Happy b-day to me en stralende jaarwisseling!

Happy b-day to me en stralende jaarwisseling!

Hoera, de oliebollen en champagne staan op tafel, want vandaag ben ik jarig! Én natuurlijk is het ook Oudjaarsdag dus een dubbele party vanavond. Wist je dat ik vroeger altijd dacht dat het vuurwerk op 31 december speciaal voor mij was? Heel lief van iedereen dus haha. Ik heb er vandaag een extra lachrimpel bijgekregen en het was een jaar vol hoogtepunten waar ik erg dankbaar voor ben. Of dit mijn mooiste jaar ooit is? Zonder twijfel: Ja met een hoofdletter J. Dit jaar is moeilijk te overtreffen! Ik ben officieel 24 jaar en het zal vast weer 10 maanden duren voordat ik aan deze leeftijd gewend ben. Tijd voor een nieuw en fris (levens)jaar om kleur te geven!

Vandaag begin/begon ik vast en zeker met een dikke knuffel van Jord en Poes. Vervolgens heb ik een heerlijk ochtendje voor mijzelf, want Jord moet dit laatste dagje van het jaar nog even werken. Ik ga lekker lang ontbijten, ik breng een bezoekje aan de sportschool (kan ik alvast even wennen voordat alle goede voornemens om het hoekje komen kijken…) en ik ben van plan om het boek van Jojo Moyes uit te lezen. Vervolgens komen mijn mama, haar vriend en mijn broertje langs en halen we Anne op om lekker naar zee te gaan en uit te waaien. Uiteraard is een verjaardag geen echte b-day zonder pannenkoeken en dus gaan we met uitzicht op mijn favoriete plek het strand genieten van de lunch. Zo fijn! En daarna is het tijd om de pizzarette uit de doos te halen, want Stephen en twee andere lieve vrienden komen gezellig bij ons eten. Pizza is always a good idea! In de avond staan spelletjes, oliebollen en nog meer spelletjes op het programma.  Dan is het tijd om dit prachtige jaar af te sluiten en tevens mijn verjaardag van een knallend einde te voorzien. Ik heb er zin in!

Ik wens jullie een geweldig 2016 toe vol geluk, liefde, een goede gezondheid en warmte. Dat al jullie dromen uit mogen komen en dat we over een jaartje kunnen terugkijken op prachtige herinneringen aan 2016.  Veel liefs en tot in het nieuwe jaar!

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Femke

  Vandaag begon bij mij me de wekker die om kwart voor 6 af ging haha! Nu nog even lekker wat blogs bijlezen en over een 20 min. ga ik naar mijn werk! Hele fijne jaarwisseling en op naar een mooi 2016!
  Femke onlangs geplaatst…Mijn blogjaar in 2015My Profile

 2. Anniek

  Ah, gefeliciteerd lieve Dagmar! Superleuk dat je op 31 december jarig bent, dan knal je pas echt een nieuw jaar in om 12 uur :) Je plannen voor vandaag klinken heel leuk en gezellig, geniet er lekker van. Bij ons thuis staan de oliebollen ook al te rijzen voor de kachel ;) Een heel mooi 2016 toegewenst!

  1. Anniek

   Sorry, ik heb een verkeerd webadres ingetypt! Hier staat de goeie in het balkje :)

 3. Lieve Dagmar, gefeliciteerd! Geniet van vandaag! Je hebt inderdaad een prachtjaar achter de rug en 2016 gaat nog mooier worden.
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Joy in my mind #17My Profile

 4. Amy

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan en natuurlijk ook een hele fijne jaarwisseling gewenst!
  Amy onlangs geplaatst…Happy New Year!My Profile

 5. Sandra

  Gefeliciteerd Dagmar! Maak er een top dag van en geniet. Zo te lezen ga jij een heerlijke dag hebben en knallend het jaar uit met vrienden. Fijne jaarwisseling!
  Sandra onlangs geplaatst…Mijn hoogtepunten van 2015My Profile

 6. Desiree

  Wat bijzonder om jarig te zijn op deze dag! Dubbel feest! Jij gaat enorm genieten vandaag met al die fijne activiteiten. Geniet ervan! En alvast een hele fijne jaarwisseling! Tot in 2016. ;-) liefs
  Desiree onlangs geplaatst…Outfit – New Year’s EveMy Profile

 7. Ashley

  Wat een heerlijke dag ga jij tegemoet! Geniet ervan & natuurlijk gefeliciteerd met jouw verjaardag.

 8. Esmée

  Gefeliciteerd! Ik ben ook vandaag jarig, haha! Maak er een leuke dag van! En alvast een fijne jaarwisseling!

 9. Amy

  Van harte gefeliciteerd lieve Dagmar! Geniet van je verjaardag vandaag en dat je volgende levensjaar maar opnieuw een prachtig jaar mag worden vol hoogtepunten!
  Amy onlangs geplaatst…2015: De meest gelezen blogpostsMy Profile

 10. Sophie

  Ik geloof je meteen dat dit een van je mooiste jaren is. Heeft Thailand je lichaam ook goed gedaan? Superleuk dat je o.a.samen met Anne het jaar uit gaat! Have fun! ♡
  Sophie onlangs geplaatst…Lieve ikMy Profile

 11. Larissa

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Het lijkt me enorm leuk – maar soms ook lastig – om op oudjaarsdag jarig te zijn. Zo is het dubbel feest, en kun je elke verjaardag weer genieten van oliebollen en appelflappen op je verjaardag. Dat kan ik niet zeggen met mijn augustus verjaardagje. Heel fijn om te lezen dat 2015 voor jou een top jaar was en dat je er zo van genoten hebt. Hele fijne dag toegewenst, heel veel plezier vanavond én natuurlijk een nóg mooier 2016! Liefs.
  Larissa onlangs geplaatst…From last Monday #17My Profile

 12. Steffi

  Dubbele party! Ik zal vanavond ook nog een sterretje voor je verjaardag afsteken zodat er toch nog wat vuurwerk speciaal voor je verjaardag is! Hele fijne verjaardag en ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar toe!
  Steffi onlangs geplaatst…2015My Profile

 13. Kirsten

  Gefeliciteerd lieve Dagmar! Stiekem is al dat vuurwerk ook al 24 jaar voor jou hoor, maar sssst is een geheimpje. Maak er een geweldige dag en jaarwisseling van, want volgens mij mag je behoorlijk trots zijn op alles wat je afgelopen jaar hebt gedaan en bereikt heb <3
  Kirsten onlangs geplaatst…Omdat 2015 bijzonder wasMy Profile

 14. Evelyne

  Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een fijne dag van & geniet ten volle van alle aandacht ;) Fijne jaarwisseling & een spetterend begin :)
  Evelyne onlangs geplaatst…ღFotografie mijn levenღ #11My Profile

 15. Renate

  Gefeliciteeeeerd! Haha ik kan me helemaal voorstellen dat je als kind dacht dat het vuurwerk voor jou was, ik moet hierdoor ook een beetje aan de film Rapunzel denken haha.
  Ieder geval een fijne verjaardag en een gelukkig nieuwjaar!
  Renate onlangs geplaatst…DIY: 8 x KerstornamentenMy Profile

 16. Jennifer

  Nogmaals gefeliciteerd en een hele fijne jaarwisseling gewenst! Zo bijzonder dat je op 31 december jarig bent! Al lijkt me dat soms ook wel vervelend, maar het is in ieder geval een bijzondere dag!
  Jennifer onlangs geplaatst…Dit was 2015!My Profile

 17. anna

  Van harte gefeliciteerd! Wat een super dag om jarig te zijn, haha. Heel veel plezier vanavond en geniet ervan <3 Happy new year xx
  anna onlangs geplaatst…DE HOOGTEPUNTEN VAN 2015!My Profile

 18. Renske

  Alsnog gefeliciteerd met jouw verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad en hebt genoten van al het prachtige vuurwerk op jouw verjaardag. :-) En natuurlijk wens ik jullie ook de allerbeste wensen voor 2016!
  Renske onlangs geplaatst…Happy new year!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge