Februari, de maand waarin ik…

Februari, de maand waarin ik…

Welkom in februari, de tweede maand van 2019 is aangebroken. De maand van de liefde, de maand waarin de meeste voornemens sneuvelen (als deze al niet zijn verbroken) en de maand waarin de dagen weer opvallend langer worden. Voor mij is het een maand waarin ik juist die voornemens omzet in gewoontes, waarin we doorgaan met de financiële detox (want dat besparen was eigenlijk hartstikke leuk en leerzaam!) en waarin we lekker alles op de rit houden. Daar ga ik voor! Februari is de maand waarin ik…

  • Lekker de blogflow wil blijven vasthouden. Elke werkdag een nieuw artikel publiceren ging verrassend goed, er zijn zelfs 23 artikelen in januari online gekomen. Deze flow hoop ik ook in februari vast te kunnen houden. Al verwacht ik dat het met de inspiratie meer dan goed zit, want er wachten ongelooflijk veel ideeën op mij om nog uitgewerkt te worden. Uiteraard zijn alle suggesties ook meer dan welkom, dan pak ik deze met alle liefde voor je op. Let me know!
  • Met mijn gezin verder ga besparen. We vonden het erg interessant om in januari onze financiën te ordenen en het was ook niet ingewikkeld om er net wat meer op te letten. Sterker nog: het werd leuk, omdat we er allebei voor gingen om het zo gezellig mogelijk te houden. Dit betekent dat we niet besparen op onszelf, maar op al die onnodige producten of diensten waar we eigenlijk toch geen gebruik van maken. Zo werkten we onbewust aan het verminderen van voedselverspilling, rommel in huis én bespaarden we een hoop. Die lijn trekken we graag door in deze nieuwe maand. Doe je ook mee?
  • Mooie stappen ga maken met mijn onderneming. Het is een relatief ‘korte’ maand, maar ik heb heel veel zin om lekker te knallen met al die te gekke projecten die ik aan mag gaan. Ik werk mee aan hele bijzondere, inspirerende opdrachten en ik verheug mij om de werkzaamheden invulling te geven. Ik ben werkzaam als tekstschrijver, marketeer en businesscoach voor ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Zo help ik onder andere bij het vergroten van hun on- en offline zichtbaarheid, vindbaarheid en het bereiken van hun ideale klanten. Mocht ik ook meer voor jou mogen betekenen, dan sta ik met veel plezier voor je klaar.
  • Ik verder ga met ontspullen. In de eerste maand werden er een hoop ritjes naar de kringloop gemaakt om daar spullen af te geven die we niet langer nodig hebben. In februari ga ik verder met de spullen die we achter de schotten op zolder hebben geplaatst, want hoe fijn is het als we met al die mooie producten anderen blij kunnen maken? Zonde toch als het bij ons stof ligt te happen en we er niet naar om kijken. Thank you Marie Kondo en Jen Sincero; elimineer de energieslurpers en voel je rijker dan ooit!
  • Leuke uitstapjes ga maken met Lucas en Jordy. We verheugen ons op deze maand van de liefde en de liefde voor elkaar staat centraal. We genieten meer dan ooit met elkaar van de kleine en grote gelukjes die op ons pad komen, daar willen we ook in deze mooie maand extra bij stilstaan.
  • Ontspanning en oplaadmomenten de ruimte krijgen. Van eindelijk het boek van Jojo Moyes uitlezen tot aquarelleren, (bord)spelletjes spelen, oriënteren voor mooie reizen en nieuwe recepten uitproberen; de druk is van de ketel en het wordt een hele fijne maand. Ik heb er zin in!

Verheug jij je ook op deze dagen in februari? Ik hoop dat je een mooie maand tegemoet mag gaan waarin je mooie momenten mag afwisselen met inspirerende lessen opdoen, inzichten verkrijgen en (nog) meer groeien in de richting die jij voor ogen hebt. Maak er een onvergetelijke maand van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een mooie plannen heb je om in februari te gaan verwezenlijken! En wat goed dat je besmet bent door het (gezonde) bespaarvirus en het opruimvirus :) Goed bezig! Hopelijk ga je weer een maand vol leuke werkzaamheden en vol liefdevolle momenten tegemoet. Ik wens je een mooie maand toe!
    Romy onlangs geplaatst…Vlinderpaviljoen Artis | Mijn perfecte zondagmiddagMy Profile

  2. Mijn blogplanning (om de 2 dagen een post) werkt opeens ook heel erg goed voor mij. Ik ben blij dat ik mijn ritme gevonden heb ;) Februari is een korte maand, maar zo te lezen heb je er wel zin in ;) Ik wens je dan ook een hele liefdevolle nieuwe maand en dat we nog lang van je mogen lezen.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
appeltaart dagmar valerie
Van brandblusser naar thuisbakker – mijn nieuwe hobby

Een jaar geleden stond de brandblusser paraat wanneer ik ging bakken en koken. Toch was het een wens van mij...

Sluiten