Favorieten van augustus 2014

Favorieten van augustus 2014

IMG_6854
De zomer vloog voorbij en augustus ligt inmiddels achter ons. Als blogger weet je dat het einde van de maand nadert als je je favorieten aan het verzamelen bent, so I did! Het is een mix van beauty items tot reizen, maar ook accessoires en heerlijke geurtjes. Kijk je mee naar mijn favorieten van augustus?IMG_6880

♧ Ik begin met mijn ultieme favoriet, de gouden ketting met het klavertje vier. Deze ketting heb ik ontvangen van Starz Trendstore, de laatste tijd draag ik regelmatig gouden sieraden en de uitstraling ervan vind ik heel warm. Ik ben er ontzettend blij mee en de kans is groot dat je deze beauty nog vaak om mijn nek ziet hangen. It’s so pretty!

♧ Ik kocht een mini plantje, omdat hij… schattig is. Dit is een kleine Hedera en hij groeit hárd als je even niet oplet! Hij staat nu schattig te zijn in de woonkamer op de salontafel naast de Eiffeltoren en de kaarsen. Wat een cutie!

♧ Hmmm deze bloemige body mist van Victoria Secret zat deze zomer standaard in mijn tas. Daarom mag hij natuurlijk ook niet ontbreken in deze augustus favorieten. De geur is heel zoet en sterk aanwezig, het blijft lang hangen. Het is heel vrouwelijk en aanwezig, maar niet storend. en de verpakking is ook al zo fijn, yes het is absoluut een favoriet! 

IMG_6873

♧ De Eiffeltoren die je op de foto’s ziet staan, nam ik mee als souvenir van het romantische weekend in Parijs met mijn vriend.  Deze toren staat nu te pronken met het reservesleuteltje eraan van het slotje dat aan Pont Neuf boven de Seine hangt. Deze Eiffeltoren staat tussen de kaarsen en ik vind het heel stijlvol staan.

♧ Parijs in stijl is echt een aanrader, ik kan de stad voelen als ik door het boek blader en alle herinneringen komen dan terug. De afbeeldingen zijn prachtig, evenals de vormgeving en de fijne tips die worden gegeven. Echt een aanrader deze Parijs-bijbel, onmisbaar bij elke Parijs-trip!

♧ Ik schreef eerder al een review over de geur Imagination van Oriflame, maar het is heerlijk vrouwelijk, verfrissend en fruitig. Echt een heerlijke combinatie waar ik dol op ben. Mocht je nieuwsgierigheid zijn gewekt, lees en bekijk dan mijn review over Imagination hier. 

IMG_6869

♧ Yay, ik stelde een mooi Inglot palette samen en ik ben hier heel erg blij mee. Deze warme tinten passen perfect bij de herfst en ik kan dus echt nog eventjes goed vooruit. Ik heb nu twee palettes in mijn bezit, ook een Inglot palette met koudere tinten. Ik kan dus nu volop combineren en ermee aan de slag, heerlijk! 

♧ Prachtige sieraden van Sieraden4Life horen natuurlijk ook bij mijn favorieten. Deze combineerde ik onder andere in mijn autumn outfit in Gent en ik kreeg veel complimentjes op deze combinatie. Het is niet voor niets mijn favoriete outfit en daar horen deze beauties ook bij. Je kunt ze goed matchen en ze zitten heel erg fijn, ideaal! 

♧ Ooh wat vind ik dit bandje van O’Neill ontzettend leuk, want het herinnert mij aan het moment op de surfplank in Scheveningen. Het event georganiseerd door O’Neill en CosmoGIRL! was echt te gek, ik zal deze dag nooit vergeten. Deze armband is daarom een extra leuke herinnering eraan. 

♧ Spa! Ik dronk niet genoeg en daarom kocht ik twee flesjes blauwe spa. Eentje van 75 ml en de andere van 33 ml. Ik zet deze op mijn bureau en moet van mijzelf per se beide flessen leeg hebben voor de lunch en deze vervolgens bijvullen. Daarna moet ik beide flessen leeg hebben voor het avondeten en daarna drink ik meestal uit mijzelf weer meer. Ideale oplossing en de flessen hebben ook een fijne uitstraling. 

Wat is jouw favoriet van augustus 2014? 

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 37 reacties.

 1. Amy

  Fijne favorieten! :) Je zou ook ipv spa flesjes zo’n herbruikbare fles kunnen kopen. Die kan ook in de vaatwasser en dat is natuurlijk wel prettig!
  Amy onlangs geplaatst…Happy list #4My Profile

 2. Laura

  Mooie favorieten! Zo’n body splash van VS wil ik altijd nog, maar vaak zijn ze zo lastig verkrijgbaar..
  Laura onlangs geplaatst…Wishlist September!My Profile

 3. Sophie

  Wat een fijne favorieten! De mist van VS is heerlijk! En je inglot palette, wauw! <3
  Sophie onlangs geplaatst…PLOG: VinoMy Profile

 4. Cindy

  Wat een fijne favorieten, leuk die Eiffeltoren dat je m bij je kaarsen hebt gezet. En drinken, ik drink ook echt te weinig..
  Cindy onlangs geplaatst…De balans kwijt..My Profile

 5. Oooh jaa! Die bodymists van Victoria’s Secret zijn zo heerlijk! Ik vind je gouden ketting ook echt heel lief! Dat Eiffeltorentje en dat boek doen me al denken aan Parijs als je er over schrijft! Ik wil zo graag terug! Mweh :( Leuke favorieten! Liefs
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans onlangs geplaatst…Q&A – Ask Me Anything!My Profile

 6. Lisanne

  Mooie favorieten! En goed van je dat je zoveel water drinkt. Als ik thuis ben drink ik meer dan genoeg, maar als ik op school ben drink ik amper iets. Daar moet ik ook maar eens iets voor gaan verzinnen.
  Lisanne onlangs geplaatst…Video: Favorieten van augustusMy Profile

 7. lisanne

  Toffe favorieten! Vind dat je altijd mooie foto’s maakt, met zo’n mooie compositie!

 8. Quinta

  Ik kwam je blog tegen via iemand anders en ik ben erg tevreden! Ik ga je volgen. :D Xxx PS: Leuke favorieten

Geef een antwoord

CommentLuv badge