Deze uitdagingen ga ik in oktober aan + terugblik
De hoogste tijd om de binnenkant van de sportschool te bekijken en aan m'n conditie te werken Wie doet er mee? #fit #healthy #lifestyle #motivation #goforit #justdoit #body #strong #run #running #nike

Deze uitdagingen ga ik in oktober aan + terugblik

Hoera, het is oktober! Genieten jullie ook zo van dit heerlijke begin van het najaar? De laatste warme zonnestralen, koppen vol warme thee en de cozy sweaters die weer uit de kast kunnen. Stiekem vind ik heel mooi weer,  de natuur kleurt goud en ik vind het een plaatje. Ik heb leuke plannen en doelen gemaakt voor oktober, kijk je mee? En hoe ging september mij eigenlijk af… 

Terugblik september
Als ik terugkijk naar hoe september was, dan komt er een woord gelijk bij mij op en dat was ‘spanning’. Ik heb heel veel momenten gehad dat ik even uit mijn comfortzone werd gehaald en dat leverde toch de nodige stress op. Ook heb ik volop genoten, we gingen o.a. naar de Efteling, maar september was ook een letterlijke achtbaan vol hoogtepunten en grootse momenten. Ik had leuke doelen opgesteld, waaronder het koesteren en behouden van de leesflow en dat ging super. Ik heb veel mooie boeken kunnen lezen én #Boektober kunnen lanceren. Spontaan naar het strand ging en een lange fietstocht maken, kan ik beiden afvinken. Ook het gezonder leven ging al een stuk beter *eet ondertussen een appel i.p.v. een bak vol chips*. Alleen het puntje ‘Minder moeten’ vraagt nog om extra aandacht, hier mag ik nog wel wat meer op letten anders voelt alles zo gehaast en opgejaagd. Dat is nergens voor nodig; lekker genieten, ontspannen en opladen!

Uitdagingen oktober

♧ Twee nieuwe maaltijden koken – Hoe leuk is het om het menu uit te breiden? Ik neem er niet altijd meer de tijd voor om uitgebreid in de keuken te staan, maar het lijkt mij superleuk om twee keer iets nieuws te maken en hopelijk iets lekkers te ontdekken.

♧ 5 boeken uitlezen – Ik heb mijzelf best een pittige uitdaging opgelegd om vijf boeken uit te lezen voor #Boektober. Het stimuleert mij om meer te lezen dan ik normaal gesproken doe, ik lees ongeveer 1 boek per week uit gemiddeld. Ik vind het heerlijk om te lezen en ik heb dan ook ontzettend veel zin om vijf boeken te kunnen verslinden. Can’t wait!

2 keer per week naar de sportschool – Deze uitdaging neem ik even mee uit de vorige maand, want dat voelde ontzettend goed en fijn. Ik hoop dat ik het vol kan houden en ik weet zeker dat het wordt beloond: je voelt je veel fitter en lekkerder in je vel. Kan nooit kwaad!

3 films bekijken – Ik hou heel veel van films kijken, maar ik neem er simpelweg niet de tijd voor. De herfst is een heerlijk seizoen om lekker op de bank te ontspannen en het bekijken van een goede film. Heerlijk vooruitzicht! Alle filmtips zijn welkom!

Thailand voorbereiden – Onze eerste, verre reis naar Thailand komt om het hoekje kijken en we kunnen niet wachten om er naartoe te gaan. Maar voorbereiden maakt de voorpret nog leuker! We moeten nog even goed de route uitpluizen en bekijken wat we precies willen zien. Zin in!

Rust & orde – Haha dit klinkt gewichtig opeens! Maar zo bedoel ik het niet, ik doel meer op het idee om wat meer rustmomenten in te lassen tussendoor en alles op een rij te zetten. De afgelopen maand was zo’n achtbaan en ik wil niet dat het doorslaat, dat zou zonde zijn. Ik kijk erg uit naar momentjes voor mijzelf en ik hoop dat ik wat meer rust en orde in het dagelijkse kan opnemen.

Een nieuwe maand met nieuwe kansen! Mijn doelen vormen een mix van relaxte en ontspannende uitdagingen, maar ook wat moeilijkere. Zo houd je het voor jezelf aantrekkelijk en leuk om ermee aan de slag te gaan! Wat zou jij heel graag in oktober willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

 

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Sandra

  Wat een mooie doelen Dagmar! De sportschool is altijd lekker. Als je nog tips wilt voor Thailand, dan wil ik die best geven! Op dit moment vlieg ik namelijk over een uurtje daar heen vanuit Maleisië haha. Gaan jullie ook naar het zuiden van Thailand?
  Sandra onlangs geplaatst…New | Nitro rugzakMy Profile

 2. Kelly

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Minder moeten, dat vind ik ook een hele goede. Ik ben ook iemand die heel veel ‘moet’ van mijzelf, wat soms eindigt in een onwijs lange to do list na mijn werk en het niet altijd haalbaar is..
  Kelly onlangs geplaatst…Photodiary #139 ziek, verjaardagen & herfstMy Profile

 3. Marion

  Spannend dat Thailand al zo dichtbij komt! Heb net van een medeblogger allemaal vlogs gezien over Thailand en het ziet er geweldig uit! Ik ben nog steeds zo blij dat ik meedoe met Boektober. Ik had direct de flow weer te pakken en had in 2 dagen Toen ik je zag van Isa Hoes uit. Daarnaast kocht ik eindelijk PAAZ van Myrthe van der Meer. Die stond al zo lang op mijn lijstje en nu eindelijk gedaan. Ik ben dus heel blij met jouw project!
  Marion onlangs geplaatst…Een Nieuwe ChallengeMy Profile

 4. Marion

  Spannend dat Thailand al zo dichtbij komt! Heb net van een medeblogger allemaal vlogs gezien over Thailand en het ziet er geweldig uit! Ik ben nog steeds zo blij dat ik meedoe met Boektober. Ik had direct de flow weer te pakken en had in 2 dagen Toen ik je zag van Isa Hoes uit. Daarnaast kocht ik eindelijk PAAZ van Myrthe van der Meer. Die stond al zo lang op mijn lijstje en nu eindelijk gedaan. Ik ben dus heel blij met jouw project!
  Marion onlangs geplaatst…Een Nieuwe ChallengeMy Profile

 5. Frauke

  Mooie uitdagingen zeg! Fijn dat je die van september goed hebt gehaald, op de ‘vanalles moeten’ na haha. Mooi doel op 5 boeken te lezen, wat een challenge maar het lijkt me wel leuk om zoveel te lezen :D. Heerlijk dat jullie bijna naar Thailand gaan! X
  Frauke onlangs geplaatst…Een salad bar / jar party met IKEAMy Profile

 6. Sophie

  Prachtige doelen weer. En aaah wat spannend; Thailand er zo tussen. Ik denk dat oktober een fantastische maand wordt voor jou!
  Sophie onlangs geplaatst…Photodiary #88My Profile

 7. Annelies

  Leuk en spannend! Jullie reis naar Thailand voorbereiden. Dat lijkt me zó leuk om te doen. Geniet er van!
  Annelies onlangs geplaatst…FLOW agenda 2016My Profile

 8. Ingeborg

  Oef, veel en heftige doelen heb je gesteld voor aankomende maand! Dat moeten wil misschien nog niet helemaal lukken he ;) maar ik ben ongelooflijk trots op je! Wauw, wat jij allemaal al bereikt hebt <3
  Ingeborg onlangs geplaatst…5 (oké iets meer) favorietenMy Profile

 9. Nathalie

  Mooie uitdagingen: ik kan me er in een hoop vinden (sporten, gezonder leven, minder moeten (staat dan wel weer haaks op voorgaande), meer lezen, meer films kijken..). Ik ga kijken welke ik er deze maand kan volbrengen :)
  Nathalie onlangs geplaatst…Snapshots of SeptemberMy Profile

 10. Rowan

  Ik heb mijn doel voor #boektober op zes boeken gezet, wordt ook best pittig. Daarnaast wil ik deze maand een boswandeling maken, geen onzinuitgaven doen én meer voor mezelf kiezen als dat nodig is. Ik ben benieuwd. Succes met jouw doelen!
  Rowan onlangs geplaatst…Mijn favoriete verhalen op WattpadMy Profile

 11. Shirley

  Twee nieuwe maaltijden koken, is een heel goed idee. Ooit gaf ik mezelf de opdracht om iedere week iets nieuws te proberen. Dat is misschien een beetje vaak. Ik woon alleen en eet dus regelmatig alleen, dan is het ook niet echt leuk om je uit te sloven in de keuken. In oktober twee keer iets nieuws maken, moet gewoon lukken. Succes met je doelen.
  Shirley onlangs geplaatst…Verrassing aan de Noordoostkust: Shenandoah National ParkMy Profile

 12. Mooie doelen! Nieuwe recepten uitproberen vind ik ook erg leuk en doe ik vooral in het weekend, dan wil ik nog wel eens wat langer in de keuken staan dan door de weeks. xxx Lucinda
  Lucindainwonderland onlangs geplaatst…The Power of Make-upMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge