Blog

Happy b-day to me en stralende jaarwisseling!

Hoera, de oliebollen en champagne staan op tafel, want vandaag ben ik jarig! Én natuurlijk is het ook Oudjaarsdag dus een dubbele party vanavond. Wist je dat ik vroeger altijd dacht dat het vuurwerk op 31 december speciaal voor mij was? Heel lief van iedereen dus haha. Ik heb er vandaag een extra lachrimpel bijgekregen en het was een jaar vol hoogtepunten waar ik erg dankbaar voor ben. Of dit mijn mooiste jaar ooit is? Zonder twijfel: Ja met een hoofdletter J. Dit jaar is moeilijk te overtreffen! Ik ben officieel 24 jaar en het zal vast weer 10 maanden duren voordat ik aan deze leeftijd gewend ben. Tijd voor een nieuw en fris (levens)jaar om kleur te geven!

Vandaag begin/begon ik vast en zeker met een dikke knuffel van Jord en Poes. Vervolgens heb ik een heerlijk ochtendje voor mijzelf, want Jord moet dit laatste dagje van het jaar nog even werken. Ik ga lekker lang ontbijten, ik breng een bezoekje aan de sportschool (kan ik alvast even wennen voordat alle goede voornemens om het hoekje komen kijken…) en ik ben van plan om het boek van Jojo Moyes uit te lezen. Vervolgens komen mijn mama, haar vriend en mijn broertje langs en halen we Anne op om lekker naar zee te gaan en uit te waaien. Uiteraard is een verjaardag geen echte b-day zonder pannenkoeken en dus gaan we met uitzicht op mijn favoriete plek het strand genieten van de lunch. Zo fijn! En daarna is het tijd om de pizzarette uit de doos te halen, want Stephen en twee andere lieve vrienden komen gezellig bij ons eten. Pizza is always a good idea! In de avond staan spelletjes, oliebollen en nog meer spelletjes op het programma.  Dan is het tijd om dit prachtige jaar af te sluiten en tevens mijn verjaardag van een knallend einde te voorzien. Ik heb er zin in!

Ik wens jullie een geweldig 2016 toe vol geluk, liefde, een goede gezondheid en warmte. Dat al jullie dromen uit mogen komen en dat we over een jaartje kunnen terugkijken op prachtige herinneringen aan 2016.  Veel liefs en tot in het nieuwe jaar!

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.