Blog

Dit doe ik graag in mijn vrije tijd

ontbijt dagmar valerie me-time eetlust

Hoera, het is mijn vrije dag! Extra leuk om een artikel te schrijven over wat ik nou eigenlijk graag doe in mijn vrije tijd. En met vrije tijd bedoel ik dan ook echt mijn eigen tijd die ik kan invullen op een manier waardoor ik lekker kan opladen, ontspannen en genieten. Als moeder doe ik dat heel graag met mijn liefste vriendje Lucas, maar in dit artikel ga ik het hebben over wat ik echt doe voor mijzelf in mijn vrije tijd. Ook ben ik heel erg nieuwsgierig wat jij graag doet om op te laden en te ontspannen. Ik vertel je hoe ik mijn vrije tijd graag spendeer. Lees je gezellig mee?

Lekker naar buiten de natuur in

Ik geniet volop van de tuin, een wandeling in de natuur of gewoon even zitten in het zonnetje. Frisse lucht inademen en opladen door al het denken te stoppen en vooral te genieten van het nu. Ik geniet van bos, maar ook van het strand of dus gewoon onze achtertuin. Vakanties naar de bergen vind ik dan ook geweldig, omdat het buitenleven centraal staat. Als mens zijn we niet gemaakt om binnen te zitten, daarom ga ik er graag even op uit in mijn vrije tijd. Heerlijk!

Creatief aan de slag

Ook geniet ik volop van tekenen, schilderen en schrijven. Lekker creatief bezig zijn vind ik geweldig om te doen, al wil ik meestal wel dat het eindresultaat er ook mag zijn. Tijdens het schilderen met aquarel kan ik bijvoorbeeld helemaal in mijn werk opgaan en dan verlies ik echt elk gevoel voor tijd. Ik ben heel blij dat ik recent deze hobby heb ontdekt!

Uiteten en gezellige activiteiten ondernemen met vriendinnen

Ik ben dol op mijn lieve vriendinnen en we kunnen uren kletsen, eten, wandelen en gezellige activiteiten ondernemen. Samen herinneringen maken is onze favo activiteit! We doen heel graag veel leuks en in mijn vrije tijd ben ik veel en vaak met hen samen. Zo fijn dat het kan!

Spelletjes doen met dierbaren

Haha we zijn bloed fanatiek, maar dat mag de pret niet drukken. Spelletjes spelen met familie en vrienden vinden we geweldig om te doen. Gelukkig worden we omringd door spelletjesliefhebbers die graag met ons meedoen of nieuwe spelletjes proberen. Zo gezellig en leuk! Een hapje (oké, veel hapjes) en drankje erbij maken het helemaal af.

Goed voor mijzelf zorgen

Als ik een dagdeel voor mijzelf heb, dan kan ik echt goed genieten van een lekker ontbijtje, een goed boek, een maskertje op mijn gezicht en daarna een warme douche. Nageltjes lakken, mijn favo luchtje op en heerlijk opladen. Of relaxen in bad! Nu ik daar over na denk heb ik dat al een tijdje niet meer gedaan… Goed idee om gauw weer van te genieten!

Wat doe jij graag in jouw vrije tijd?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.