groetjes, Jord

Follow Dagmar on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.