Deze uitdagingen ga ik in mei aan + terugblik
Avondje doorwerken, maar wel met extra liefde Superleuk, morgen zit ik bij RTL Late Night in het publiek vanwege het begeleiden van een auteur. Love my job! #happy #love #chocolate #job #night #marketing #fun #heart

Deze uitdagingen ga ik in mei aan + terugblik

April je was ge-wel-dig. Meer hoogtepunten zouden ook écht niet meer in deze maand passen, zonder dat ik mijzelf blauw zou kunnen knijpen van ongeloof. Dat mijn uitdagingen dan iets minder geslaagd zijn, dat doet er dan iets minder toe, maar ik ben wel altijd goudeerlijk. Zo was het plan om bijvoorbeeld minder te gaan snoepen, je raadt vast het antwoord al als je naar bovenstaande foto kijkt! Ook deel ik mijn nieuwe doelen voor de maand mei, lees je mee?

Terugblik op april

April was magisch. Een ander woord heb ik er niet voor. Om het extreem kort samen te vatten: van Polen bij familie, tot het kopen van onze eerste woning, bijwonen van RTL Late Night, het lopen van mijn eerste 10 kilometer, de mini marathon met Anne, het yoga-event én meer! Het was overweldigend en heel bijzonder, een achtbaan met alleen maar vrolijke loopings en vuurwerk bij de finish.

Dat het onthaasten dan iets minder is gelukt, dat besef ik mij heel goed. Maar de eerste dag van mei begint al met een ultieme chill-sessie (bankhangen als een baas #yolo) dus er wordt aan gewerkt. Wél is het gelukt om mijn laptop en telefoon op te ruimen en te back-uppen. Krijg ik nu een bonuspunt please? Het werkt echt een stuk prettiger en lekker overzichtelijk. Mocht je twijfelen om het te doen: als je eenmaal bent begonnen dan gaat het als een speer! De lente schoonmaak is ontzettend goed gelukt, mijn vriend en ik zijn al begonnen met het inpakken van algemene spullen zodat we ons klaar kunnen maken voor de verhuizing. Zo maak je al een beetje een selectie wat meegaat naar het nieuwe huis en wat we weg zullen geven en op Marktplaats zetten. Laat die verhuizing maar komen, we zijn er klaar voor *rent naar de internetproviderwinkels (goed galgje woord!) om een abonnement af te sluiten en straks niet zonder Wifi te zitten*. 

De uitdagingen in mei

♧ Draaiboek maken voor de verhuizing – Mijn vriend en ik hebben tot nu toe echt alleen maar meevallers rondom de verhuizing en werken echt met een plan vol actiepunten en begrotingen. Althans, dat hebben we tot nu toe gedaan tot aan het rondmaken van de hypotheek. Maar nu alles officieel goedgekeurd is en we eind mei de sleutel krijgen (wow nog maar een maand!) is het ook handig om onze strategie verder uit te rollen. Hup, een handige planning maken zodat die meevallers blijven komen, hoera! Ooh zo spannend en leuk allemaal… 

♧ Niet alles bewaren, maar durven weggeven- Bij het verhuizen komen véél spullen naar boven en ik moet er iets makkelijker over denken. Lang niet meer gebruikt? Wie zou het leuk vinden of kan het op Marktplaats? Zou een kringloopwinkel er blij van worden? Lekker opruimen en ordenen zodat we fris kunnen beginnen. 

♧ Energie sparen – Dat mei hectisch zal worden, daar ben ik mij van bewust. Daarom is het extra belangrijk om tussendoor de rustmomenten te pakken en even op te laden. Vooral omdat juni in het teken zal staan van het creëren van ons nieuwe thuis. Energie sparen en doseren! 

♧ Lekker gek blijven doen – Why so serious? Gezellige momenten beleven, spontaan op pad blijven gaan en genieten van het nu. Omdat lachen gezond is én een frons in je voorhoofd zorgt voor rimpels op de verkeerde plek. Smile, happy looks good on you! 

♧ Juichend de finish over – Na maanden trainen is het deze maand zover, 16 mei hoop ik over de finish te mogen vliegen van de Nike Womens Run die in Amsterdam plaats zal vinden. In januari ben ik begonnen met trainen en ik heb sprongen gemaakt die ik nooit had verwacht te kunnen maken. Trots en blij kan ik zeggen dat ik weet dat ik het ga halen. Of ik moet kruipen of een mooie tijd mag neerzetten, die finish ga ik over samen met geweldige powervrouwen. Zin in!

De maand mei zal voorbij vliegen, dat weet ik nu al. De weken zitten vol met vrije dagen en deze maand is altijd extra belangrijk op werk, waardoor ik daar ook flink zal vlammen. Tussendoor moet ik helaas afscheid nemen van een stukje verstand, aangezien mijn verstandskiezen eruit gaan én loop ik de 10km tijdens de Nike Womens Run Amsterdam. Want ik ben nog steeds van plan die finish te gaan halen, hoera! We zullen druk bezig zijn met het voorbereiden van de verhuizing en eind mei proosten we met de sleutel in onze handen. Toch een onwijs gek en spannend idee dat de volgende terugblik geschreven wordt als we de sleutel hebben ontvangen *danst door de woonkamer*.

Een nieuwe maand met nieuwe kansen! Wat zou jij heel graag in mei willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 31 reacties.

 1. Jinnie93

  Hele mooie uitdagingen, en wat lijkt het me geweldig spannend om te verhuizen naar je eigen woning met je vriend…! Ik kan me echt nog niet voorstellen hoe dat zou voelen, heeel veel plezier en succes daarmee :)
  Jinnie93 onlangs geplaatst…My Life In Pictures: Mijn Dagelijkse RoutineMy Profile

 2. Sophie

  Dan ben ik niet de enige waarvan April zo geweldig was. Oooh jou Mei klinkt ook ontzettend tof! Ik wens je heeeeel veel kracht toe zodat je die 10km uitloopt, je minder pijn hebt aan het verwijderen van je kies en natuurlijk zodat je niet zoveel pijn krijgt tijdens de verhuizing! Yo go girl!

 3. Lekker gek blijven doen is echt een geweldig doel, eentje waar ik zelf ook al een paar weken weer actief mee bezig ben. Ik ben mijzelf en de rest van de wereld ziet maar hoe ze daar mee om gaan hahaha. En die 10km op 16 mei, dat komt helemaal goed! Je hebt een leuke maand voor de boeg, dat is iets wat duidelijk is. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Spam Je Blog #3My Profile

 4. Sophie

  Wat een mooie doelen, maar wat zal mei een drukke maand worden Dagmar! Ik kan niet wachten om je 16 mei te zien, ik vind het zo spannend en ben er nog helemaal niet klaar voor, haha! Eind mei al de sleutel, wat gaat dat hard! Het zal vast en zeker fantastisch gaan! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Origins Drink Up Intensive Overnight maskerMy Profile

 5. Judith

  Wat een leuke uitdagingen! Ik ben benieuwd hoe je er aan het eind van deze maand tegenaan kijkt en of ze allemaal zijn gelukt. In ieder geval succes!
  Judith onlangs geplaatst…Films van aprilMy Profile

 6. Wat een fijne doelen heb je! De ‘niet alles bewaren maar durven weggeven’ is ook een goeie voor mij. Ik ben een echte verzamelaar en achter alles zit een herinnering maar als ik een keer een grote schoonmaak hou en de dingen die ik toch niet gebruik wegdoe voel ik me zo goed! Succes & een hele fijne maand toegewenst met net zoveel vrolijke loopings als in April! X
  Cherissa Blans onlangs geplaatst…Een Engels pakketje voor aan mijn muurMy Profile

 7. Celeste

  Wat een mooie uitdagingen. Jammer dat ze in april niet echt gelukt zijn, maar ach, zo te horen was april magisch en who cares about de doelen dan haha ;) Hopelijk heb je genoten van je ultieme chillsessie haha. Gelukkig loopt de verhuizing voorspoedig en hopelijk gaat dat vooral zo door! Fijn weekend!
  Celeste onlangs geplaatst…Mijn hele familie heeft een eetstoornisMy Profile

 8. Esther

  Wat een mega vrolijk artikel om te lezen. Wat fijn dat april je zo goed is bevallen en ik kan alleen maar hopen dat mei net zo tof word voor je. 16 mei heeeel veel succes. Je kan het! Liefs

 9. Mooie doelen, ik weet zeker dat je ze waar kan maken :D
  Ik bewaar ook altijd zo veel “zooi”… vaak geef ik dan een deel weg aan de kringloop, zo hoop ik andere er nog blij mee te maken :)
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Mijn ultieme hamburgerMy Profile

 10. Renske

  Wat een heerlijke maand was april zeg! En dan is het inderdaad niet meer zo belangrijk dat sommige doelen niet zijn behaald. Deze maand nieuwe kansen, ondanks de leuke maar drukke periode die jullie tegemoet gaan! :) Ik ben trouwens ook benieuwd hoe je de Nike Womens Run gaat ervaren. Heel tof dat je die uitdaging aangaat. Alvast veel succes, maar bovenal ook heel veel plezier!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #3My Profile

 11. Xaviera

  Heel fijn om te lezen dat April zo magisch was! Mooi dat jullie al begonnen zijn aan de lente schoonmaak en dat je je laptop & telefoon hebt opgeruimd. Dat ga ik ook gauw weer eens doen, voelt altijd erg fijn daarna! Goed dat je ook op je energie let. Veel succes met alles deze maand!
  Xaviera onlangs geplaatst…Listen to your heartMy Profile

 12. Els

  Wow, eind mei al verhuizen :-). Handig een draaiboek hoor, maar vergeet ook geen tijd voor wel een tegenvaller :-). Al hoop ik voor je dat alles lekker soepel gaat :-). Alvast heel veel succes op 16 mei :-).
  Els onlangs geplaatst…Tutorial: Vogel van vilt ★My Profile

 13. Jis

  Wat een mooie uitdagingen..!! Ik vind het ook altijd heel leuk om doelen te stellen, krijg je een soort motivatie van.. Leuk ook om je terugblik te lezen op april! Liefs, Jis
  Jis onlangs geplaatst…Mijn doelen voor MeiMy Profile

 14. Maaike

  Wat een leuke doelen, vooral dat lekker gek doen! Dat is immers het allerleukst in het leven. :D Durven weggeven lijkt me heeel moeilijk, ik ben zo slecht in opruimen, haha. Maar dat gaat jou vast ook helemaal lukken, zo tof dat jullie al zo snel de sleutel krijgen!
  Maaike onlangs geplaatst…Brainstormen voor blogideeën: zo doe je datMy Profile

 15. Karlijn

  Zo dat is weer een aardig lijstje vol. Niet dat we anders van jou gewend zijn natuurlijk :)
  Ik ga sowieso twee d.i.y projecten maken, ik heb een bruiloft (heel spannend want ik heb er nog nooit eerder eentje gehad) en als het goed is verhuis ik naar een nieuwe kamer.
  En oja, ik hoop dat ik veel tijd heb om te lezen en in de zon te zitten, heeeeeel belangrijk! X
  Karlijn onlangs geplaatst…Heb ik mijn april-challenge volbracht?My Profile

 16. Ik ben 14 en woon nog bij mijn ouders, maar hoe enthousiast je schrijft over je nieuwe huisje en alles dat erbij komt kijken, tel ik al af naar het moment dat ik een huisje ga kopen. (Al zal dat nog érg lang duren denk ik.) Proficiat zeg, die 10 km! Ik ben nu ook begonnen met lopen, en ik kijk er elke keer naaruit. Ik hoop dat ik ooit ook de 10 km kan uitlopen, lijkt me een geweldig gevoel! Het hele lenteschoonmaakgebeuren helpt me eraan herinneren dat ik dat nog stééds niet heb gedaan, dringend eens werk van maken zeg!
  Britt -Radianto- onlangs geplaatst…Het loopt niet van een leien dakjeMy Profile

 17. Kelly

  Wat een prachtige maand is april voor je geweest en de maand mei wordt nog mooier, want de sleutel krijgen van je huis is ook echt iets magisch. Wat goed dat je even stil staat bij de mooie momenten, maar ook dat je je energie moet besparen en rust pakken!
  Kelly onlangs geplaatst…Weekly Shots #15 Macarons / Flowerbomb & H&MMy Profile

 18. Saar

  Succes met alle plannen voor mei. Zelf moet ik ook maar eens aan die schoonmaak beginnen, want wij verhuizen in juli naar onze eigen stek. Nu nog heel hard werken in het huisje zelf :D
  Saar onlangs geplaatst…Heilig HuwelijkMy Profile

 19. Wat een mooie doelen! En zo spannend dat jullie binnekort in jullie nieuw huisje intrekken! :) Om de een of andere reden is het zo snel gegaan (en ik volg jullie verhaal over het nieuwe huis sinds je het bekend maakte) :) Mijn doel voor mei is : psychische rust vinden. Ik heb een hectische en emotionele periode achter de rug die ik uiteindelijk achter me wel laten. Maar, dat wordt geen probleem. Over 9 dagen vertrek ik uiteindelijk naar Belgie om 2 maanden door te brengen met de meest fantastische mensen in mijn leven in de meest fantastische stad :) Liefs! x
  Simovic-Vuceljic Natasa onlangs geplaatst…Antwerp, I’m coming home again.My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge