Blog

Gekke feitjes over mij! Dit is typisch Dagmar….

Zin om mij nog een beetje beter te leren kennen? Ik blog grotendeels over lifestyle en deel regelmatig persoonlijke ervaringen, dat vind ik echt ontzettend leuk om te doen. Daarom is het misschien ook leuk om net wat meer over mijzelf te vertellen. Deze feitjes wist je misschien niet van mij en vertel ik je graag in dit artikel.

Ex- mandarijntjes verslaafde – Vroeger waren mandarijntjes echt overduidelijk mijn favoriete fruit en ik at dan ook mandarijntjes wanneer dat maar kon. Een keer betrapte mijn mama mij erop dat ik een hele zak (op de laatste na die ik nog in mijn hand had) had opgegeten en ik weet nog goed dat ik toen héél veel buikpijn had. Sindsdien weet ik dat een overload geen pretje is…

Booklover – Ik hou ontzettend veel van boeken en mijn nog-te-lezen-stapel blijft maar groeien en groeien. Ik probeer wanneer ik maar kan te lezen en kan dan zo opgaan in het boek dat ik alles om mij heen vergeet. Zoals het uitstappen bij de juiste halte. Of het eten dat ik aan het koken ben (en dat dat zwart kleurt…). Of uit bad gaan, omdat het water al half bevroren is. Oeps!

Ideeënbom – Ik kan overal inspiratie uit halen en mijn hersenen krijgen overal ideeën door. Dat maakt het soms best wel lastig als je het wilt uitwerken, vooral als je tijd niet kunt rekken en je je moet beperken tot de uren die er in een dag zitten. In mijn tas zit altijd een notitieblokje met een pen, net als deze ook liggen op mijn nachtkastje, in de woonkamer en in de keuken. Soms ben ik ook dan nog niet snel genoeg om alles te noteren, maar handig is het wel! De bijnaam Koos Inspiratieloos zal ik waarschijnlijk niet snel krijgen…

Lama – Op de basisschool was mijn lievelingsdier een lama. Ik kan nu echt even geen redenen bedenken waarom ik hier toen zo helemaal weg van was. Vervolgens kwam de papegaaien fase en daarna de fret. Ik ben blij dat – hoe hard ik ook smeekte – mijn ouders hier nooit aan hebben toegegeven om mij deze dieren te geven. We hadden dankzij mij al een mini dierentuin in huis (lees: hamsters, cavia, schildpad, hond, vogeltjes, vissen…) en dat was meer dan genoeg!

Anti-koffie – Ja, we hebben een fancy koffiemachine in huis met van die cupjes en speciale smaakjes met Italiaanse namen. En Jord is mijn George Clooney. Maar toch raak ik koffie met geen vinger aan, ik vind de geur echt niks en heb heel vaak geprobeerd om koffie te leren drinken, maar we zijn gewoon niet voor elkaar gemaakt. Een mok vol dampende thee en je maakt mij ontzettend gelukkig! Overigens drink ik, voor de mensen die mij langer kennen dan vandaag herkenbaar, mijn thee negen van de tien keer koud omdat ik alweer bezig ben met iets anders en pas later erachter kom dat ik nog thee had. Oeps!

Lievelingskleur – Ik had nooit een lievelingskleur, maar daar is sinds we het huis hebben gekocht verandering in gekomen. Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan en waarom dat moment juist zo verhelderend bleek te werken, maar de winnaar is… Groen! (lees: GROEEEEEEN op de Lingo-manier hihi). Ik vind groen rustgevend, mooi, warm, natuurlijk en stralend. Yes, ik ga na al die jaren niet meer lievelingskleurloos door het leven en dat voelt awesome!

Slapen – Ik neem mij elke dag weer voor om eerder naar bed te gaan, maar op de een of andere manier hebben mijn pogingen een mislukkingspercentage van 99%. Best hoog! Dan schiet er opeens weer een idee door mijn hoofd die ik toch nog even moet opschrijven of ik zit midden in een goed boek of we kletsen de avond vol waardoor we de tijd vergeten… Maar als het dan een keertje lukt voelt het supergoed. Ik blijf proberen!

Was jij op de hoogte van deze feitjes?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.